Zene
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Re: Zene
pedig T.I-al közösben is nagyon jó szám.pheco írta:Eminem - All she wrote (Solo version)
Kár, hogy csak a napokban akadtam rá.
ZSENIÁLIS!
Vikings Theme Music ~ If I had a heart by Fever Ray
(VIASAT3 a hétvégén leadja az összes részét! (szinkron) )
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eminem - All she wrote (Solo version)
hát el is felejtettem, hogy péntek 13 lesz ma, sejthető volt, hogy kidobnak valamit és ez a valami nagyon adja
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Na most nézem a kommenteknél, hogy a Ragyás Tóniról van szó, most beugrott így.
Nekem van egy spanom aki békási, ő mesélte, hogy régen volt egy nagypofájú csávó, kb ugyanez mint a klipben, mindenkit terrorban tartott a környéken, aztán egyszer csak kinyírták. Lehet róla mintázták, a neve sajnos nem jut most eszembe. Amúgy tényleg király szám. Amikor a békási spárban dolgoztam, rendszeresen bejártak.Marci77 írta:Mindkettő bejön,de Bigmeké jobban. Nem gyenge klipek.
Amúgy azt olvastam hogy a DSPs klipben békásmegyeri történeteken alapulnak. Erről valamit röviden tudna valaki mondani?
- ___Samy___
piszok nagy zene lettmessideco írta:DSP - Kattant
Legfrissebb videójuk
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mindkettő bejön,de Bigmeké jobban. Nem gyenge klipek.
Amúgy azt olvastam hogy a DSPs klipben békásmegyeri történeteken alapulnak. Erről valamit röviden tudna valaki mondani?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
hát nekem a Bigmeknek készített klipje sokkal jobban tetszett ettől a sráctól.realistahuni írta:messideco írta:DSP - Kattant
Legfrissebb videójuk
Épp akartam linkelni baszki.
Simán nálam legjobb klippjük amit valaha láttam, profi munka.
Bigmek - Talált Tárgyak
de ettől még ez a DSP-s is szép munka.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Dre annyira el volt foglalva az utóbbi időben a detoxal ( ), hogy nemigen volt ideje másra. De az új albumnak ő és Rick Rubin lesz a producere.sander írta:amugy még mindig Dr.Dre a producere ? Csak azért kérdem mert érdekelne hogy miért "hanyatlik" Eminem..... elég sok dolgot olvastam de igazából ezek az írások is inkább csak találgattak.hehe írta:idióta
És ha valaki tudna pár információt a D12-ről azt is megköszönném.
A "hanyatlása" annak köszönhető hogy sokan nem tudják elfogadni h nem 20 éves lázadó fiatal már, illetve elég komoly dolgokon ment keresztül, és megkomolyodott. A divat is változott, bár sohasem az nála a mérvadó, de azért nyilván nem lehet figyelmen kívül hagyni. Meg azért azt is hozzá kell tenni, hogy ha belegondolunk, minden előadónak az első 1-2 lemeze a pályája csúcsa, akkor van a legtöbb témája, akkor új. Annak meg semmi értelme h leutánozza a régi számait, unalmas lenne. Eminemnek egyik albumát sem lehet összehasonlítani egy másikkal, mind1k különböző. Témában, előadásmódban, hangzásban, de valamin mindig változtat. Ezektől függetlenül sokan pont az ellenkező véleményen vannak, nem hogy hanyatlik, hanem jobb is mint volt. És valahol igaz is. Ha a szövegeket megnézzük alaposan, elképesztő kreativitás jellemzi az új számait, olyan utalások, hasonlatok stb h beszarsz és sokkal komplexebb rímeket is használ.
Az már más kérdés h a mai zenei divatban ezek mennyire fontosak...
A D12-nek meg annyi sajnos. Voltak próbálkozások, először Eminem nélkül, aztán egy ideig össze is álltak, bár talán csak 1-2 számban volt ő is benne. Olyan ötlet is volt h bevesznek egy új embert, dehát Proof nélkül az nem az igazi. Elmondásuk szerint ő volt a legnagyobb összetartó erő, sajnos tudjuk mi lett...
Lehet h aztán "hivatalosan" még léteznek, de nemigen mutatkoznak. Max szerintem 1-2 számra összeállnak még, lehet h akár az új lemezen is, kitudja. Vagy elővesznek majd egy régi Proof felvételt és beillesztik egy új számukba esetleg.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
messideco írta:DSP - Kattant
Legfrissebb videójuk
Épp akartam linkelni baszki.
Simán nálam legjobb klippjük amit valaha láttam, profi munka.