OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 10., szombat 15:07

jolvan ne töröljetek már ki szerencsétlen követőit, még mínuszba megy

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. március 10., szombat 14:45

Működik a NER :shifty:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 10., szombat 14:17

Apu,anyu, hitel,lízing, áfacsalás, eltulajdonítás, szamlagyar. Jellemzően.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2018. március 10., szombat 14:14

RealAsensio írta:
Kerlon írta:na maradjnuk az ízlésesség határán
Nekem 1,6-os G Astram van, hol itt a hiba? :shifty: :D
Olcso fenntartani, minden alkatreszt olcson be lehet szerezni, a fogyasztasat mondjuk sokallom, kicsit odalepek neki, 9 folott eszik, alapjaraton meg 8-at. Arra jo, hogy eljussak a-bol b-be, na meg elso kocsi.
Kovetkezo autom biztosan Volskwagen golf lesz, ujabb verzioban. Sokba fog kerulni, de realisan az az alom auto, ha meg ram szakadna a bank, akkor Audi A7. :'(
teszek ra egy lapáttal, ha az ízlésességrol volt szó :mrgreen: én egy kis corsa c-t hajtok.nekem is elso auto.csúnya, kicsi de egyelôre jó ez ameddig elōrébb nem lépek a karrierlépcsōn. viszont mindig felvetōdik bennem, hogy a korosztályom -23 vagyok- alapvetōen mibōl él, mikor olyan audikkal szaladgálnak amire rendes dolgozó emberek is évekig gyűjtögetnek.értem én, hogy a családi háttér, de manapság hirtelen mindenki ennyire tehetōs lett?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2018. március 10., szombat 13:44

2013. április 20.
Ez volt az a nap, amikor átregisztráltam erre az oldalra. Mezei forumozó voltam a madridistán és itt is.

Annyi emlékem van az egészről, hogy hetek teltek el a madridistán, hogy gyakorlatilag nem volt tartalom. Olyan szinten sem, hogy egy meccs előtt, a kezdőcsapatok ki lettek volna írva. Aztán amikor, olyam 3-4 forduló elteltével meguntam, talán az off, vagy meccs topikba megkérdeztem, hogy hol az istenbe van mindenki..

Akkor válaszolt vki, hogy "odaát", a madridomon. Azóta itt vagyok, szinte minden nap, meg se nyitottam a madridistát.

A váltás előtti, illetve a váltás utáni dolgokkal kapcsolatban, annyit látok, hogy bőven hozza, az akkori madridista oldal színvonalát, azaz látszik, hogy akik ott vitték a hátukon az oldalt, azok most itt vannak.
Vergődhet a tulajdonos, a tartalom a lényeg, azt pedig azok az emberek csinálták, akik most jellemzően itt is. :salute:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. március 10., szombat 11:41

Egyébként ha már itt vagy ezen a csodás szombaton, akkor igazan elmagyarázhatnad, hogy az mégis hogyan lehetséges, az altalad említett egyén mindenre figyel, hogy eltüntesse a nyomokat, ugyanakkor mégis olyan kijelentéseket tesz, amiről te tudni veled, hogy közülünk való. Ez megis hogyan lehetséges? Mert nekem ez egy ellentmondasnak tűnik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 10., szombat 11:40

Kerlon írta:na maradjnuk az ízlésesség határán
Nekem 1,6-os G Astram van, hol itt a hiba? :shifty: :D
Olcso fenntartani, minden alkatreszt olcson be lehet szerezni, a fogyasztasat mondjuk sokallom, kicsit odalepek neki, 9 folott eszik, alapjaraton meg 8-at. Arra jo, hogy eljussak a-bol b-be, na meg elso kocsi.
Kovetkezo autom biztosan Volskwagen golf lesz, ujabb verzioban. Sokba fog kerulni, de realisan az az alom auto, ha meg ram szakadna a bank, akkor Audi A7. :'(
:goat:

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. március 10., szombat 11:04

Én csak egy mezei moderátor voltam az igazság oldalán, nem is tudtam a szerkesztői dolgokról, de valahogyan egyből dobbantottam onnan, amikor kiderült, mi is a stájsz. Pedig csábítóak voltak az aldis vagy milyen akciós kuponok...

Hihetetlen, hogy ez tényleg itt vergődik. :)
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. március 10., szombat 10:22

Elnézve itt a dolgot bennem csak annyi merült fel összesen, hogy milyen unalmas és egyszerű élete lehet embereknek.

Minden hétvégén itt csinálni a műsort ilyen hisztis hangnemben, írogatni mindenféle dolgokat.

Nem tudom, szerintem megkéne keresni a való életben a boldogságot.Hétközben becsülettel dolgozni, kiadni magadból mindent, majd hétvégén a családoddal/barátaiddal lenni, vagy kimozdulni a természetbe, vagy csak hátradőlni és élvezni a pihenést..

De itt feszengeni?

H.E.H.E. írta:jó ez most már túlmegy mindenen, sztem valljátok be most már, hogy mit tettetek :mrgreen:
Jó oké.3 nővel voltam egyszerre.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 10., szombat 10:16

jó ez most már túlmegy mindenen, sztem valljátok be most már, hogy mit tettetek :mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 10., szombat 9:40

thetruth írta:
___Samy___ írta: Jó lenne most már valami bizonyítékot is lebegtetni, nem csak vadaskodni.
Konkrét bizonyítékkal nem tudok szolgálni, hiszen az emberetek kínosan ügyel erre, ugyanakkor olyan dolgokat mondott, amikkel csak azok lehetnek tisztában, akik ott voltak a 2013-as kilépéseteknél (belső fórumból való idézgetés, stb). Mint azt tudjátok, én sem ma jöttem a falvédőről, nem hinném el és nem jönnék ide, ha nem lennék biztos a dologban.
Mivel rendőrségi ügy nem lesz belőle a már korábban taglalt okok miatt, itt csak az erkölcsi felelősségvállalásról lenne szó, ami elől Ti megfutamodtok. Gratulálok.
P. Krisz írta:Elpicsázzam? Megteszem! Csak szóljatok.
06-20-262-9730
Pécs, Kaposvári út 16.

Várom a jelentkezőket!
Meg sem állunk, úgy futunk. :lol:
Amúgy az egész ügyet kb leírtuk itt a fórumon, úgyhogy boldog boldogtalan tud róla akit érdekelt a téma.

Továbbra is egy kis porszem vagytok a magyarországi madridistak életében, fentről nézve nem is látszik az oldalad, csak az igénytelenség bántja a szemünket.

De most majd megint jossz, hogy utolsó kommented blablabla...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. március 10., szombat 9:34

Továbbra sem értem a miertjet az egész dolognak. Semmi bizonyitekod nincs itt senki ellen, az meg, hogy vki olyan dolgot említett, ami a kilépéskor volt, az meg nem jelent semmit.

Most a magam nevében beszélek, de engem abszolút nem érdekel se a pena, se a dista, és szerintem ezzel a többiek sincsenek másképp. Örülünk, ha erre az oldalra jut elegendő időnk a mindennapok mellett, nem hogy még más oldalát baszgassuk. Ami amúgy ráadásul tok felesleges is, mert azzal előrébb nem vagyunk.

Erkölcsről beszélsz, holott ragalmazol másokat mindenféle kézzel fogható bizonyíték nélkül. Ez szerinted korrekt dolog? És az nem érdekel, hogy te mire gondolsz, mert az semmire nem elég. Jó lenne azért elgondolkozni egy kicsit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. március 10., szombat 9:27

thetruth írta:
Konkrét bizonyítékkal nem tudok szolgálni, hiszen az emberetek kínosan ügyel erre, ugyanakkor olyan dolgokat mondott, amikkel csak azok lehetnek tisztában, akik ott voltak a 2013-as kilépéseteknél (belső fórumból való idézgetés, stb). Mint azt tudjátok, én sem ma jöttem a falvédőről, nem hinném el és nem jönnék ide, ha nem lennék biztos a dologban.
Mivel rendőrségi ügy nem lesz belőle a már korábban taglalt okok miatt, itt csak az erkölcsi felelősségvállalásról lenne szó, ami elől Ti megfutamodtok. Gratulálok.
2013 óta elég sok minden történt.
Nem csak mi léptünk ki akkor. Volt, aki pl. itt dolgozott évekig, ám mondjuk évek óta nincs itt.
Általánosságokat pedig mindenki tud írni, akinek bármilyen formában köze volt a szétválásokhoz.
Szomorú, hogy elhiszed ezeket a dolgokat, főleg egy kamuprofilnak.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

thetruth

HozzászólásSzerző: thetruth » 2018. március 10., szombat 9:19

___Samy___ írta: Jó lenne most már valami bizonyítékot is lebegtetni, nem csak vadaskodni.
06-20-262-9730
Pécs, Kaposvári út 16.

Várom a jelentkezőket!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 10., szombat 9:00

___Samy___ írta:Azért én már kíváncsi lettem, hogy mivel tudja bizonyítani mindezt, mert ilyen erővel a szomszéd nénit is lehet hibáztatni.
Szomszéd néni = madridom.
Veri őt az élet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. március 10., szombat 8:54

Elpicsázzam? Megteszem! Csak szóljatok.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. március 10., szombat 8:53

Azért én már kíváncsi lettem, hogy mivel tudja bizonyítani mindezt, mert ilyen erővel a szomszéd nénit is lehet hibáztatni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 10., szombat 8:49

___Samy___ írta:
thetruth írta:Utoljára írtam ide.

Egyszerűen nem értem miért kellett újból megtámadnotok a munkámat és kitörölni még 3000 lájkolót. Szerintem nem ártottam nektek, hogy ezt érdemeljem. Normális versenyhelyzet volt de ahelyett hogy tartottátok volna velünk a lépést inkább olcsó nyereményjátékot tartottatok és tönkretettétek a szorgalmasan dolgozó szerkesztői stáb munkáját.

Laci veled majd ezt személyesen megbeszélem.
Jó lenne most már valami bizonyítékot is lebegtetni, nem csak vadaskodni.
Kutyát nem érdekli :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. március 10., szombat 8:40

Egyszerűen nem értem miért kellett újból megtámadnotok a munkámat és kitörölni még 3000 lájkolót. Szerintem nem ártottam nektek, hogy ezt érdemeljem. Normális versenyhelyzet volt de ahelyett hogy tartottátok volna velünk a lépést inkább olcsó nyereményjátékot tartottatok és tönkretettétek a szorgalmasan dolgozó szerkesztői stáb munkáját.

Jó lenne most már valami bizonyítékot is lebegtetni, nem csak vadaskodni.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. március 10., szombat 8:20

Na én meglestem, hogy mi megy ott, hogy a többieknek már ne kelljen. Nem lehet, hogy onnan fúj a szél inkább, hogy a mai posztok előtt január 14-én volt utoljára megosztva valami az oldalon? :hmmm:

Szerk.: most súgták a fülembe, hogy voltak posztok, csak azok is eltűntek. Akkor nem szóltam.

Vissza: