Én Khedirát tartanám itt. Tökéletes kiegészítő ember lenne és nem olyan sérülékeny, mint Essien. Alonso meg jó lesz kiegészítő embernek és az esetleges fiatal érkezők tanulhatnak is tőle pár dolgot. Viszont én még mindig ott tartok, hogy oké, ha jön két fiatal, de még mindig attól félek, hogy vagy bejön vagy nem és, ha nem, akkor ott tartunk, hogy van egy megbízhatatlan fiatalunk illetve egy Khediránk. Ezért vagyok amellett, hogy kell egy tapasztalt és egy fiatal.___Samy___ írta:ha most lepasszolnánk xabit meg khedirát meg essient is, és a helyükre hoznánk 4 20-on évest, az már szerintem túlságosan radikális változtatás lenne
xabit egyértelmű hogy itt kell még tartani legalább egy évig, a khedira-essien kettősből meg még az egyikre szükségünk lesz (személy szerint én a ghánai mellett döntenék)
ha ezek mellé hozzuk verrattit, casemirot és a pogba/kondogbia közül az egyiket, akkor már jók vagyunk szerintem, főleg ha verrattit megkapjuk 25-ért, casemirot 6-ért
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
én még mindig azt mondom hogy lehetne Xabiból egy Pirlo féle irányítót csinálni ahol neki tényleg nem sokat kell futkároznia. csak arra figyelhetne amiben a legjobb.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
most már nagyon nem húzóember, leginkább maximum hátrahúzóemberA lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Idén húzóember? Nem.A lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
Jövőre jobb lesz? Gyorsabb lesz? Fiatalabb lesz? Nem.
Nem véletlenül nem hosszabbít, érzi, hogy ez a szint már neki sok, ezt el is mondta burkoltan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az, hogy húzóember lehet, sokat elmond a csapatról. Ebben az évben már csak kiegészítőember lehetne, eljárt felette az idő.A lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Igen akinek jövőre lejár a szerződése, ha jól tudom és nem akarja meghosszabbítani akkor meg minek maradjon itt ?niden6 írta:Xabit kiegészítőembernek, igen...
A lényeg, hogy jól meg van becsülve a csapat egyik húzóembere.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Xabit kiegészítőembernek, igen...
amúgy érdemes lenne a chelseanél is kopogtatni mivel onnan jött essien és ha José megy akkor sanszos hogy essien marad a papával és játszani is fog. ekkor viszont egy Mikel felszabadulhat. lamps/ramires/romeu/essien/mikel KP van ott tudtommal.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Muhaha! A te időd alatt mikor volt örömfoci, mester?? Tavaly a kis csapatok ellen esetleg néhány percekig... Már késő élvezni...JM: Dortmundban rosszul csináltunk mindent. Úgy vélem, akkor is élvezni kell a játékot, amikor nehéz helyzetben vagy.
Mind1, olyan nincs, hogy nem lehet meg! Hala Madrid! Hala Madrid! HALA MADIRD!!!
- ___Samy___
ha most lepasszolnánk xabit meg khedirát meg essient is, és a helyükre hoznánk 4 20-on évest, az már szerintem túlságosan radikális változtatás lenne
xabit egyértelmű hogy itt kell még tartani legalább egy évig, a khedira-essien kettősből meg még az egyikre szükségünk lesz (személy szerint én a ghánai mellett döntenék)
ha ezek mellé hozzuk verrattit, casemirot és a pogba/kondogbia közül az egyiket, akkor már jók vagyunk szerintem, főleg ha verrattit megkapjuk 25-ért, casemirot 6-ért
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
az osszes egyutt is durva lenneaccel írta:misiben durva lenne a 180 egy casemiroért.
12
misiben durva lenne a 180 egy casemiroért.
xabi maradhatna kiegészítőembernek, khedirát meg reméljük viszi magával mou a chelseabe. 15 misit pont megér.De így leírva az árakat...jöhetne mind a négy. Xabi, Khedira meg viszlát.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Így már értem, nem olvastam vissza eléggé.
De így leírva az árakat...jöhetne mind a négy. Xabi, Khedira meg viszlát.
Szerk: jóvanmá
De így leírva az árakat...jöhetne mind a négy. Xabi, Khedira meg viszlát.
Szerk: jóvanmá
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Centiben vannak 180 fölött. Be is b@szna, ha árban isRealista24 írta:Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval.
Vagy félreértek valamit?
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Centi.accel írta:vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval. :-)
magasságukra gondolt szerintem
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval.
Vagy félreértek valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval. :-)
A bayern előtt is ugyanez volt a véleményem. Van egy szint, amit nem lehet sebességgel, mozgékonysággal helyettesíteni. Még a barca is használ egy komolyabb felépítésű embert a törpök mögött, pedig ők aztán keményen nyomták csapatszinten a letámadást. nem véletlenül nincs olyan csapat, akik két ekkora emberre építené a védekezését. Mondom, ha van mellettük egy komolyabb figura, akkor elférnek talán.Csoki amiota latta a bajernt azota csokizik , nekem nem kellene annyi gladiator, hacsak nem labdazsonglor. Egy boven eleg lenne + Casemiro.
Hogy jönnek ide a franciák? Olyan példát mondj, ahol két gyerekkel oldották meg a védekezést.Jo hat alljunk ki mint a franciak, es majd a mozgekony jatekosok meg szet cuppantanak a kp-n.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
na hát minden meccsen így kéne kiállni. amúgy szimpatikus, amit most nyilatkozott.
Szép és jó ez, de hangzatos nyilatkozatokkal tele van a padlás. A pályán meg rohadtul nem ez jön le. Talán majd holnap...
Bár abban igaza van hogy a balhét nemcsak neki, hanem a játékosoknak is el kell vinni.