Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. március 13., kedd 19:29

kodo írta:
Csabi írta: ha nem is jövőre, de utána meglesz
Meddig marad szerinted ?
https://i.ytimg.com/vi/ZCPL3p2p2CY/maxresdefault.jpg

:mrgreen:
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2018. március 13., kedd 19:24

Csabi írta: ha nem is jövőre, de utána meglesz
Meddig marad szerinted ?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 13., kedd 18:28

dzsi91 írta:Azért az nagyon kemény,hogy ez a 9ik szezonja itt és 439 gólnál jár.Szerintetek meg lesz neki a 10 szezon alatt az 500? Az rgy 50 gólos átlag lenne.A Real Madridban.Beszarok.
ha nem is jövőre, de utána meglesz

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 13., kedd 18:20

ronci samsonite reklámja
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 13., kedd 13:15

dzsi91 írta:Azért az nagyon kemény,hogy ez a 9ik szezonja itt és 439 gólnál jár.Szerintetek meg lesz neki a 10 szezon alatt az 500? Az rgy 50 gólos átlag lenne.A Real Madridban.Beszarok.

Szerintem meglesz neki :)
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 13., kedd 12:22

Nem lesz egyszerű, de benne van a pakliban. Idén még meg kell húznia aztán meglesz. :shifty:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 13., kedd 12:05

Azért az nagyon kemény,hogy ez a 9ik szezonja itt és 439 gólnál jár.Szerintetek meg lesz neki a 10 szezon alatt az 500? Az rgy 50 gólos átlag lenne.A Real Madridban.Beszarok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 13., kedd 11:58

pheco írta: Bar amig tavaszra igy fel tudja magat szivni es szarja a golokat, addig megeri itt tartani a klubnak ennyiert is. Csak az oszt kellene okosabban lehozni tobbnyire vele a kezdoben.
Hát igen, ha Bale hozná azt, amit kéne... akkor az ősz is meglenne oldava. Na, épp ezért kell ide Bappe vagy Hazard vagy valaki, aki képes szállítani a győzelmeket. Ha ez megvan, akkor CR-t még sokáig tudnánk használni. Egyedül már nem elég egy teljes szezonra.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. március 13., kedd 11:54

Netto 35 az nekem kicsit soknak tunik, szerintem kevesebbet fog kapni. Az is lehet, hogy utolso szezonja lesz itt a kovetkezo es arra megkapja ezt a kis alamizsnat :mrgreen: De en lennek a legboldogabb, ha innen vonulna vissza
Bar amig tavaszra igy fel tudja magat szivni es szarja a golokat, addig megeri itt tartani a klubnak ennyiert is. Csak az oszt kellene okosabban lehozni tobbnyire vele a kezdoben.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 12., hétfő 11:06

http://www.marca.com/en/lifestyle/album ... 56c_1.html
Ebédhez nézzük meg az új kollekciót. :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. március 10., szombat 19:13

messit mar megelőzte. kár hogy ilyen szar szezonja van, még aranylasztira is esélyes lehetne :x

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2018. március 10., szombat 19:06

wtf? iden is 50 folott vegez? :lol: :salute:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 9., péntek 19:43

Én nyugodt vagyok,te idejöttél elvileg érvelni valami mellett de igazából minden mondatot meg lett cáfolva.Reagálni érdemben nem tudtál ezekre.Az,hogy hazudsz szerintem nem személyeskedés hanem tény.

Az egyetlen válaszod annyi volt ,hogy szerinted napraforgás,hogy nekünk most(?) a bl a fontosabb.Nem tudom hány éves vagy,de a világon az utolsó menekült is láthatta az elmúlt 20 évben,hogy mennyire is voltunk rápörögve a 10ikre(meg úgy az egész bl-re),hány edzőt/játékost faltunk fel a 10ik reményében és azt mondod,hogy csak most lett fontos a bl??
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Football88

HozzászólásSzerző: Football88 » 2018. március 9., péntek 19:36

dzsi91 írta:
Football88 írta:Én is többre tartom a BL-t. De már az is túlzás, hogy sokan egy semmit nem érő, szükséges rossznak állítsák be a La Liga elsőséget.
De miért hazudsz folyamatosan? Egyszerűen ha egy csapat bl-t nyer az olyan öröm bármelyik klubnak a világon,hogy senki egy kibaszott ember nem sír a bajnokság miatt.Nem mondta senki sem,hogy nem fontos a bajnokság de a bl 10szer nagyobb trófea,megszerezni is jóval nehezebb.Nekem azt senki nem adja be,hogy az a jobb csapat aki többször veri el a levantekat 40 meccsen mint akik a vilag legjobb csapatait ütik kieséses párharcban vagy döntőben,amikor nincs javítási lehetőség.

Az alltime best kluboknak akikről állandóan beszélve van mint van bastenék milanja Puskásék az ajax stb, a többség nem is tudja,hogy hány bajnoki címet nyertek akkoriban azok a korszakos csapatok mert a bl győzelmek emelnek ki egy klubot a topból az elitbe... hihetetlen,hogy ezen egyaltalan vita van...
Úgy nézem rossz napod volt barátom. Nem kell személyeskedni. Nyugodj meg. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 9., péntek 19:28

Football88 írta:
Realista24 írta:Dehogy legyen :lol:
De most komolyan. Nem szeretnéd? :mrgreen:
Nem. Nagyon nem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 9., péntek 19:23

Football88 írta:Én is többre tartom a BL-t. De már az is túlzás, hogy sokan egy semmit nem érő, szükséges rossznak állítsák be a La Liga elsőséget.
De miért hazudsz folyamatosan? Egyszerűen ha egy csapat bl-t nyer az olyan öröm bármelyik klubnak a világon,hogy senki egy kibaszott ember nem sír a bajnokság miatt.Nem mondta senki sem,hogy nem fontos a bajnokság de a bl 10szer nagyobb trófea,megszerezni is jóval nehezebb.Nekem azt senki nem adja be,hogy az a jobb csapat aki többször veri el a levantekat 40 meccsen mint akik a vilag legjobb csapatait ütik kieséses párharcban vagy döntőben,amikor nincs javítási lehetőség.

Az alltime best kluboknak akikről állandóan beszélve van mint van bastenék milanja Puskásék az ajax stb, a többség nem is tudja,hogy hány bajnoki címet nyertek akkoriban azok a korszakos csapatok mert a bl győzelmek emelnek ki egy klubot a topból az elitbe... hihetetlen,hogy ezen egyaltalan vita van...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 9., péntek 19:14

Football88 írta:
Realista24 írta:88. El vagy tévedve. A BLben mindig is mögöttünk voltatok, ahogy a bajnoki címek számában is. Nem értem mit jelent az amióta jobban megy...a BL mindig is a klub prioritása volt, nem véletlen volt a nagy megszállottság a Tizedik miatt.
Az utóbbi 10-15 évre gondoltam, amikor a Real-nak nem ment olyan jól a bajnokságban.
Amint mondtam, én is jobban örülnék egy Bl címnek. Legyen egy Real - Barca döntő egy jó CR-el és Messivel.
Lehetőleg kevés fetrengéssel, gondolok itt Albára és Suatezre. :)
Utolsó kikötésed miatt erre soha nem fogadnék. Amúgy már Umtitit is a szimpatikus táborhoz csaphatjatok...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 9., péntek 19:14

DinhoL írta:Nem is akartam úgy sarkÍtani csak érdekes volt ez a kiemelt időpont, valljuk be nincs rá objektív magyarázat.
Mar hogy ne lenne ra objektiv magyarazat. :mrgreen: )

Az azt megelozo evekben folyamatosan ment az adok - kapok, tobbnyire egyforma volt a teljesitmenyt, vagy Messi valamivel elorebb is tartott. Itt viszont 5 egymas utani szezonrol van szo, ahol Ronaldo 4-1re verte Aranylabdakban Messit. De nem csak aranylabdakban, hanem golokban is a BL ezen szakaszaban szembetuno a kulonbseg (de akar az asszisztokat is mondhatnam). Ennek ellenere meg mindig azt hallom, hogy az egyik a vilagvalahavoltlegjobba, a masikrol meg csak valahogy szerencsesen bepattan.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. március 9., péntek 19:01

Nem emlékszem olyanra, hogy bárki azt állította volna, hogy a bajnoki cím szart se ér. A BL szerintem minden csapat számára prioritást élvez egyszerűen azért, mert a BL-ben ott vannak papíron a világ legerősebb csapatai. A bajnokságban meg csak 3 az legerősebbek közül.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Football88

HozzászólásSzerző: Football88 » 2018. március 9., péntek 19:01

Realista24 írta:Dehogy legyen :lol:
De most komolyan. Nem szeretnéd? :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Football88 2018. március 9., péntek 19:02-kor.

Vissza: