Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Aztán tavaly mindenki hátast dobott ettől a cselzitől, hogy micsoda erőt képviselnek majd a BL-ben.
Én már akkor röhögtem az ilyen Moses, Alonso, Azpili stb féle arcokon. Annyira tényezők ezek mint Danilo vagy Theo kb.
Én már akkor röhögtem az ilyen Moses, Alonso, Azpili stb féle arcokon. Annyira tényezők ezek mint Danilo vagy Theo kb.
Kíváncsi vagyok mennyire fogja bírni a Barca a szezon végét. Értelmes cserejátékosuk nem nagyon van. Messi és Suarez is 3500 perc felett járnak már. CR-nek van 2800.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Akkor miért pont az angol cityt akarjuk a spanyol Barcaval?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ő Real drukker..rashidm írta:Ismét előjön az ami korábban? Amikor a PSG, City ellenetek játszott akkor a világ két legjobbja csap össze, amikor meg velünk akkor meg középcsapatok voltak?Football88 írta:
Vagy mint a PSG.
Illetve ez hivatalosan még tisztàzatlan.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ott az isten pénzét is elköltik olyan játékosokra akikre még a középszer jelző is túlzás és várják az eredményt, olyan edzőkkel a padon akik fölött eljárt a futball. Tippre szerintem ennyi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Annak mi lehet az oka, hogy továbbra is bántóan nagy a különbség a spanyol és angol csapatok között a bl-ben? Ha így halad tovább, komolyan érdektelenségbe fog fulladni ez az egész bl-cirkusz. Szinte alig látni izgalmas meccseket. De jó csapat is alig van 2-3, és ekkor még nem is túloztam.
- Süti
Nem hiszem hogy ilyen komplex gondolatmenetre képes a kolléga, egyszerűen ennyi jutott eszébe válasznak.rashidm írta:
Ismét előjön az ami korábban? Amikor a PSG, City ellenetek játszott akkor a világ két legjobbja csap össze, amikor meg velünk akkor meg középcsapatok voltak?
Kanté tanárba nyomja, padra nálunk is elférne.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ismét előjön az ami korábban? Amikor a PSG, City ellenetek játszott akkor a világ két legjobbja csap össze, amikor meg velünk akkor meg középcsapatok voltak?Football88 írta:
Vagy mint a PSG.
- RealMadridFanatic
Hagyjatok már ezzel a ki állítja meg a Barcát dumával...Meg fodballnyolcvannyolc is okoskodik itt. Én elismerem őket, ha jók, a bajnokságban is jól elvertek minket, de hogy idén minden, de nem meggyőző a Barca az biztos, viszonylag sok meccsükbe belefutottam.
Jöhettek a fáradt bajnoksággal, akárki akármit mond, volt elég hátszél és borzalmas mennyiségű mák, de az kétségtelen, hogy van egy olyan minőségbeli fölényük, amivel a bajnokik 80%át hozni tudják amúgy is. A mostani Real meg nem az, amelyik full motiválatlan a bajnokságban, nem félteném a csapatot a Barca ellen sem. Eddig is Messifüggés volt, ez hatványozottan igaz lett idénre, Őt kell kivenni és végük.
Stabilak, egyben vannak, de játékban nem meggyőzőek, ez a harmatos Chelsea is kis szerencsével 2-2t hozhatna, de az atom flippermákolás valahogy most sem katalánék ellen van.
Abban biztos vagyok, hogy közel sem annyira erősek, mint amennyire a szurkolóik el vannak szállva, remélem, hogy be is bizonyosodik a BLben idén is.
Jöhettek a fáradt bajnoksággal, akárki akármit mond, volt elég hátszél és borzalmas mennyiségű mák, de az kétségtelen, hogy van egy olyan minőségbeli fölényük, amivel a bajnokik 80%át hozni tudják amúgy is. A mostani Real meg nem az, amelyik full motiválatlan a bajnokságban, nem félteném a csapatot a Barca ellen sem. Eddig is Messifüggés volt, ez hatványozottan igaz lett idénre, Őt kell kivenni és végük.
Stabilak, egyben vannak, de játékban nem meggyőzőek, ez a harmatos Chelsea is kis szerencsével 2-2t hozhatna, de az atom flippermákolás valahogy most sem katalánék ellen van.
Abban biztos vagyok, hogy közel sem annyira erősek, mint amennyire a szurkolóik el vannak szállva, remélem, hogy be is bizonyosodik a BLben idén is.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Ez valami rokkant segely lenne? Vagy valami roma pótlék? Kapjanak barkit lesz eselyuk, ha meg formaban is lesznek bajosak lehetnek barkinek, nem kell egybol biroert vagy sorsolasert sirni.Football88 írta:City - Real
Barca - Sevilla
Így lenne fer.
-
Vagy mint a PSG.Süti írta:Annyira gyenge vagy trollnak mint ma ez a cselzi.Football88 írta:City - Real
Barca - Sevilla
Így lenne fer.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Majd mi kiutjuk az osszeset a bl-bol.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Attol meg igaz, amit mondtamH.E.H.E. írta:nem volt tizi.hala real írta:Mondjuk ha befujja a tizit, akkor most valoszinuleg 2-1 lenne, nem 3-0
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos
Kanté előtt viszont le a kalappal, végignyomja rendesen.
- Süti
Annyira gyenge vagy trollnak mint ma ez a cselzi.Football88 írta:City - Real
Barca - Sevilla
Így lenne fer.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem volt tizi.hala real írta:Mondjuk ha befujja a tizit, akkor most valoszinuleg 2-1 lenne, nem 3-0
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
City - Real
Barca - Sevilla
Így lenne fer.
Barca - Sevilla
Így lenne fer.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Mondjuk ha befujja a tizit, akkor most valoszinuleg 2-1 lenne, nem 3-0
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
az lehetetlen, hiszen brazil.miVida írta:De amúgy Willian télleg sokkal jobb mint hazard
nem illik
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan