De persze hibázott de az ár érték arányel magico írta:Én a Liverpoolt érzem nagyon. Rég volt már velük párharc, két nagy múlttal rendelkező csapat, jó kis meccsek lennének
De azt is érzem, hogy idén nem kerüljük el a Barcát.
Szerencse, hogy Navas még sosem lepkézett.Ramioli írta:Kurtuà csak 2 gòlban volt benne:-) az első gòlnál be se ment volna a labda ha nem er bele De Gea is lepkézett:-) Navas jò nekünk
Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Én a Liverpoolt érzem nagyon. Rég volt már velük párharc, két nagy múlttal rendelkező csapat, jó kis meccsek lennének
Szerencse, hogy Navas még sosem lepkézett.Ramioli írta:Kurtuà csak 2 gòlban volt benne:-) az első gòlnál be se ment volna a labda ha nem er bele De Gea is lepkézett:-) Navas jò nekünk
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én a BL-el mindig úgy vagyok, hogy ameddig csak lehet kapjuk a legkönnyebb ellenfelet. A végén úgyis csak a legjobbak maradnak.
Szóval én egy Romanak örülnék.
Sevilla/Barca lutri lehet. Ismernek minket, ha rosszabb napot fogunk ki nem jól sülhet el.
A német csapatok ellen köztudottan nehezen megy nekünk. Ez a Jupp stílus, a szervezettséggel betehet bármelyik spanyol csapatnak.
Citynél Pep lehet a gond, aki jól ismeri a Realt.
Viszont akárhogy is nézem ezen a szinten már majdnem mindegy. Akit kapunk arra kell reagálni és ha a srácok a 100%-ot adják akkor az ellenfél kell aggódjon. Ebben bízom.
Szóval én egy Romanak örülnék.
Sevilla/Barca lutri lehet. Ismernek minket, ha rosszabb napot fogunk ki nem jól sülhet el.
A német csapatok ellen köztudottan nehezen megy nekünk. Ez a Jupp stílus, a szervezettséggel betehet bármelyik spanyol csapatnak.
Citynél Pep lehet a gond, aki jól ismeri a Realt.
Viszont akárhogy is nézem ezen a szinten már majdnem mindegy. Akit kapunk arra kell reagálni és ha a srácok a 100%-ot adják akkor az ellenfél kell aggódjon. Ebben bízom.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A barca remelem megkapja a bayernt es a bajorok kirakjak oket. Jupp-ban biznek azert hogy nem buziskodna el. Majd a negy kozt raerunk nehez ellenfelet kapni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Ramioli
Én is a Barcát szeretném , de ugyérzem a Bayern jön.
- BlancoMark
En a Poolnak orulnek. Nem is lenne unalmas parharc, viszont ok szerintem kevesek lehetnek stabilitasban es tapasztalatban egy Real ellen.
Persze egy Sevilla es Roma se lenne rossz, de szerintem tul sima lenne. Mondjuk olyan szempontbol jo lenne oket kapni, hogy a legnagyobb rivalisoknak ne legyen egy konnyu parharca.
Persze egy Sevilla es Roma se lenne rossz, de szerintem tul sima lenne. Mondjuk olyan szempontbol jo lenne oket kapni, hogy a legnagyobb rivalisoknak ne legyen egy konnyu parharca.
- Ramioli
Kurtuà csak 2 gòlban volt benne:-) az első gòlnál be se ment volna a labda ha nem er bele De Gea is lepkézett:-) Navas jò nekünk
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ez nagyon gyenge volt a chelsea részéről,gyakorlatilag kinyírták ők saját magukat nem kellett a barcának sokat törni magát.Nem nagyon ismerem a Chelsea dolgait de ha jól rémlik Conte azért van fasírtban mindenkivel a vezetésből mert nem igazoltak neki senkit.Meg tudom érteni van egy hazard kante willianje a többi meg olyan szinten suta,hogy rossz volt nézni is. Curtoá meg szépen lejáratta magát egy meccsen
Mindenképpen a barszat akarom a 8 között,tökéletes időpont lenne most meccselni velük,ha túlmegyünk rajtuk végig is visszük a dolgot,ha meg összemákolják valahogy akkor még ott az esély a bayern előtt ,hogy megállítsa őket.Kriminális lenne ezt a fos barszát hagyni végig menni a mezőnyön úgy,hogy mi esetleg kiesünk más ellen.
A city meg kapja meg a bayernt mert ezek az angolok akkora kóklereknek tűnnek,van egy gyanúm,hogy a City sem sokkal jobb mint a többi.
Mindenképpen a barszat akarom a 8 között,tökéletes időpont lenne most meccselni velük,ha túlmegyünk rajtuk végig is visszük a dolgot,ha meg összemákolják valahogy akkor még ott az esély a bayern előtt ,hogy megállítsa őket.Kriminális lenne ezt a fos barszát hagyni végig menni a mezőnyön úgy,hogy mi esetleg kiesünk más ellen.
A city meg kapja meg a bayernt mert ezek az angolok akkora kóklereknek tűnnek,van egy gyanúm,hogy a City sem sokkal jobb mint a többi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Alonso ma pont a jók között van Kanté és Willian mellett.TheBull6 írta: Én már akkor röhögtem az ilyen Moses, Alonso, Azpili stb féle arcokon. Annyira tényezők ezek mint Danilo vagy Theo kb.
Akiken lehet röhögni az a két belga és Fabregas.
- Steve
Játékrontó vagy Csabikám!Csabi írta:máshol drukkerkedjen innentől
Én a Cityre leszek amúgy kíváncsi egy Real/Barca ellen.Ők ugye elvileg kiemelkednek az igen jó és pénzes angol ligából is
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2018. március 14., szerda 22:37-kor.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az mindegy, van szörpicart írta:Kíváncsi vagyok mennyire fogja bírni a Barca a szezon végét. Értelmes cserejátékosuk nem nagyon van. Messi és Suarez is 3500 perc felett járnak már. CR-nek van 2800.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
4. kapufa.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Aztán tavaly mindenki hátast dobott ettől a cselzitől, hogy micsoda erőt képviselnek majd a BL-ben.
Én már akkor röhögtem az ilyen Moses, Alonso, Azpili stb féle arcokon. Annyira tényezők ezek mint Danilo vagy Theo kb.
Én már akkor röhögtem az ilyen Moses, Alonso, Azpili stb féle arcokon. Annyira tényezők ezek mint Danilo vagy Theo kb.
Kíváncsi vagyok mennyire fogja bírni a Barca a szezon végét. Értelmes cserejátékosuk nem nagyon van. Messi és Suarez is 3500 perc felett járnak már. CR-nek van 2800.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Akkor miért pont az angol cityt akarjuk a spanyol Barcaval?
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Steve
Ő Real drukker..rashidm írta:Ismét előjön az ami korábban? Amikor a PSG, City ellenetek játszott akkor a világ két legjobbja csap össze, amikor meg velünk akkor meg középcsapatok voltak?Football88 írta:
Vagy mint a PSG.
Illetve ez hivatalosan még tisztàzatlan.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ott az isten pénzét is elköltik olyan játékosokra akikre még a középszer jelző is túlzás és várják az eredményt, olyan edzőkkel a padon akik fölött eljárt a futball. Tippre szerintem ennyi
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa