Bajnokok Ligája
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nem lennék szomorú ha könnyebbet kápnánk, de szerintem nem fogunk, és egy kicsit preverz vagyok ezért a Cityre nyomtam. (kiegészítve egy Barca-Bayern párosítással a túloldalon)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- ateeemadrid
Akiket leginkább szeretnék az nyilván a Roma Sevilla duóból valamelyik, szerintem nem okoznának különösebb problémát. A Juvéval vagyok még úgy, hogy szerintem csak gyengültek tavalyhoz képest, nyilván ott van a szokásos olasz makkfaktor náluk, de még ők azok akiket ha kapunk nyugodtabb leszek talán kicsit.
Clasicot nem akarok, de ha lennie kell valamikor a BLben, akkor inkább most legyen, mint később. City Bayern duót akarom a legkevésbé, de ez a mostani Pool is elég necces menet lenne szerintem.
Clasicot nem akarok, de ha lennie kell valamikor a BLben, akkor inkább most legyen, mint később. City Bayern duót akarom a legkevésbé, de ez a mostani Pool is elég necces menet lenne szerintem.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Barszára nyomtam.Szerintem most van az a szakasz amikor többet nyerhetünk mint bukhatunk egy ilyen bl clasicoval.Megint túl vannak fújva, így nem mi lennénk az esélyesek,ha továbbjutunk hatalmas löketet kapna a csapat, a 8 között meg annyira nem fájó kiesni ellenük mint egy döntőben-elődöntőben,meg hát ha tovább jutnak még két körünk van szurkolni a bayernnek vagy bárkinek nem az van,hogy rajtunk átmennek és rögtön döntőznek. Az elmúlt években mindig mi jöttünk ki jól az ilyen éles meccsekből a barszával szemben, egyedül a bajnokságban tudtak minket megfogni.
A bayernt a döntőben szeretném max, volt mostanában elég meccsünk velük, de egy kijevi találkozót nagyon adnék velük.Akiket kerülnék az a sevilla meg a liverpool és a juve.A sevilla nem fog befosni tőlünk, ismernek minket ráadásul túlságosan laliga hangulat lenne ami nem tenne jót a lelkünknek a poolal nem tudom mi lenne de klopptól és az ilyen futóbolond csapataitól tartok.A juvéval meg kínlódjon akinek 6 anyja van, 20 év múlva egy bl döntőben találkozhatunk addig ne is lássam őket.
A szityt leszarom, a lényeg,hogy a 3 nagyból kapjanak valakit,azt se bánom ha minket, de egy pep vs Bayern szerintem pikánsabb lenne.
Én amondó vagyok kapjunk nagyágyút, nincs már tétmeccsünk csak a bl-ben,teljesen le fog ülni a csapat a szezon döntő szakaszára ha most jön egy roma.
A bayernt a döntőben szeretném max, volt mostanában elég meccsünk velük, de egy kijevi találkozót nagyon adnék velük.Akiket kerülnék az a sevilla meg a liverpool és a juve.A sevilla nem fog befosni tőlünk, ismernek minket ráadásul túlságosan laliga hangulat lenne ami nem tenne jót a lelkünknek a poolal nem tudom mi lenne de klopptól és az ilyen futóbolond csapataitól tartok.A juvéval meg kínlódjon akinek 6 anyja van, 20 év múlva egy bl döntőben találkozhatunk addig ne is lássam őket.
A szityt leszarom, a lényeg,hogy a 3 nagyból kapjanak valakit,azt se bánom ha minket, de egy pep vs Bayern szerintem pikánsabb lenne.
Én amondó vagyok kapjunk nagyágyút, nincs már tétmeccsünk csak a bl-ben,teljesen le fog ülni a csapat a szezon döntő szakaszára ha most jön egy roma.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
DE KASSAI!!négynégynég44!!MyStiQ írta:
Akkor is volt kifogás. Mindig van kifogás. Illetve tavaly is teljesen jogosan mentünk tovább, mégsem ismerte el senki. Szépen lassan minden csapat középcsapattá lett minősítve. A Bayern, az Atletico, aztán a Juventus is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tartom a Poolt. Tamadni tudnak, vedekezni nem igazan, tokeletes ellenfelnek tartom oket ahhoz, hogy lassunk ket jo meccset es tovabb is menjunk.
Akkor is volt kifogás. Mindig van kifogás. Illetve tavaly is teljesen jogosan mentünk tovább, mégsem ismerte el senki. Szépen lassan minden csapat középcsapattá lett minősítve. A Bayern, az Atletico, aztán a Juventus is.Berti írta:Ettől a mondattól tudok a falra mászni. Komolyan az jobban tetszene, ha megint sírnának hetekig, hogy bíró miatt kaptak ki?MyStiQ írta:
Remélem kiejtjük őket úgy, hogy tényleg nekünk fúj a spori.
Nem jobban esett, mikor Pep BM-ét vertük meg teljesen jogosan?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jöjjön a Sevilla, vagy talán a Roma, ráérünk az elődöntőben megrakni valamelyik nagyot. A döntőben meg mehet a dara.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ettől a mondattól tudok a falra mászni. Komolyan az jobban tetszene, ha megint sírnának hetekig, hogy bíró miatt kaptak ki?MyStiQ írta:
Remélem kiejtjük őket úgy, hogy tényleg nekünk fúj a spori.
Nem jobban esett, mikor Pep BM-ét vertük meg teljesen jogosan?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy barca city jelenleg nagyobb show lenne, jobban eladhato, nekunk meg a juvenak lehetne meg nagyobb felhajtast csinalniKercsó írta:Majd ügyesen melegítik a golyókat s megkapjuk a Cityt.
Kell a show a népnek. + Én hiszek abban, hogy az egész világ a vesztünket akarja.
Remélem kiejtjük őket úgy, hogy tényleg nekünk fúj a spori.hunmadridista írta:Nekünk a Bayern Münchent kell messzire elkerülnünk...Jupp és a vérbosszú miatt szerintem bedarálnának minket a 2 meccsen...
Folyamat nyomják a szarságaikat, miközben az első meccsen jogtalan tizit kaptak, a másodikon vertek egy lesgólt, amivel visszajöttek, Vidal meg tovább volt pályán, mint kellett volna. Erre jön az, hogy Kassai nélkül nem megy, amit a mai napig is felemlegetnek...
Barca - Bayern
City - Liverpool
Juventus - Sevilla
Roma - Real Madrid
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
durván leépült a csávó.Alexis Sanchez lost the ball 42 times vs Sevilla.
The most for an individual player in the ChampionsLeague this season.
ennyi egyéni szar megoldás nem lehet csak a rendszer hibája.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Majd ügyesen melegítik a golyókat s megkapjuk a Cityt.
Kell a show a népnek. + Én hiszek abban, hogy az egész világ a vesztünket akarja.
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Morata eddig Cé és Karim cseréje volt, most Zsiru cseréje lett. Karrier.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem is bárkit vernénk. Jöhet akárki
Poolnak örülnék, ha már nincs MU.
Poolnak örülnék, ha már nincs MU.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenkit megrakunk szárazon. Jöjjön a Roma, gyönyörű a stadionjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Roma vagy Liverpool...egyértelmű...jó lenne közülük kapni valakit...
Nekünk a Bayern Münchent kell messzire elkerülnünk...Jupp és a vérbosszú miatt szerintem bedarálnának minket a 2 meccsen...
Nekünk a Bayern Münchent kell messzire elkerülnünk...Jupp és a vérbosszú miatt szerintem bedarálnának minket a 2 meccsen...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
roma, pool, sevilla
barca, juventus
city, müntyen
első csoportból szeretnék. de ha a barcat kapjuk nagyon meg kell őket verni
barca, juventus
city, müntyen
első csoportból szeretnék. de ha a barcat kapjuk nagyon meg kell őket verni
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem van egy olyan érzésem, hogy Barca, vagy City lesz. City ellen még csak-csak meglenne a továbbjutás, de a Barca ellen nagyon úgy érzem hogy kiesnénk. Ellenük mindig ki-ki meccsek vannak, ráadásul nem akarom hogy ők ejtsenek ki, mert akkor életem végéig hallgatnám a zsibbasztó beszólásaikat.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hazard mekkora csalódás volt... Az odavágón még védhető, hogy csatárt játszott, de ez a tegnapi... Semmi érdemlegeset nem csinált.
A Chrlseanek is jár a taps. Semmi extrát nem csinált a Barca. Az első meccsen Christensen.ajándékooz gólt, most meg Alonso kényszerítőzik Suarezzel, Fabregas megáll Messi mellett, Azpiliqueta meg teljesen indokolatlanul elpasszolja magát. Mind a 4 góljuk abból jött, hogy a Chelsea lúzerként nyomta a ki nem kényszerített hibákat. És még megfejelik 4 kapufával baszki, meg egy elmaradt tizivel... Sokkal szorosabb volt ez azért annál, mint ahogy alakult.
A Chrlseanek is jár a taps. Semmi extrát nem csinált a Barca. Az első meccsen Christensen.ajándékooz gólt, most meg Alonso kényszerítőzik Suarezzel, Fabregas megáll Messi mellett, Azpiliqueta meg teljesen indokolatlanul elpasszolja magát. Mind a 4 góljuk abból jött, hogy a Chelsea lúzerként nyomta a ki nem kényszerített hibákat. És még megfejelik 4 kapufával baszki, meg egy elmaradt tizivel... Sokkal szorosabb volt ez azért annál, mint ahogy alakult.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Real es a Barca olyan szinten kiemelkedik a mezonybol, hogy nem igaz. Raadasul ez a Barca nem azt az erosseget kepviseli, mint anno, megis, ez a ket csapat adja a szintet. A tobbi messze lemaradva. Erosorrend: Real, Barca, City, Bayern, Juve, Liverpool, Roma, Sevilla.
En az utolso harombol valasztanek, a tobbi meg verekedjen meg az elodontoert. Sajnos ugy erzem, bele fogunk nyulni, El Clasico es a City, el kene kerulni ezeket...
En az utolso harombol valasztanek, a tobbi meg verekedjen meg az elodontoert. Sajnos ugy erzem, bele fogunk nyulni, El Clasico es a City, el kene kerulni ezeket...