Hat...Guardiola csak egy védősort tudott ennyiből összehozniAnthony írta:De Neymart is felejtsük el. 300 millió?? Annyiért egy egész csapatot lehet venni...RealMadridFanatic írta:Felejtsétek már el Mbappét.
Most is lesérült a csávó a legfontosabb meccsre, aztán baszhatod a 300 milliódat..
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
en nagyon adnam alonsot. meg azon a nyaron is mondtam hogy jo lenne mikor aug 31en elvitte conte viszont a chelseaben beton kezdo szerepe van. lehet ezt nem aldozna be marcelo moge padozni. de nem tudni mennyire kotodik a realhoz. ezen a vonalon meg ellehetne kapni. hatha hazajonne nyerni is valamit. de ahhoz tenyleg ertelmes rotalas kene. nem igy mint ceba jatekpercei.
- BlancoMark
Ha a Chelsea nem jut be a BL-be, akkor Marcos Alonsot siman be lehetne probalni, tokeletes lenne tehermentesitesre, kerdes elfogadna-e ezt a szerepkort. Theo meg mehet kolcsonbe evekre szerintem.BBeno írta:felejtsunk el mindenkit a psgbol. ha valakit nem akarnak eladni akkor nem fogjak eladni. lasd verratti. hazard kell. kene valami balhatved is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem sincs, főleg mert nem is akar idejönni, hát akkor ott csessze el a karrierét, kit érdekel.RealMadridFanatic írta:csak szerintem Mbappéra talán még annyi esély sincs, mint Neymarra
- Süti
Nem tudom miért lovagoltok ennyit a témán, úgyis Kane jön.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealMadridFanatic
Anthony írta:De Neymart is felejtsük el. 300 millió?? Annyiért egy egész csapatot lehet venni...
Most is lesérült a csávó a legfontosabb meccsre, aztán baszhatod a 300 milliódat..
Jaa, persze, nem támadásnak szántam amúgy sem.
300 gurigáért nem hoznám Neymart én sem, csak szerintem Mbappéra talán még annyi esély sincs, mint Neymarra. Belőle kinézem, hogy igyekezett valami kiskaput tenni a szerződésébe.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
felejtsunk el mindenkit a psgbol. ha valakit nem akarnak eladni akkor nem fogjak eladni. lasd verratti. hazard kell. kene valami balhatved is.
- Anthony
De Neymart is felejtsük el. 300 millió?? Annyiért egy egész csapatot lehet venni...RealMadridFanatic írta:Felejtsétek már el Mbappét.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Jól jönne. A csávó a Barca ellen is jól tolta szerintem, csak sajnos vakok a társai egy jó játékhoz ott...Itt esetleg Hazard lehet, aki konkurencia és reális opciónak tűnik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Felejtsétek már el Mbappét. A "csak" kölcsön az olyan, amit egész biztosan úgy kötött a PSG, hogy náluk legyen. Az csak az FFP-nek szóló papírozás volt.
Itt esetleg Hazard lehet, aki konkurencia és reális opciónak tűnik.
Itt esetleg Hazard lehet, aki konkurencia és reális opciónak tűnik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mostanában azt írják, hogy idén 300 milla, jövőre meg 222 az ára.Anthony írta:Csak ne kezdődjön semmilyen hadművelet...222 millába fájt a PSG-nek a csávó, és gondolom nem olcsóbban szeretnék ideadni...
Bappé "csak" kölcsönben van ott, miért nem arra a hadműveletre koncentrálnak...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Csak ne kezdődjön semmilyen hadművelet...222 millába fájt a PSG-nek a csávó, és gondolom nem olcsóbban szeretnék ideadni...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymar érkezése megkapta az ok-t az öltözőtől is. Indulhat a hadművelet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk Benzemaval sem működik jól, sokszor csak elszívják egymás elől a levegőt középen.
Legalább egy jó szélső kellene már és egy edző aki össze tud rakni egy normális támadójátékot. Nem egy 30 éves, nagy arcú csatár, aki azon háborog, hogy nem lett gólkirály és ezért a társaira mutogat.
Legalább egy jó szélső kellene már és egy edző aki össze tud rakni egy normális támadójátékot. Nem egy 30 éves, nagy arcú csatár, aki azon háborog, hogy nem lett gólkirály és ezért a társaira mutogat.
Kicsit elbeszéltünk most egymás mellett.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Jajj, hagyjuk mar ezt a CR csak Benzemaval mukodik marhasagot. Megvan o a Portugal valogatottban is altlaban egy kimondott center mellett, megvolt o Rooney mellett az MU ban is anno. Lathato h CR egy teljes szezont mar keptelen hozni azon a szinten, amit tole megszoktunk, nem veletlen h osszel semmi haszna mar ket eve, aztan tavasszal veri a golokat, es nem Benzema javul fel, hanem CR, es igy mivel jonnek a golok kevesbe bantja az emberek szemet Benzema szerencsetlenkedese a kapu elott.kodo írta: Magyarul nem működne, mivel Cristiano Benzemaval működik, Lewandowski meg nem lenne csere.
Namarmost szerintem CR van annyira profi, h belassa szukseg van meg egy emberre aki legalabb annyira veszelyes a kapura mint o, mert a jelenlegi keret, bármennyire is technikás, Ronaldon kivul elegge veszelytelenek voltunk a kapura, nagyresz ennek koszonheto, h a bajnoksag meg a kupa mar telen eluszott.
Magyarul nem működne, mivel Cristiano Benzemaval működik, Lewandowski meg nem lenne csere.Anthony írta:Lehetséges, nem nagyon nézek Bayern meccseket, de ha a CR-Benz-Morata trió tudott működni, úgy értem rotációs alapon, akkor ha Moratát behelyettesítem Lewával az nem tűnik olyan rossznak azért (annyi különbséggel, hogy Benzema lenne Lewa cseréje).
Persze hogy nem, egymást löknék ki a labda elől az 5-ös környékénziro4vr írta:Baromira nem működne egy Cé-Lewa duó, na mindegy. Idén még megtosszuk Európát, azzal kielégülök.
- Anthony
Lehetséges, nem nagyon nézek Bayern meccseket, de ha a CR-Benz-Morata trió tudott működni, úgy értem rotációs alapon, akkor ha Moratát behelyettesítem Lewával az nem tűnik olyan rossznak azért (annyi különbséggel, hogy Benzema lenne Lewa cseréje).
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Baromira nem működne egy Cé-Lewa duó, na mindegy. Idén még megtosszuk Európát, azzal kielégülök.
Nem illik.