Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Re: Kommentáld a híreket
Ééééés Ceballos a keretben.
Ja, mégse.
Ja, mégse.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nemyar tudja hogy a fizetéséből le kell adni.RealAsensio írta:Ez a hir arra van alapozva, hogy Casemiroek szivesen latnak a csapatban? mert szerintem ezt mondanak Kane-rol, Hazardrol, Mbapperol, Draxlerrol, Reusrol, Messirol, Lewandowskirol es ugy kabe az osszes jobb jatekosrol is.Realista24 írta:Neymar érkezése megkapta az ok-t az öltözőtől is. Indulhat a hadművelet.
Annyi de annyi problema van ezzel az atigazolassal, oriasi kockazatot jelent.
1) a PSG nem szivesen engedne el, csak ha
2) Neymar bevagna a durcit, es sztrajkolni kezdene, illetve
3) ha kifizetunk legalabb 222 millio eurot, ha nem tobbet, tovabba
4) az ugynokenek is fizetnek nem keveset
5) ezeken kivul ott van a fizetese, ami magaval vonzana azt, hogy a tobbi jatekosunknak is emelni kellene, hiszen nalunk mindenki tobbszoros bl gyoztes, illetve sok a fiatal
6) tobbek kozott Asensio pozicioja is erdekesse valna,
7) es mivel a spanyol tehetsegunk felepitese nagyon fontos projekt,
8) el kell adnunk legalabb 1 jatekost, ami nagy valoszinuseggel Bale lenne, ehhez pedig vevot kell talalni, aki kifizeti azt a 80-100 milliot legalabb
9) tovabba szerintem szerkezetvaltasra is szukseg lenne, hiszen a szeljatekot nem fogjuk feladni, igy ha Neymar bekerul a kezdobe, tegyuk fel bal oldalra, akkor CR nem fog a jobb oldalon a szelen futkarozni, mivel nem tud, bekerulne kozepre, igy viszont jobb oldalra is kell egy szelso, aki Bale tavozasaval Asensio lehetne, CR pedig kozepen
10) igy viszont Benzema kikerulne a kezdobol, es nem biztos hogy ezzel jol jarunk, plane, hogy CR sem mindig jo kozepen a vedok kozott.
11) es vegul az utolso szempont: a viselkedese. Tudom, hogy Madrid mas, mint Parizs, de akkor is. Az oltozoben most nagyon jo a hangulat, komoly, felelossegteljes jatekosaink vannak, egytol egyig illenek a csapatba. Nem tudom, hogy ez a Neymar fele viselkedes mennyire passzolna a csapatba.
Tehat szerintem tul sok a problema ezzel az atigazolassal.
Benzemanak igy is úgy is ki kell kerülnie a kezdobol.
Olcsón meghatározó játékost nem lehet mar igazolni.
Sok érv van mellette, legalabb annyi mint ellene.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Marcelo se lesz már fiatalbb, szóval kellene egy tökös tehermentesítő, amíg az új brazil csodagyerek feltűnik a balszére. Remélem Perezék már keresik az trónörököst... addig is, szerintem is Alonso jó megoldás lenne.BBeno írta:en nagyon adnam alonsot. meg azon a nyaron is mondtam hogy jo lenne mikor aug 31en elvitte conte viszont a chelseaben beton kezdo szerepe van. lehet ezt nem aldozna be marcelo moge padozni. de nem tudni mennyire kotodik a realhoz. ezen a vonalon meg ellehetne kapni. hatha hazajonne nyerni is valamit. de ahhoz tenyleg ertelmes rotalas kene. nem igy mint ceba jatekpercei.
Viszont az is hozzátartozik, hogy ő a chelseaben nem full balbunkót játszik, a jelenlegi posztja nem illene be a Real gépezetébe.
de Theonál jobb lenne, az biztos.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ez a hir arra van alapozva, hogy Casemiroek szivesen latnak a csapatban? mert szerintem ezt mondanak Kane-rol, Hazardrol, Mbapperol, Draxlerrol, Reusrol, Messirol, Lewandowskirol es ugy kabe az osszes jobb jatekosrol is.Realista24 írta:Neymar érkezése megkapta az ok-t az öltözőtől is. Indulhat a hadművelet.
Annyi de annyi problema van ezzel az atigazolassal, oriasi kockazatot jelent.
1) a PSG nem szivesen engedne el, csak ha
2) Neymar bevagna a durcit, es sztrajkolni kezdene, illetve
3) ha kifizetunk legalabb 222 millio eurot, ha nem tobbet, tovabba
4) az ugynokenek is fizetnek nem keveset
5) ezeken kivul ott van a fizetese, ami magaval vonzana azt, hogy a tobbi jatekosunknak is emelni kellene, hiszen nalunk mindenki tobbszoros bl gyoztes, illetve sok a fiatal
6) tobbek kozott Asensio pozicioja is erdekesse valna,
7) es mivel a spanyol tehetsegunk felepitese nagyon fontos projekt,
8) el kell adnunk legalabb 1 jatekost, ami nagy valoszinuseggel Bale lenne, ehhez pedig vevot kell talalni, aki kifizeti azt a 80-100 milliot legalabb
9) tovabba szerintem szerkezetvaltasra is szukseg lenne, hiszen a szeljatekot nem fogjuk feladni, igy ha Neymar bekerul a kezdobe, tegyuk fel bal oldalra, akkor CR nem fog a jobb oldalon a szelen futkarozni, mivel nem tud, bekerulne kozepre, igy viszont jobb oldalra is kell egy szelso, aki Bale tavozasaval Asensio lehetne, CR pedig kozepen
10) igy viszont Benzema kikerulne a kezdobol, es nem biztos hogy ezzel jol jarunk, plane, hogy CR sem mindig jo kozepen a vedok kozott.
11) es vegul az utolso szempont: a viselkedese. Tudom, hogy Madrid mas, mint Parizs, de akkor is. Az oltozoben most nagyon jo a hangulat, komoly, felelossegteljes jatekosaink vannak, egytol egyig illenek a csapatba. Nem tudom, hogy ez a Neymar fele viselkedes mennyire passzolna a csapatba.
Tehat szerintem tul sok a problema ezzel az atigazolassal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Theo kölcsönbe? Olyanba mint James, azt aláírnamBlancoMark írta:Ha a Chelsea nem jut be a BL-be, akkor Marcos Alonsot siman be lehetne probalni, tokeletes lenne tehermentesitesre, kerdes elfogadna-e ezt a szerepkort. Theo meg mehet kolcsonbe evekre szerintem.BBeno írta:felejtsunk el mindenkit a psgbol. ha valakit nem akarnak eladni akkor nem fogjak eladni. lasd verratti. hazard kell. kene valami balhatved is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hat...Guardiola csak egy védősort tudott ennyiből összehozniAnthony írta:De Neymart is felejtsük el. 300 millió?? Annyiért egy egész csapatot lehet venni...RealMadridFanatic írta:Felejtsétek már el Mbappét.
Most is lesérült a csávó a legfontosabb meccsre, aztán baszhatod a 300 milliódat..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
en nagyon adnam alonsot. meg azon a nyaron is mondtam hogy jo lenne mikor aug 31en elvitte conte viszont a chelseaben beton kezdo szerepe van. lehet ezt nem aldozna be marcelo moge padozni. de nem tudni mennyire kotodik a realhoz. ezen a vonalon meg ellehetne kapni. hatha hazajonne nyerni is valamit. de ahhoz tenyleg ertelmes rotalas kene. nem igy mint ceba jatekpercei.
- BlancoMark
Ha a Chelsea nem jut be a BL-be, akkor Marcos Alonsot siman be lehetne probalni, tokeletes lenne tehermentesitesre, kerdes elfogadna-e ezt a szerepkort. Theo meg mehet kolcsonbe evekre szerintem.BBeno írta:felejtsunk el mindenkit a psgbol. ha valakit nem akarnak eladni akkor nem fogjak eladni. lasd verratti. hazard kell. kene valami balhatved is.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szerintem sincs, főleg mert nem is akar idejönni, hát akkor ott csessze el a karrierét, kit érdekel.RealMadridFanatic írta:csak szerintem Mbappéra talán még annyi esély sincs, mint Neymarra
- Süti
Nem tudom miért lovagoltok ennyit a témán, úgyis Kane jön.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealMadridFanatic
Anthony írta:De Neymart is felejtsük el. 300 millió?? Annyiért egy egész csapatot lehet venni...
Most is lesérült a csávó a legfontosabb meccsre, aztán baszhatod a 300 milliódat..
Jaa, persze, nem támadásnak szántam amúgy sem.
300 gurigáért nem hoznám Neymart én sem, csak szerintem Mbappéra talán még annyi esély sincs, mint Neymarra. Belőle kinézem, hogy igyekezett valami kiskaput tenni a szerződésébe.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
felejtsunk el mindenkit a psgbol. ha valakit nem akarnak eladni akkor nem fogjak eladni. lasd verratti. hazard kell. kene valami balhatved is.
- Anthony
De Neymart is felejtsük el. 300 millió?? Annyiért egy egész csapatot lehet venni...RealMadridFanatic írta:Felejtsétek már el Mbappét.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Jól jönne. A csávó a Barca ellen is jól tolta szerintem, csak sajnos vakok a társai egy jó játékhoz ott...Itt esetleg Hazard lehet, aki konkurencia és reális opciónak tűnik.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- RealMadridFanatic
Felejtsétek már el Mbappét. A "csak" kölcsön az olyan, amit egész biztosan úgy kötött a PSG, hogy náluk legyen. Az csak az FFP-nek szóló papírozás volt.
Itt esetleg Hazard lehet, aki konkurencia és reális opciónak tűnik.
Itt esetleg Hazard lehet, aki konkurencia és reális opciónak tűnik.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mostanában azt írják, hogy idén 300 milla, jövőre meg 222 az ára.Anthony írta:Csak ne kezdődjön semmilyen hadművelet...222 millába fájt a PSG-nek a csávó, és gondolom nem olcsóbban szeretnék ideadni...
Bappé "csak" kölcsönben van ott, miért nem arra a hadműveletre koncentrálnak...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
Csak ne kezdődjön semmilyen hadművelet...222 millába fájt a PSG-nek a csávó, és gondolom nem olcsóbban szeretnék ideadni...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Neymar érkezése megkapta az ok-t az öltözőtől is. Indulhat a hadművelet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk Benzemaval sem működik jól, sokszor csak elszívják egymás elől a levegőt középen.
Legalább egy jó szélső kellene már és egy edző aki össze tud rakni egy normális támadójátékot. Nem egy 30 éves, nagy arcú csatár, aki azon háborog, hogy nem lett gólkirály és ezért a társaira mutogat.
Legalább egy jó szélső kellene már és egy edző aki össze tud rakni egy normális támadójátékot. Nem egy 30 éves, nagy arcú csatár, aki azon háborog, hogy nem lett gólkirály és ezért a társaira mutogat.
Kicsit elbeszéltünk most egymás mellett.