Realista24 írta:Neymar érkezése megkapta az ok-t az öltözőtől is. Indulhat a hadművelet.
Ez a hir arra van alapozva, hogy Casemiroek szivesen latnak a csapatban?
mert szerintem ezt mondanak Kane-rol, Hazardrol, Mbapperol, Draxlerrol, Reusrol, Messirol, Lewandowskirol es ugy kabe az osszes jobb jatekosrol is.
Annyi de annyi problema van ezzel az atigazolassal, oriasi kockazatot jelent.
1) a PSG nem szivesen engedne el, csak ha
2) Neymar bevagna a durcit, es sztrajkolni kezdene, illetve
3) ha kifizetunk legalabb 222 millio eurot, ha nem tobbet, tovabba
4) az ugynokenek is fizetnek nem keveset
5) ezeken kivul ott van a fizetese, ami magaval vonzana azt, hogy a tobbi jatekosunknak is emelni kellene, hiszen nalunk mindenki tobbszoros bl gyoztes, illetve sok a fiatal
6) tobbek kozott Asensio pozicioja is erdekesse valna,
7) es mivel a spanyol tehetsegunk felepitese nagyon fontos projekt,
8) el kell adnunk legalabb 1 jatekost, ami nagy valoszinuseggel Bale lenne, ehhez pedig vevot kell talalni, aki kifizeti azt a 80-100 milliot legalabb
9) tovabba szerintem szerkezetvaltasra is szukseg lenne, hiszen a szeljatekot nem fogjuk feladni, igy ha Neymar bekerul a kezdobe, tegyuk fel bal oldalra, akkor CR nem fog a jobb oldalon a szelen futkarozni, mivel nem tud, bekerulne kozepre, igy viszont jobb oldalra is kell egy szelso, aki Bale tavozasaval Asensio lehetne, CR pedig kozepen
10) igy viszont Benzema kikerulne a kezdobol, es nem biztos hogy ezzel jol jarunk, plane, hogy CR sem mindig jo kozepen a vedok kozott.
11) es vegul az utolso szempont: a viselkedese. Tudom, hogy Madrid mas, mint Parizs, de akkor is. Az oltozoben most nagyon jo a hangulat, komoly, felelossegteljes jatekosaink vannak, egytol egyig illenek a csapatba. Nem tudom, hogy ez a Neymar fele viselkedes mennyire passzolna a csapatba.
Tehat szerintem tul sok a problema ezzel az atigazolassal.