HozzászólásSzerző: Santi » 2018. március 20., kedd 13:12
Neymart most kivéve a képből, mert ezerszer kilett már úgyis tárgyalva, csak a másik kettőre reagálva.
Marquinhos ügyes gyerek, de minek, Varane itt van, övé a jövő (már a jelen is), Ramosban is van még legalább 3-4 jó év szerintem és itt van nekünk Nacho is, aki stabil beugró a védelem bármely pontjára. Ezzel a hármassal jók vagyunk, 4. számú védőnek meg elég Vallejo is még akkoris ha sérülékeny, sztem a védelmünk közepe így jó ahogy van. Ezt szerintem még 2-3 évig nem is kell bolygatni és akkor meg rárepülhetünk majd valami aktuális fiatalra. Ha védelem akkor balra nézzünk inkább valakit Marci mellé/mögé, mert Theo nem szint.
Allison... Nem értem ezt a kapuskérdés, Navas hétről hétre bizonyít. Azt hogy egy De Gea-t vagy Courtoist nézegetünk még valahogy oké, mert a világ legjobb kapusairól van szó és mi meg a világ legjobb klubja vagyunk, de ezeket a Kepás meg Allisonos témákat meg legutóbb az a horvát srác. Minden 2 héten szóbahoznak már velünk egy kapust, miközben Navas szépen lassan top5 lett a posztján, röhej...