Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Jó állapotban van, játszani akar, motivált, sok a sérült. Elég indok, hogy akár kezdhessen is.
Nacho is kezdeni fog, ha minden igaz.
Nacho is kezdeni fog, ha minden igaz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én a Villarreal ellen még nem raknám kezdőbe. Kapjon 30 percet, először, aztán folyamatosan többet. Nem égető fontosságú, hogy kezdő legyen még.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
De gondolom akkor nem nyomja végig....nem gondolom hogy most olyan kondicioba lenne...Carlo pedig elmondta, hogy Bale jól van, utazik és játszani fog. Az is lehet, hogy kezdőként.
Attol tartok nehogy Ronaldo helyén számoljon vele,mert a portugál klasszis nem tudja vállalni...
Ezzel most nem azt akarom mondani,hogy bale rosszabb opcio,hanem aggaszt hogy Robaldo sérülése mennyire komoly.
A narancssárga mezbe meg egyedül az nem tetszik hogy narancssárga...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zidane megint tolt egy profi nyilatkozatot, ezt már szeretem.
Carlo pedig elmondta, hogy Bale jól van, utazik és játszani fog. Az is lehet, hogy kezdőként.
Carlo pedig elmondta, hogy Bale jól van, utazik és játszani fog. Az is lehet, hogy kezdőként.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ne legyél már ennyire sötétKerlon írta:Én egy full fekete mezt tudnék elképzelni, ahol még az adidas jelek is feketék. Totál DARK. nekem nagyon adná. A felirat színe meg ezüst vagy fehér.
Jó ötlet amúgy. bár a márkajrl ne fekete legyen
Nekem is bejön a narancs mez. Ha lenne fehér mezem akkor utána vennék olyat de most így nem. előbb egy alapot.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nemtom, már szerkeszteni, de közben megvan.
Jellemző amúgy, nézem negyedórája de nem veszek észre semmi, ezután beírok és pár perc múlva rájövök magamtól.
Jellemző amúgy, nézem negyedórája de nem veszek észre semmi, ezután beírok és pár perc múlva rájövök magamtól.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nekem megmagyarázhatnátok, mert nem én vettem észre semmit. Nemtom mit kell figyelni rajta.csabi87 írta:Carvajal meg ...Ezen nem lehet mit megmagyarázni.
Már vártam Sarat.Annyira hiányzott.
Mikor már kezdett lecsengeni ez az egész.
Carvajal meg ...Ezen nem lehet mit megmagyarázni. :Đ
Tényleg olyan mintha Schuster is benézett volna és ott ballagna.
Mikor már kezdett lecsengeni ez az egész.
Carvajal meg ...Ezen nem lehet mit megmagyarázni. :Đ
Tényleg olyan mintha Schuster is benézett volna és ott ballagna.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Tipikus szaksajtó, ha egy friss igazolás még nem szokta meg a környezetét, vagy még nem játszott eleget csapatában, már tovaűzik. Conte amúgy sem szereti eladni még az olyan játékosokat sem, mint Matri és Giaccherini, ragaszkodik a folyamatossághoz és az alapcsapathoz, de ugyanúgy a cserékhez. Llorente maximum nyáron lép tovább, ha nem vesz részt kimagaslóan a szezonban. Úgy véli a mester, kevesen vannak elől.CS0ki írta:Llorrente? Kacsaszagú, de ha igaz, akkor én visszasírom Higuáint, és nem csak azért, mert kedvencem volt, hanem mert alapból jobb játékos.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Casillas nője...azt az interjút teljesen felesleges így felfújni. Lehet hogy a gyerekük nem spanyolo-ban fog megszületni...na és? Attól még hogy ő máshol lesz nem kell egyből rosszra gondolni. Nem tudom elképzelni, hogy ő valaha is elhagyja ezt a csapatot, ahogy azt sem hogy elküldik. A madridi öltözőkben szerintem már ezerszer átbeszélték ezt, ha gond lett volna akkor Özillel együtt őt is lapátra teszik, de nem ez történt.
Én személy szerint pihentetném CR-t is és Iscot is. Ott lennének a kispadon, ha beüt a gubanc be tudjanak állni, de simán Modric feljebb lép, mögötte meg egy Casemiro-Khedira duó, cserének beállna Illara. CR helyére meg Jesé és kész vagyunk. Azért van erős keret, hogy ne kelljen felesleges kockázatokat vállalni.
Én személy szerint pihentetném CR-t is és Iscot is. Ott lennének a kispadon, ha beüt a gubanc be tudjanak állni, de simán Modric feljebb lép, mögötte meg egy Casemiro-Khedira duó, cserének beállna Illara. CR helyére meg Jesé és kész vagyunk. Azért van erős keret, hogy ne kelljen felesleges kockázatokat vállalni.
Carvajal egy dolog, fiatal még, felfedezi még hogy mi érdekli....de Schuster mi a szart keres az edzésen? 1:06CS0ki írta:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _grupo.htm
A videó alapján CR és Isco is a csapattal dolgozott, rendesen mozogtak, ebből arra lehetne következtetni, hogy játszhatnak szombaton.
Carvajal mozdulata meg 1:01-nél egy kicsit érdekes...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Annyira utálom ezt a lófejű, információt szivárogtató nőcskét.Casillas barátnője újra felkavarta az állóvizet
But he is a good boy...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én itt arra gondoltam elsősorban,hogy Mou már annyira szabad kezet kapott,ami súrolta az edzői feladatkör határát,pl olyan játékosért mint Coentrao,kiadott 30X milliót,aki ugyan kiváló játékos,de ennyit nem ér.Lehetett volna arra a posztra igazolni bőven olcsóbban,hasonló képességű játékost venni,csak annak lehet hogy nem Mendes lett volna az ügynöke...viszont én meg ezt nem tudom neki felróni, eddig pont az volt a baj, hogy ő rakta össze a csapatot, nem az edző
most csakis az elnöki feladatait látta el, az edző dolgába nem szólt bele semmilyen szinten, arról meg nem tehet, hogy josé ennyire makacs egy ember
Akkor talán mondani lehetett volna,hogy na ezt talán mégsem kellene...
Valamint sztm nem tudta kezelni Mourinho és egynémely játékos közt kialakult konfliktushelyzetet,és ez azért talán valamennyire az elnöki feladatkör része...erre gondoltam Mouval kapcsolatban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... _grupo.htm
A videó alapján CR és Isco is a csapattal dolgozott, rendesen mozogtak, ebből arra lehetne következtetni, hogy játszhatnak szombaton.
Én egy full fekete mezt tudnék elképzelni, ahol még az adidas jelek is feketék. Totál DARK. nekem nagyon adná. A felirat színe meg ezüst vagy fehér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nekem is nagyon bejövős ... Bár én rég várom vissza a feketét ismocsok írta:nekem nagyon tetszik ez a narancs mez.
a piros szörnyű volt, a zölddel nem volt bajom, de ez a narancs meg kifejezetten bejövős.
- mocsok
nekem nagyon tetszik ez a narancs mez.
a piros szörnyű volt, a zölddel nem volt bajom, de ez a narancs meg kifejezetten bejövős.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
szalai? Vicces lenne ahogy bóklászik a pályán,nem sok sót enne meg, vagy jött volna dzsudzsi balos futóra Cr meg ágyő.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát én előbb, hoznám vissza Szalait kölcsönbe, mint Llorrentét... + a mostani Morata utálók is gyorsan azon a véleményen lennének, hogy nyomassuk a spanyol fiatalt.CS0ki írta:Bár szerintem is kacsa, de az egyik 40 milliót ér, és menni akart, a másikat kölcsönbe hoznánk...Azért ez nem ugyanaz a kategória.Llorrente? Kacsaszagú, de ha igaz, akkor én visszasírom Higuáint, és nem csak azért, mert kedvencem volt, hanem mert alapból jobb játékos.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots