Kommentáld a híreket
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Nem értem mondjuk a semmiből elővesszük Casillast és védeni fog a BL-ben, ez mire jó? Kb. az lesz az eredménye, mint tavaly a Higuain - Benzema rotálásnak...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hirtelen lett meleg az a baj vagy még mindig az időeltolódás..Egyébként Cheryshev meg köcsönben van a sevillánál. :mrgreen:
Valami nem oké nálad ma :lol:
Na de így van az aki beleugat,mielőtt tájékozódott volna
Erre mondják hogy öngól na off vége
On:egyébként nenm hinnémhogy pontot vesztenénk ahogy valaki jósolja,az ok hogy Nacho nem nagyon jár föl támadásba,de Carvajal a leverkusenba megtette sokszor...Remélem ez lesz az a meccs mikor végre megtalálja az egészséges önbizalmat,ami ilyen szinten elengedehetelen.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Szinte bármiben lefogadom, h ennek alapján így állunk ki:Sok titok nem maradt a Villarreal elleni mérkőzéssel kapcsolatban, ugyanis Carlo Ancelotti ma több kezdő játékos nevét is elárulta. A kapuban Diego López, a védelem bal oldalán a sérült Marcelo és Coentrao helyén Nacho kap szerepet, a középpályán Illarramendi, egy sorral előrébb pedig a már felépült Isco kezd. Az olasz mester elárulta, hogy egy félidőt kap Bale is, ám még nem döntötte el, hogy kezdőként vagy csereként nevezi-e a walesi sztárt.
DL; Carvajal, Ramos, Pepe, Nacho; Khedira, Illarra; Cr, Isco, DM; Benz.
Csere meg második félidőre Modric (Isco ha vezetünk, ha nem akkor Illarra), Casemiro (Illarra ha vezetünk, ha nem akkor Khedira) és Bale (DM). Jesé megint off in my opinion.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Tényleg ilyenkor a "többiek" spanyolul vagy angolul beszélnek?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- petzricsi
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos
- Kapcsolat:
Linket tudsz adni hozzá?BBeno írta:most nézem a mai 12 perces edzés videót. megint külön vannak szedve cicázásnál a spanyolok és a többiek. nem tudom ez milyen klubmodell de érdekes...
most nézem a mai 12 perces edzés videót. megint külön vannak szedve cicázásnál a spanyolok és a többiek. nem tudom ez milyen klubmodell de érdekes...
- ___Samy___
olyan, mint amilyen az elmúlt 3 meccsen volt, szerintem semmi probléma nem volt vele, épp ellenkezőlegMilyen formában?
az meg hogy visszatér a régi dm, mert vége az átigazolási szezonnak......honnan tudsz te ilyen sok mindent ilyen biztosra?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Milyen formában? Lejárt az átigazolási időszak DM visszatér. Amúgy is csak fellángolásai voltak az elmúlt 1,5 évben. Azért remélem okos DM-et látunk, mert kicsit vékonynak tűnünk.___Samy___ írta:egyáltalán nem biztos, hogy jó ötlet lenne kivenni a kezdőből az ilyen formában lévő dm-et, bale meg szerintem nem bírja végig, én olyan 25 percet saccolok neki
illarrának is kb ennyi fog jutni szerintem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Valóban a nap híre... Van 8 védőnk, akikből 4 egészséges, marha jó. Ráadásul a szélen büntetni fog a Carvajal-Nacho páros... 90 %, hogy pontot bukunk holnap, de azért örülj csak nyugodtan 17-es távollétének.peti_madrid írta:Csak most veszem észre, hogy kedvenc spártai harcosunk, a tizenhetes még csak a keretben sincs... Ez a nap híre számomra, ma este már tuti jót alszok
- ___Samy___
egyáltalán nem biztos, hogy jó ötlet lenne kivenni a kezdőből az ilyen formában lévő dm-et, bale meg szerintem nem bírja végig, én olyan 25 percet saccolok neki
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Csak most veszem észre, hogy kedvenc spártai harcosunk, a tizenhetes még csak a keretben sincs... Ez a nap híre számomra, ma este már tuti jót alszok
- szilamer
Az szinte egyértelmű volt, hogy játszani fognak, de kezdőként-e?
In vino veritas.
Ancselotti azt nyilatkozta hogy Bale is játszani fog méghozzá a jobb oldalon. Illara is játszani fog és hogy Casillas lesz a kapus a Galata ellen.
Már nem sérült, tegnap is rendesen edzett.Ha már szóba jött ki sérült és ki nem: Isco tudtommal sérült, mégis a keretben van?
A védelmünk érdekes lesz mindenesetre, mondjuk a kezdő négyes adott, és van egy cserénk is. Azért jó lenne, ha több sérülés már nem lenne ott. Mondjuk DM-et is be lehet még tenni hátulra, ha nincs más...
Nem lesz egyszerű a Villarreal, amikor láttam a meccsüket, remekül kontráztak, két nagyon gyors szélsővel, és Dos Santos még nem is játszott.
-
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ha már szóba jött ki sérült és ki nem: Isco tudtommal sérült, mégis a keretben van?
- szilamer
Egyébként Cheryshev meg köcsönben van a sevillánál.
Valami nem oké nálad ma
Valami nem oké nálad ma
In vino veritas.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nacho fog kezdeni, Carlo elmondta. Arbeloa egyébként ma még külön edzett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Köszönöm megtaláltamFőoldal, oldalsó sáv, Sanitas. :) Sérült, 10 nap várhatóan.
Akkor viszont tényleg a két ember valamelyike,de inkább Arbe,mert Nacho khv,jobbára.Esetleg még Cserisev csak ő meg inkàbb bal oldali támadó,mint védő...csak azé mondom mer emlékeim szerint mintha játszott volna már ott....
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Főoldal, oldalsó sáv, Sanitas. Sérült, 10 nap várhatóan.Aza a baj hogy egyik se...Coentraoval mivan,eladtuk?most komolyan nem rémlik.Vagy sérült ő is?Valahogy ő most nálam kiesett hogy mi is van vele...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema