Ez is igaz, viszont amíg itt van, addig más nincs is rákényszerítve, hogy vállára vegye a csapatot. Addig pedig senki nem is fogja, pedig van pár olyan ember, aki szintet tudna lépni, és fontos gólokat lőni, csak megszoktuk, hogy ha baj van, jön Ronaldo. Ez persze CR érdeme, de én is egyetértek azzal, hogy ha marad, akkor a bajnokságot jó eséllyel jövőre is dobhatjuk a kukába már decemberre, a BL pedig valljuk be mindig lutri, elég egy rossz meccs, vagy egy rossz bírói ítélet.kiserik írta:Ez csak ott bukik meg, hogy még mindig nincs másik olyan játékos a csapatban CR-en kívül, aki képes gólt rúgni. Ha lecseréled 1 db gólfelelősre (jelenleg ilyen hatékony egyébként nincs is a világon, tehát nincs jobb alternatíva), akkor megint ott vagy, ahol a part szakad, ha annak az egynek nem megy, akkor meg van lőve a csapat.wZoLee7 írta: Én Real Madrid drukker vagyok és nem CR szurkoló. Szerintem minél tovább marad annál többet veszítünk, mint csapat. Szép és jó, hogy tavasszal megy mint a gép, de ha addig mindenhonnan kiszállunk akkor nem mentünk vele semmire. Ne legyünk már naivok, ő játszani akar még jó darabig. Nem fog pl az őszi szezon nagy részén padozni, mert azzal ki is szállna az aranylabda versenyből. Kezdő lesz, és a meccsek alatt látványosan nem csinált semmit ősszel. Szeretném azt látni, hogy fullos stadion előtt vonul vissza, úgy ahogy megérdemelné, innen, de ahhoz még évekig kellene egy helyet neki szentelnünk a kezdőből ami már nem igazán fér bele. Az ésszerű megoldás a legtöbb gondunkra a BBC lecserélése, amiből 1 embert kellene megtartani idén, hogy az CR vagy Benzema az érkezőktől függne. Ez az én véleményem, de forgathatjuk azt a 7-8 remek játékost a maradék 3 poszton, az inkább tűnik kényszer megoldásnak
Minden tiszteletem az övé, és biztos vagyok benne, hogy van még benne pár elképesztő év, de minél később válik el egymástól a két fél, mi annál nagyobbat fogunk bukni, mert amíg itt van, szóba sem jöhet a pótlása, sem kívülről jött játékossal, sem csapaton belül.
Én is a nyári eladásra szavaznék, elismerve az érdemeit. Persze akkor sem fakadok sírva, ha marad, csak akkor viseljük majd a következményeket. A pozitívakat, és a negatívakat egyaránt.