Ez csak ott bukik meg, hogy még mindig nincs másik olyan játékos a csapatban CR-en kívül, aki képes gólt rúgni. Ha lecseréled 1 db gólfelelősre (jelenleg ilyen hatékony egyébként nincs is a világon, tehát nincs jobb alternatíva), akkor megint ott vagy, ahol a part szakad, ha annak az egynek nem megy, akkor meg van lőve a csapat. Ez szerinted normális? Hiába rakod fel a 7-8 kp-sodat a pályára, ők mind mind remek kp-sok, de nem csatárok. Abból nekünk jelenleg csak 1 db van (mert Mayoral nem nagyon számít, ő mint ha nem is lenne). Asensio, Isco, Bale, Karim mind mind remek játékosok, de csatár poszton egytől egyig megbukott. Ezt úgy mondom, mint RM szurkoló, nem mint CR buzi.wZoLee7 írta: Én Real Madrid drukker vagyok és nem CR szurkoló. Szerintem minél tovább marad annál többet veszítünk, mint csapat. Szép és jó, hogy tavasszal megy mint a gép, de ha addig mindenhonnan kiszállunk akkor nem mentünk vele semmire. Ne legyünk már naivok, ő játszani akar még jó darabig. Nem fog pl az őszi szezon nagy részén padozni, mert azzal ki is szállna az aranylabda versenyből. Kezdő lesz, és a meccsek alatt látványosan nem csinált semmit ősszel. Szeretném azt látni, hogy fullos stadion előtt vonul vissza, úgy ahogy megérdemelné, innen, de ahhoz még évekig kellene egy helyet neki szentelnünk a kezdőből ami már nem igazán fér bele. Az ésszerű megoldás a legtöbb gondunkra a BBC lecserélése, amiből 1 embert kellene megtartani idén, hogy az CR vagy Benzema az érkezőktől függne. Ez az én véleményem, de forgathatjuk azt a 7-8 remek játékost a maradék 3 poszton, az inkább tűnik kényszer megoldásnak
ui.: az őszét meg mókás felhozni, mikor a BL-ben 9 gólig jutott és mindenkinek lőtt gólt, kupában pedig 0 percet játszott