Ő akkora játékos, hogy ki is ment a fejemből.BBeno írta:miert ruganival mivan?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Még nem tuti. Benne van, hogy felépül meccs előtt, de az tuti, hogy nem lesz 100%os.RaúlCF írta:Chiellini mennyire tuti?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 21., szerda 18:11
Ő akkora játékos, hogy ki is ment a fejemből.BBeno írta:miert ruganival mivan?
Még nem tuti. Benne van, hogy felépül meccs előtt, de az tuti, hogy nem lesz 100%os.RaúlCF írta:Chiellini mennyire tuti?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. március 21., szerda 18:05
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. március 21., szerda 18:03
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 21., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. március 19., hétfő 23:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. március 19., hétfő 21:37
wxyz írta:Inkább Bonuccinak hiányzik a Juventus védekezése. Milánban rengeteg kritikát kap, gyenge is volt amikor láttam.
Bonucci megütötte Dybalat a gyenge teljesítménye miatt és a többi védővel vitázott, egymásra kiabálták a hibáikat.
Valószínűleg igaz, mert elég könnyen elengedték a Milanba.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. március 19., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 19., hétfő 20:39
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. március 19., hétfő 20:35
Az azóta sem derült ki, hogy mi volt a juve öltözőben? Valami hirmorzsa maradt meg, hogy Bonucci és Dybala osszeszolalkoztak. Valaki tud ennél konkrétabbat, igazabbat?Realista24 írta:A tavalyi döntőből nem vonnek le nagy következtetést. Lévén az öltözőben a szünetben valami történt, es ennek láthattuk is az eredményét.
Nem tudom. A védelmüket erősnek es koncentráltak látom, hiaba a Spurs elleni párharc. Es nekünk továbbra sem fekszik a stílusuk de legyen igazad Csoki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 19., hétfő 20:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. március 19., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 19., hétfő 18:06
+Tavaly a jó védelmüket is 4-szer mattoltuk.CS0ki írta:Szerintem pont, hogy a védelmük nem olyan jó már, ezért tartok tőlük kevésbé. Tavaly, főleg a statok alapján nagyon összeállt a hátsó alakzatuk, alig lehetett nekik gólt lőni.(még ha azért a barca ellen szerencse is kell, hogy ne kapjanak egyet se) De az idei védelmük már gyengébb, lassabb, kevésbé biztos. A Spurs rengeteg helyzetet hagyott ki, ha van egy CR-jük, 4-5 gólt vertek volna. nekünk szerencsére van!A védelmük jo, ket meccsen necces lesz. Higu biztos belebotlik legalabb egyszer jol.Nem mondom, hogy biztos a továbbjutás, jó eséllyel kapunk gólt, gólokat, mert kb mindenki tud nekünk gólt lőni, viszont most a Juve is olyan, hogy bőven lehet kidolgozni helyzeteket ellenük, és ha kijön a lépés, nem kettő vagy 3 gólt, hanem többet is lehet lőni nekik két meccs alatt. Pláne így, sérülésekkel és eltiltásokkal. Szép dolgo a tapasztalat, de alig van 30 alatti játékos a kezdőben, és van aki már közel jár a 35-höz vagy túl van azon. Egy friss, sokat mozgó madrid, most már azt mondom hogy Asensio-Lucas széllel elég kell, hogy legyen.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. március 19., hétfő 17:23
Szerintem pont, hogy a védelmük nem olyan jó már, ezért tartok tőlük kevésbé. Tavaly, főleg a statok alapján nagyon összeállt a hátsó alakzatuk, alig lehetett nekik gólt lőni.(még ha azért a barca ellen szerencse is kell, hogy ne kapjanak egyet se) De az idei védelmük már gyengébb, lassabb, kevésbé biztos. A Spurs rengeteg helyzetet hagyott ki, ha van egy CR-jük, 4-5 gólt vertek volna. nekünk szerencsére van!A védelmük jo, ket meccsen necces lesz. Higu biztos belebotlik legalabb egyszer jol.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. március 19., hétfő 16:51
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. március 17., szombat 10:57
Valahanyszor, ha aktualis csapatat tamado felfogasban kuldte palyara, es nem csak a vedekezessel volt elfoglalva, eredmenyes volt. A vedekezest es a taktikat remekul fel tudja epiteni, de ha a tamadassal is foglalkozna, visszakerulne az elit edzok koze. Amig a multban el es az Inter defenziv jatekara elvez, addig nem fog sok baber teremni a szamara. A Unitednel szerintem kap meg egy evet, ha megujul, meg van eselye. Ha nem, akkor sullyeszto.dzsi91 írta:Erről beszéltem,régen amikor megszólalt annak súlya volt, olyan dolgokról beszélt amiről sokan nem mertek vagy olyan dolgokra világított rá amit nem mindenki lát.
De ez még is mi a gyász volt megint?![]()
10 percen át csak rizsál semmitmondó statokról,meg hogy ő micsoda dolgokat vitt véghez mióta megérkezett... Ha ezt a nyilatkozatot 2013 nyarán teszi amiután a madridisták szidták mint a bokrot akkor teljesen jogos lenne,minket tényleg visszavott az elitbe és a madridi karrierére büszke lehet,mégha sokan bukásként is emlegetik neki.Azt megérteném.
De ez egy hatalmas rizsa,ez egy gyenge sevilla volt, én végig szidtam őket ,hogy mennyit bénáztak amíg yedder be nem állt.Próbálja úgy beállítani mintha a Real vagy a bayern ellen estek volna ki,azt próbálja sugallni ,hogy nem lehet elvárás a bl 8 ettől a unitedtől.Ez részben igaz,elvárás nem lehet mert van kb 6-8 erősebb keret és jobb csapat az övékénél csakhogy a sevilla pont nem tartozik bele.Ha nekik mentek volna valószínüleg most ott lennének a 8 között,de majd a bayern megmutatja josénak,mit kellett volna játszani.Ez az egész beszéd egy faszság,ami igazat mond benne abból semmi sem tartozik a mostani unitedre mellébeszélés az egész,aztán a végén még elmeséli E/1-ben,hogy ÉN megvertem a liverpoolt meg Én kikaptam ettől meg attól...
Én amit nálunk letett azt nem felejtem el neki,tényleg a béla segge alól emelt vissza minket,de ha nem a saját fingját szagolná úgy a 100 pontos baknoki cím óta talán még a decimát is megélhette volna.
Mind1 az ő dolga,de amíg nem hajlandó erről a buszozásról lemondani és csak akkor használni amikor tényleg szükség van rá,addig nagyobb sikereket nem fog elérni ilyen csapatokkal mint a mu,akkor inkább menjen vissza olaszországba vagy az atleticohoz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. március 17., szombat 9:17
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 17., szombat 8:54
ha annyi győzelme lenne ahányszor elmondta hogy thats football heritage, most több sikerük lenne.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 17., szombat 5:23
Mennyit szidtam a Bayern ellen 11esekkel elbukott meccs után. Az a csapat meg kellett volna nyerje abban az évben, mert amit a visszavágón az első fél órában lenyomtunk, az akkora foci volt, hogy szűnik az ész. Erre vissza lettek irányítva... De utólag meg örülhetünk, mert akkor nem ez a csapatunk lenne, az 1000%-ék. Nem lenne Kroos, nem lenne Isco-Asensio. Lenne egy munkás csapatunk. Úgyhogy furcsa, de rohadtul örülök, hogy nem vele jött össze.dzsi91 írta:talán még a decimát is megélhette volna.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. március 17., szombat 2:11
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. március 17., szombat 0:35
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem