csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.R.M.C.F írta:Mindenki nézze a barca meccset neymar labdaérintéséire a speaker a fa**t is ki****i. A nyála folyik és ha 16 osra ér ordít mintha satuba fognák a zacsiját.
Ku**-a jó.
csak nézd, én szóltam.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 14., szombat 20:30
csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.R.M.C.F írta:Mindenki nézze a barca meccset neymar labdaérintéséire a speaker a fa**t is ki****i. A nyála folyik és ha 16 osra ér ordít mintha satuba fognák a zacsiját.
Ku**-a jó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 14., szombat 20:28
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 14., szombat 11:05
Tovább fognak jutni, ebben biztos vagyok, aztán a kieséses szakaszban meg már bármi lehet, én úgy gondolom, hogy a nyolcban nagy valószínűséggel ott lesznek, de ha addig összeérik a csapat és Guardiola kijavítja a hibákat, akkor a négy sem elérhetetlen, sőt, végül is még mindig bombaerős keretük van.morientes írta:Egyébként magam részéről nem tartanám bukásnak ha nem nyer a bajorokkal BL-t,azt viszont igen,ha nem jutna tovább a csoportból(bár abból művészet lenne nem továbbjutni)de talán még azt is,ha nem mennének még1 kört...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 14., szombat 8:46
Mondjuk ez igaz,ezt adom.De nemhiába erősítettek ujfenn,akkor most Guardiolat kivéve a pakliból,ha nem azért hogy duplázzanak.Sztm ez lehet a legfőbb cél,mintja egyszer a Kaiser elejtett volna valahol erről 1-2 szót...Ez ott megbukott, hogy mikor kinevezték még közel sem volt biztos, hogy megnyerik a BL-t és tudnak duplázni. Lehet, ha nem írnak alá PG-vel, akkor még mindig Yupp az edzőjük. Vagy valamit tudnak...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 21:23
nem tudom mennyit keres, és a többi barca játékosról se tudom...sőt real játékosok keresetével se nagyon vagyok tisztában, de ha keres jelenleg annyit, amennyit bőven elég, és a csapaton belül is benne van az első 3-ban (Messi, Iniesta, valaki) akkor példát mutathatna a fiataloknak...Iniesta az a játékos akiből még kinézek egy ilyent.GT37 írta:Meg is kell adni neki, a második legjobb játékosunkról van szó, nem szabad fukarkodni. Nem mintha attól félnék, hogy beint Rosellnek és eligazol Barcelonából, de azért fő a biztonság.wZoLee7 írta:ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának neki
Peppel meg szerintem türelmesek lesznek egy ideig, végül is tudják, hogy idő kell, amíg beérnek a változások (ha beérnek). Mert azt tényleg nem csinálhatta meg Pep, hogy odamegy, és azt mondja, hogy fiúk, az lesz, ami Heynckes alatt, semmi változtatás...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 13., péntek 21:16
Ez ott megbukott, hogy mikor kinevezték még közel sem volt biztos, hogy megnyerik a BL-t és tudnak duplázni. Lehet, ha nem írnak alá PG-vel, akkor még mindig Yupp az edzőjük. Vagy valamit tudnak...morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
Azt meg kijelenteni elég merész,hogy mindenki itt a bukását kivánja,csak egyszerűen mi is győzni akarunk,meg ti is azt akartok,nekem ne mond ha összekerülnétek ujfenn,akkor annak drukkolnál hogy Pep megmutassa...
Persze hogy nem kivánok neki sok sikert mikor az egyik legnagyobb ellenlábas edzője lett...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 13., péntek 19:27
morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
Azt meg kijelenteni elég merész,hogy mindenki itt a bukását kivánja,csak egyszerűen mi is győzni akarunk,meg ti is azt akartok,nekem ne mond ha összekerülnétek ujfenn,akkor annak drukkolnál hogy Pep megmutassa...
Persze hogy nem kivánok neki sok sikert mikor az egyik legnagyobb ellenlábas edzője lett...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 18:05
Az komoly lenne... De pont a Bayern törje meg a jeget? Na ne már. Idén megnyerjük a BL-t, aztán jövőre... Is.morientes írta:Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 13., péntek 17:43
Èn ugye azt írtam,hogy a bayern vezérkar maximalista,ők szeretnènek az elsők lenni europaba,akik dupláznak.Nem hiába vitték oda Guardiolat,nem hiába erősítettek a már így is bivalyerős kereten...ez lehet neki a cél.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 15:04
Meg is kell adni neki, a második legjobb játékosunkról van szó, nem szabad fukarkodni. Nem mintha attól félnék, hogy beint Rosellnek és eligazol Barcelonából, de azért fő a biztonság.wZoLee7 írta:ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának neki
HozzászólásSzerző: Jester » 2013. szeptember 13., péntek 14:09
Amúgy igen.De mindegy, nyilván itt Pep bukását akarják, ami, itt ha nem nyer bl-t egyből, akkor bukásnak is lesz elkönyvelve.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 13., péntek 14:04
morientes írta:Ismerve a bayern vezetőinek maximalizmusát,sztm nagyon is elvárják,ha nem is a triplázást,de a BL cimvédést mindenképp.A keret naggyából maradt,sőt erősödött is,pl Götzevel,úgyhogy lesz nyomás Guardiolan,nem is kicsi.Szerintem a vezetőség se várja el,hogy mindent nyerjenek megint, bajnokság+kupa, bl-elődöntő,és már messze sikeresnek mondható.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 13., péntek 13:38
Ismerve a bayern vezetőinek maximalizmusát,sztm nagyon is elvárják,ha nem is a triplázást,de a BL cimvédést mindenképp.A keret naggyából maradt,sőt erősödött is,pl Götzevel,úgyhogy lesz nyomás Guardiolan,nem is kicsi.Szerintem a vezetőség se várja el,hogy mindent nyerjenek megint, bajnokság+kupa, bl-elődöntő,és már messze sikeresnek mondható.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2013. szeptember 13., péntek 12:33
ziro4vr írta:Így legalább megmaradt a szupermegaedző látszat, ami majd tavasszal megdől. A bayern vezetői, akik azért nem megszeppent ovisok, mint valami istent, úgy kezelték érkezésekor.R.M.C.F írta: Tök mindegy hogy maradt-e volna, a csapat vele sem lenne előrébb,azt amiben egyedül jó volt,azt meg pár évig lehet csinálni,de idővel alábbhagy az a közösségi apás anyás,mindenki egyért,egy mindenkiért......vér és izzadság
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 12:29
ő megteheti hogy nagy zsozsót kér, amit szerintem meg is adnának nekiRealista24 írta:A Cadena Ser szerint Iniesta visszadobta a barca első hosszabbítási ajánlatát, és hosszú procedúrára számítanak.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. szeptember 13., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 13., péntek 11:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 13., péntek 10:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 13., péntek 9:07
Jó is lenne... De nem hiszem, hogy elvállalná, azt hiszem, nyilatkozta is pár éve, hogy nem lesz többet edző a Barçánál. Aztán persze lehet, hogy meggondolja majd magát addig.morientes írta:Én csak azt remélem,nem a kispadra ül le,mer akkor megint lenne a barcanak egy normális edzője...
Miért,ki volt az a Luís Enrique?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. szeptember 12., csütörtök 22:16
Így legalább megmaradt a szupermegaedző látszat, ami majd tavasszal megdől. A bayern vezetői, akik azért nem megszeppent ovisok, mint valami istent, úgy kezelték érkezésekor.R.M.C.F írta: Tök mindegy hogy maradt-e volna, a csapat vele sem lenne előrébb,azt amiben egyedül jó volt,azt meg pár évig lehet csinálni,de idővel alábbhagy az a közösségi apás anyás,mindenki egyért,egy mindenkiért......vér és izzadság
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem