Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. március 23., péntek 14:23

Elvileg azt a hamburgos fiatalt, Arpot akarjak behuzni nyaron.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 23., péntek 14:21

Tisztességes áron ideiglenesen jó lesz 1 - 1,5 évre. Aztán jön bappa. 100 fölött mondjuk nem adnék érte, alatta meg nem jön a mai árak mellett.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 23., péntek 14:07

A hírek szerint a Bayern már Lewa utódját keresi, mert a játékos közölte, hogy a Realba igazol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 22., csütörtök 19:45

Realista24 írta: For your information
Áhhá, szóval flegma kioktatás. Ezzel kerek az egész
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 22., csütörtök 19:33

M1Ö írta:
Realista24 írta: Zsolt Szabó Kedves madridom.hu: néztetek Real és Wales meccseket mostanában? Egy k.aszott zseniről beszélünk, FYI
Az, zseni... :lol: Az az FYI mi lenne, FGY esetleg.
For your information :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 22., csütörtök 19:30

Realista24 írta: Zsolt Szabó Kedves madridom.hu: néztetek Real és Wales meccseket mostanában? Egy k.aszott zseniről beszélünk, FYI
Az, zseni... :lol: Az az FYI mi lenne, FGY esetleg.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 22., csütörtök 19:10

M1Ö írta:Legközelebb 92es, félkövér-aláhúzott arial black betűkkel írjátok ki a forrást facebookon, ha meg akartok valamit osztani a nagyérdeművel. :lol: Hogy volt merszetek ilyet írni és kritizálni? :mrgreen: Istenem, már hanyadik éve várom, hogy eladják... Ha összejön a nyáron, örömömben cefetül bepiálok, az tuti :luck: :iszunk:
Zsolt Szabó Kedves madridom.hu: néztetek Real és Wales meccseket mostanában? Egy k.aszott zseniről beszélünk, FYI
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. március 22., csütörtök 18:54

Legközelebb 92es, félkövér-aláhúzott arial black betűkkel írjátok ki a forrást facebookon, ha meg akartok valamit osztani a nagyérdeművel. :lol: Hogy volt merszetek ilyet írni és kritizálni? :mrgreen: Istenem, már hanyadik éve várom, hogy eladják... Ha összejön a nyáron, örömömben cefetül bepiálok, az tuti :luck: :iszunk:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 22., csütörtök 17:50

Yazid írta:
Kerlon írta:Transfermarkt szerint a legértékesebb játékosaink:
Ronaldo 120 M
Kroos 80
Isco-Asensio 75
Bale 70.
nem tudom a mi játékosaink miért érnek mindig filléreket(jelképesen). Salah meg ilyen hazardok kb duplát érnek, mint egy kroos baski...
Salaht is pont 80 millióra értékeli a TM.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. március 22., csütörtök 17:44

Kerlon írta:Transfermarkt szerint a legértékesebb játékosaink:
Ronaldo 120 M
Kroos 80
Isco-Asensio 75
Bale 70.
nem tudom a mi játékosaink miért érnek mindig filléreket(jelképesen). Salah meg ilyen hazardok kb duplát érnek, mint egy kroos baski...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 22., csütörtök 17:09

Transfermarkt szerint a legértékesebb játékosaink:
Ronaldo 120 M
Kroos 80
Isco-Asensio 75
Bale 70.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. március 22., csütörtök 14:38

Kerlon írta:Egy a bajom Rashforddal. Utóbbi időben Mourinhonak hála nem nagyon játszott centert és eddig mindig, de legalább tönnyire csak úgy játszott jól, ha volt területe.
Ez igaz. De 442be ( szerintem ) simán megállná a helyét nálunk is
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. március 22., csütörtök 14:26

Egy a bajom Rashforddal. Utóbbi időben Mourinhonak hála nem nagyon játszott centert és eddig mindig, de legalább tönnyire csak úgy játszott jól, ha volt területe.
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. március 22., csütörtök 14:19

Megjött az első (angol) hír Rashfordról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. március 22., csütörtök 13:30

Igaz, hogy 50-60 gólt eltesz egy szezonban de adjuk el, mert nem lövi meg Morata kieső góljait és Benzema hiányzóját is.
Kroost is adjuk el mert ugyan kurvajól passzol, de azért mégis csak kapjuk a gólokat, sokat meg nem szerel.

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. március 22., csütörtök 13:05

Én speciel úgy gondolom Ronaldora még szükség van a csapatban.Jelenleg a csapatban nincs olyan játékos de aki képes lenne gólt lőni és menni előre. Jól látszik,hogy ha Ronaldo gólokat akar lőni még a 80. percben is akkor a csapat is mögé áll. Benzemában vagy Baleben nincs meg ez a fajta erő.

Mindenképpen át kell alakítani a támadósort. Ezt főként Bale eladásával kell kezdeni. Ronaldo a jövőben egyértelműen csatár lesz így befejező játékost szerintem nem fogunk venni. Egy Hazard/Neymar féle játékosra van szükség. Akik képesek megbontani a védelmet 1vs1 ben. Jelenleg ilyen játékosunk alig van. Marcelo talán aki ezeket nagy hatékonysággal tolja. Isco pedig a pálya nem azon részén lépi ezeket meg ahol kellene. Szép bőröket osztogat a kezdőkörben...

Én Hazard leigazolását preferálom. Neymar szerintem mozdíthatatlan még 1-2 évig Párizsból.
Hazard pedig 100+ ért már hozható. Salah-n is elgondolkoznék amúgy... Nem csak a mostani szezonja miatt. Hanem mert egyre ritkább az olyan típusú játékos mint ő. Gyors Bal lábas aki tükör szélsőként befele tolja majd gól... Messi,Robben akik így eszembe jutnak.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. március 22., csütörtök 12:25

Ehhez azért hozzátartozik ZZ rotációja is. Ha a tavalyi módszert látnánk, szerintem idén is hasonló eredményeket értünk volna el. Viszont a rajtnál beragadás nagyon megingatta a kopasz bizalmát mindenkiben a másodvonalból. (Szerintem főleg azért volt ez, mert a kicsikkel ugyanazt akarta játszatni mint a nagyokkal, a B csapat erősségeit sokáig nem tudtuk kihasználni, out of pos. játszottak sokan, idegen szerepkörben) Míg tavaly a kupában néha Enzok is rohangáltak a pályán, fél Castilla sorral, addig idén már a rotálás kimerült Vazquezben, a bajnokikon felemásan szerephez jutó Iscoban, Asensioban. Erre ráment szerintem a kupa és a bajnokság is. Remélem valahogy jövőre egyrészt visszanyeri a bizalmát ilyen téren, másrészt bele mer nyúlni a keretbe, és megy a ballaszt.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2018. március 22., csütörtök 12:18

kiserik írta:
wZoLee7 írta: Én Real Madrid drukker vagyok és nem CR szurkoló. Szerintem minél tovább marad annál többet veszítünk, mint csapat. Szép és jó, hogy tavasszal megy mint a gép, de ha addig mindenhonnan kiszállunk akkor nem mentünk vele semmire. Ne legyünk már naivok, ő játszani akar még jó darabig. Nem fog pl az őszi szezon nagy részén padozni, mert azzal ki is szállna az aranylabda versenyből. Kezdő lesz, és a meccsek alatt látványosan nem csinált semmit ősszel. Szeretném azt látni, hogy fullos stadion előtt vonul vissza, úgy ahogy megérdemelné, innen, de ahhoz még évekig kellene egy helyet neki szentelnünk a kezdőből ami már nem igazán fér bele. Az ésszerű megoldás a legtöbb gondunkra a BBC lecserélése, amiből 1 embert kellene megtartani idén, hogy az CR vagy Benzema az érkezőktől függne. Ez az én véleményem, de forgathatjuk azt a 7-8 remek játékost a maradék 3 poszton, az inkább tűnik kényszer megoldásnak
Ez csak ott bukik meg, hogy még mindig nincs másik olyan játékos a csapatban CR-en kívül, aki képes gólt rúgni. Ha lecseréled 1 db gólfelelősre (jelenleg ilyen hatékony egyébként nincs is a világon, tehát nincs jobb alternatíva), akkor megint ott vagy, ahol a part szakad, ha annak az egynek nem megy, akkor meg van lőve a csapat.
Ez is igaz, viszont amíg itt van, addig más nincs is rákényszerítve, hogy vállára vegye a csapatot. Addig pedig senki nem is fogja, pedig van pár olyan ember, aki szintet tudna lépni, és fontos gólokat lőni, csak megszoktuk, hogy ha baj van, jön Ronaldo. Ez persze CR érdeme, de én is egyetértek azzal, hogy ha marad, akkor a bajnokságot jó eséllyel jövőre is dobhatjuk a kukába már decemberre, a BL pedig valljuk be mindig lutri, elég egy rossz meccs, vagy egy rossz bírói ítélet.

Minden tiszteletem az övé, és biztos vagyok benne, hogy van még benne pár elképesztő év, de minél később válik el egymástól a két fél, mi annál nagyobbat fogunk bukni, mert amíg itt van, szóba sem jöhet a pótlása, sem kívülről jött játékossal, sem csapaton belül.

Én is a nyári eladásra szavaznék, elismerve az érdemeit. Persze akkor sem fakadok sírva, ha marad, csak akkor viseljük majd a következményeket. A pozitívakat, és a negatívakat egyaránt.
Szégyen a kukás, de hasznos.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. március 22., csütörtök 11:39

wZoLee7 írta: Én Real Madrid drukker vagyok és nem CR szurkoló. Szerintem minél tovább marad annál többet veszítünk, mint csapat. Szép és jó, hogy tavasszal megy mint a gép, de ha addig mindenhonnan kiszállunk akkor nem mentünk vele semmire. Ne legyünk már naivok, ő játszani akar még jó darabig. Nem fog pl az őszi szezon nagy részén padozni, mert azzal ki is szállna az aranylabda versenyből. Kezdő lesz, és a meccsek alatt látványosan nem csinált semmit ősszel. Szeretném azt látni, hogy fullos stadion előtt vonul vissza, úgy ahogy megérdemelné, innen, de ahhoz még évekig kellene egy helyet neki szentelnünk a kezdőből ami már nem igazán fér bele. Az ésszerű megoldás a legtöbb gondunkra a BBC lecserélése, amiből 1 embert kellene megtartani idén, hogy az CR vagy Benzema az érkezőktől függne. Ez az én véleményem, de forgathatjuk azt a 7-8 remek játékost a maradék 3 poszton, az inkább tűnik kényszer megoldásnak
Ez csak ott bukik meg, hogy még mindig nincs másik olyan játékos a csapatban CR-en kívül, aki képes gólt rúgni. Ha lecseréled 1 db gólfelelősre (jelenleg ilyen hatékony egyébként nincs is a világon, tehát nincs jobb alternatíva), akkor megint ott vagy, ahol a part szakad, ha annak az egynek nem megy, akkor meg van lőve a csapat. Ez szerinted normális? Hiába rakod fel a 7-8 kp-sodat a pályára, ők mind mind remek kp-sok, de nem csatárok. Abból nekünk jelenleg csak 1 db van (mert Mayoral nem nagyon számít, ő mint ha nem is lenne). Asensio, Isco, Bale, Karim mind mind remek játékosok, de csatár poszton egytől egyig megbukott. Ezt úgy mondom, mint RM szurkoló, nem mint CR buzi.

ui.: az őszét meg mókás felhozni, mikor a BL-ben 9 gólig jutott és mindenkinek lőtt gólt, kupában pedig 0 percet játszott :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

slevin1204
Kedvenc játékosaid: Cr, Modric, Kovacic, Ramos
Kedvenc csapatod: Realmadrid

HozzászólásSzerző: slevin1204 » 2018. március 22., csütörtök 11:39

Én is Real Madrid szurkoló vagyok s nem CR!
De nem engedném el a Portugált semmi pénzért,csak egy megfelelő társ kell mellé akivel széthúzzák az ellenfél védelmét! Gondold el ha Cr nincs s senki nem jöm formába tavasszal,akkor lenne a nagy gond!
Jelenleg csak Lewa aki akkora pluszt tud adni hogy minden versenysorozatban ott legyünk a toppon,Neymar egy taliga .... ligában sem.kiemelkedő !
Rohadt sokat köszönhetünk LV nek is aki klasszis könnyedséggel él a lehetőséggel s fel alá támad/védekezik vagy Asensionak
Itt maga a 4 kp az ami kicsit visszafogja a csapatot
Mert a Kroos-Modric-Case tengely elé kell egy olyan támadó aki oda vissza mozgatja a csapatot
Ez nálam Dybala !

Vissza: