Ezt valószínűleg csak a távozása után tudjuk csak meg. Ha megtudjuk valaha...Anthony írta:Igen, a középpálya elég zsúfolt, de ennyire mégsem kellene jegelni valakit. Én sokat vártam Ceballostól, mert nagyon tehetségesnek tűnik, szóval nagyon szeretném tudni, hogy mi a pékért van mellőzve.
Dani Ceballos - 24
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Dani Ceballos - 24
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Benitez
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Igen, a középpálya elég zsúfolt, de ennyire mégsem kellene jegelni valakit. Én sokat vártam Ceballostól, mert nagyon tehetségesnek tűnik, szóval nagyon szeretném tudni, hogy mi a pékért van mellőzve.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Nem nagyon értem ezt a sírást utána. El fog menni kölcsönbe, és kész. Annyian vannak előtte a sorban, hogy teljesen mindegy, hogy berakja a keretbe vagy sem, mert nem jut neki idő. Kovacic is sokkal jobb nála, nem beszélve Asensio-ról, és Isco-ról, akik szintén nem lehetnek maximálisan elégedettek az idejükkel.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
Benitez
Benitez
nevetseges amit cebaval muvel zz. tetnelkuli meccsre sem viszi mar el. nyaron lepni fog total jogosan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg jo hogy folyamatosan azt kommunikálta hogy szeretne ha Morata maradna. Mindössze nem altatta hazugságokkal. Morata meg döntött.primrose írta:Biztos, hogy személyes ügyről van szó, mert Zidanet is iszonyat sokszor csesztetik, hogy kihagyja, és bár szüntelenül állítja, hogy elégedett Ceballossal, mégsem teszi be. Most már a keretbe sem. Gondolom lehetett valami a háttérben. Kár érte, tehetséges focista, ha viszont tényleg beszólt, vagy mégsem olyan csendben tűri a dolgokat, mint ahogy az egy kívülállónak tűnik, akkor bizony ő cseszte el. Zidane sem lehet egy könnyű eset, de mégis ő az edző. Így utólag belegondolva elég sok játékost mart el Zidane a klubtól, James, Morata... Isco sem feltétlen elégedett, de Kovacicot is megkérdezném szívesen. A két első játékos egészen egyszerűen nem Real kezdő szint, de pl. padon maradhattak volna, szerintem sz*rul kommunikálja le a döntéseit Zidane, és úgy látszik nincs számára bocsánat egy játékosnak sem.
Mar mar úgy emlegetitek lassan mint a Mourinho fele játékos elüldözéseket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Nevetséges, erre már nincs magyarázat.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Biztos, hogy személyes ügyről van szó, mert Zidanet is iszonyat sokszor csesztetik, hogy kihagyja, és bár szüntelenül állítja, hogy elégedett Ceballossal, mégsem teszi be. Most már a keretbe sem. Gondolom lehetett valami a háttérben. Kár érte, tehetséges focista, ha viszont tényleg beszólt, vagy mégsem olyan csendben tűri a dolgokat, mint ahogy az egy kívülállónak tűnik, akkor bizony ő cseszte el. Zidane sem lehet egy könnyű eset, de mégis ő az edző. Így utólag belegondolva elég sok játékost mart el Zidane a klubtól, James, Morata... Isco sem feltétlen elégedett, de Kovacicot is megkérdezném szívesen. A két első játékos egészen egyszerűen nem Real kezdő szint, de pl. padon maradhattak volna, szerintem sz*rul kommunikálja le a döntéseit Zidane, és úgy látszik nincs számára bocsánat egy játékosnak sem.
But he is a good boy...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
V.I.C.C
Az elso goljai utan elbizhatta magat es szerintem rosszat szolt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
MARCA.COM: Real Madrid: Ceballos también se queda fuera en una lista en la que están los canteranos Tejero y Óscar
...
La lista, de 19 jugadores, en la que es baja de última hora Ceballos, la completan dos jugadores del filial: Tejero y Óscar.
Szó nincs sérülésről eddig. Egyszerűen kihagyták kivételesen. Valószínűleg ZZ szerint a korszakos Óscar a jobb futballista. No comment. Ceba otthon vigyáz majd a házra.
Ceba higgadt nyilatkozatán egyre inkább csak csodálkozok, itt már személyes ügyről van szó. Magánvélemény: szerintem kivárja. hogy ZZ marad-e (szeritnem marad, mert mostanában jó munkát végez), és ha igen, akkor nyáron felballag Perezhez és beszélgetnek egy kicsit a levegőváltozásról. Kár érte. Nem ennyi volt benne, hogy 30 ásodpercezzék meg huszadrangú Óscarokkal alázzák. Ha álmából felkel másnaposan, akkor is jobban játszana, mint pl. Óscar valaha is fog (nem Óscart akarom bántani, a helyzet komikus).
0,00000000000000001%: pihenteti, mert kezdő lesz az olaszok ellen
...
La lista, de 19 jugadores, en la que es baja de última hora Ceballos, la completan dos jugadores del filial: Tejero y Óscar.
Szó nincs sérülésről eddig. Egyszerűen kihagyták kivételesen. Valószínűleg ZZ szerint a korszakos Óscar a jobb futballista. No comment. Ceba otthon vigyáz majd a házra.
Ceba higgadt nyilatkozatán egyre inkább csak csodálkozok, itt már személyes ügyről van szó. Magánvélemény: szerintem kivárja. hogy ZZ marad-e (szeritnem marad, mert mostanában jó munkát végez), és ha igen, akkor nyáron felballag Perezhez és beszélgetnek egy kicsit a levegőváltozásról. Kár érte. Nem ennyi volt benne, hogy 30 ásodpercezzék meg huszadrangú Óscarokkal alázzák. Ha álmából felkel másnaposan, akkor is jobban játszana, mint pl. Óscar valaha is fog (nem Óscart akarom bántani, a helyzet komikus).
0,00000000000000001%: pihenteti, mert kezdő lesz az olaszok ellen
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
realmadrid.com:
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Keylor Navas, Casilla y Luca.
Defensas: Vallejo, Varane, Nacho, Theo, Achraf y Tejero.
Centrocampistas: Modric, Casemiro, Marcos Llorente, Asensio, Kovacic y Óscar.
Delanteros: Benzema, Bale, Lucas Vázquez y Borja Mayoral.
Hiányérzetem van nekem is. Tud valaki valamit ?
CONVOCATORIA DEL REAL MADRID:
Porteros: Keylor Navas, Casilla y Luca.
Defensas: Vallejo, Varane, Nacho, Theo, Achraf y Tejero.
Centrocampistas: Modric, Casemiro, Marcos Llorente, Asensio, Kovacic y Óscar.
Delanteros: Benzema, Bale, Lucas Vázquez y Borja Mayoral.
Hiányérzetem van nekem is. Tud valaki valamit ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Minden elismerésem Ceballosnak, hogy csendben tűri ezt a helyzetet.
Kíváncsi vagyok mi állhat a háttérben, mert amikor lehetőséget kapott, akkor egyáltalán nem lógott ki lefele, sőt...
Kíváncsi vagyok mi állhat a háttérben, mert amikor lehetőséget kapott, akkor egyáltalán nem lógott ki lefele, sőt...
megsérült? vagy már tényleg a castillások is előtte vannak a sorban?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Süti
Így már érthető.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Muszáj keményen dolgoznia, mert játszani nem játszatják.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindig a nagyok foglalkoznak a fontos dolgokkal, a többiek mennek a figyelemelterelő hülyeségekre.Süti írta:A politika pörög, az igazán fontos dolgok meg csak kettőnket érdekelnek.Realista24 írta:Ceballos: “Keményen fogok dolgozni azért, hogy emlékezzenek rám Madridban” http://madridom.hu/?p=118157
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
A politika pörög, az igazán fontos dolgok meg csak kettőnket érdekelnek.Realista24 írta:Ceballos: “Keményen fogok dolgozni azért, hogy emlékezzenek rám Madridban” http://madridom.hu/?p=118157
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ceballos: “Keményen fogok dolgozni azért, hogy emlékezzenek rám Madridban” http://madridom.hu/?p=118157
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
“I’ve been playing less than I initially expected but nobody will take away my dream of succeeding in Madrid. It’s not easy to leave a club where you are a key starter and you soon realize how good the players are here. I would’ve liked to have a bigger role, but this is a good opportunity for me to grow up and mature. My dream growing up was to play for Madrid and I will work hard so that one day my name is remembered in the club,”
Kitartás kicsi, így kell hozzáállni.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jó, azért nem kell elragadtatni magad.Torquemada írta:Ha ZZnél Llorente meg Béla lesz az isten, az sem zavar.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero