HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 1., vasárnap 11:47
Az a baj, hogy Vranjes elképzelése és a keret összetétele nincs összhangban.
Ráadásul azt érzem, hogy folyamatos fáziskésésben vagyunk az igazolásokkal is.
Mindig 1-2 évvel később jön akinek jönnie kéne, aki meg itt van addigra elmegy, és így mindig lyukas valahol a csapat.
Lauge is 2019-ben jön, pedig már ősztől baromi nagy szükség lenne rá, mert Ilic 20 max 30 perces átlövő már. Pláne hogy még védekeztetik is.
Lehetne itt jó kézilabda, de ki kéne vásárolgatni azokat az embereket, akiket csak '19ben akarnak hozni.
Strlek, Mahé, Toft Hansen remek igazolások, de akkor ütne, ha Laugét valahogy ki tudnánk vásárolni, ami nem hiszem hogy menni fog.
Egy Strlek/Manaskov-Lauge-Mahe-Nillson-Nagy/Tönnesen-Gajic/Marguc szerintem képes lenne a Vranjes által elképzelt kézilabdát játszani, és eredményesen lehozni.
Persze csak akkor ha mögöttük van egy stabilan 30%-ot védő kapus.
Meglátjuk mi lesz, de eddig bukta ez az új projekt, azért kiesni 16 között egy vigaszágas ellen, ráadásul úgy, hogy lényegében esély se volt továbbjutni, elég nagy blama.
Azt sem értettem, miért szerelmes Miklerbe Vranjes, nem tud védeni konkrétan a gyerek. Komolyan egy kapus pont a mostani Mikler korban éri el nagyjából a legjobb formáját karrierjében, Roli viszont folyamatosan rosszabbul teljesít, 10 éve jobb kapus volt, mint most. És akkor 80 percet levéd a párharcban nulla teljesítménnyel. Mirko nem így száll be tegnap, akkor még a vereség is benne lett volna a meccsben.
Árpi 1-2 évig tűzoltásra jó, de utána kapusposztra is bele kell nyúlni a zsebbe, mert bajok lesznek.
Itt mondjuk ötletem sincs, Vargas, Landin, Gerard, Wolff akikről azt gondolom, hogy extrát tudnak kiélezett meccseken hozni. (Árpit és Omeyert direkt nem említem, mert ők már a végét járják)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."