Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
Tudjuk, te mindenkiben mast latsz mint amit mi...
Erdekes lesz az eloszezon, itt lesz Vinicius meg a kis norveg is...remelem az osszes fiatalt vegre kitoljuk kolcsonbe fejlodjenek csak, a tobbiek meg jatszanak
Erdekes lesz az eloszezon, itt lesz Vinicius meg a kis norveg is...remelem az osszes fiatalt vegre kitoljuk kolcsonbe fejlodjenek csak, a tobbiek meg jatszanak
Morata? Ugyanolyan kiegészítőember volt néhány felvillanással, mint Isco. Miért érne nála többet?
Pogba volt 100 felett, De Bruyne és Van Dijk hasonló árban. Mind volt csapata alapembereként és egyik legjobbjaként érkezett. De Bruyne az év Bundesliga játékosa címmel. Többet is látok mondháromban.
Pogba volt 100 felett, De Bruyne és Van Dijk hasonló árban. Mind volt csapata alapembereként és egyik legjobbjaként érkezett. De Bruyne az év Bundesliga játékosa címmel. Többet is látok mondháromban.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
mennyit kaptunk moratáért?wxyz írta:Soha nem volt kiemelkedő szezonja, cserejátékos szintről nem tud feljebb lépni. Miért adnának többet érte? Coutinho alapember volt a Liverpoolban és a klub egyáltalán nem akarta eladni.
85 millió jó ajánlat érte.
isco mennyivel jobb játékos moratánál?
angliában kikért mennyit fizettek az elmúlt 2-3 évben?
isco melyiküknél szarabb játékos?
köszönöm.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
Soha nem volt kiemelkedő szezonja, cserejátékos szintről nem tud feljebb lépni. Miért adnának többet érte? Coutinho alapember volt a Liverpoolban és a klub egyáltalán nem akarta eladni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem beintünk mindegyiknek hogy ha akarjátok akkor piaci áron vegyétek. Ha Coutinho volt 160 akkor Isco se kerül 140-nél kevesebbe.H.E.H.E. írta:azért van itt pofa, iscoért kemény 75 fontot adnának a city arabjai
még ha el is akarna menni, hogy többet játszhasson - nem fog - akkor is 85 euroért elmennek a faszba.
- H.E.H.E.
azért van itt pofa, iscoért kemény 75 fontot adnának a city arabjai
még ha el is akarna menni, hogy többet játszhasson - nem fog - akkor is 85 euroért elmennek a faszba.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ceba már a Betis-ben megmutatta, hogy tud belül játszani a spanyol elsőosztályban meg a spanyol U21-ben is, plusz azon a kevéske meccsen, ahol játszott nálunk még a szezon első felében. Nálam ő lenne Modric utódja képességek meg játékstílus alapján, nem Kova.Látom az álomcsapatotban ott van Ceballos. Ha Ödegaardnak nincs helye, neki miért van?
Ne vedd magadra, semmi rosszindulat, csak kíváncsi vagyok.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
Egy kérdés.poronty írta:
Az tuti, hogy neki a 10-es feküdne a legjobban és jelenleg ugye nem tudjuk, hogy lesz-e ilyen pozició 2 múlva, amikor valószínűleg huzamosabb ideig marad Madridban. Ezért is sajnálatos, hogy a Heerenveen csak szélen nyomatja, mert legalább kapnánk némi infót arról, hogy képes-e 433-ban belül teljesíteni vagy nem.
Látom az álomcsapatotban ott van Ceballos. Ha Ödegaardnak nincs helye, neki miért van?
Ne vedd magadra, semmi rosszindulat, csak kíváncsi vagyok.
-
Az tuti, hogy neki a 10-es feküdne a legjobban és jelenleg ugye nem tudjuk, hogy lesz-e ilyen pozició 2 múlva, amikor valószínűleg huzamosabb ideig marad Madridban. Ezért is sajnálatos, hogy a Heerenveen csak szélen nyomatja, mert legalább kapnánk némi infót arról, hogy képes-e 433-ban belül teljesíteni vagy nem.Nálunk pont az a baj, hogy nincs a csatár mögött senki, ezért Isconak sincs helye.
Így előbb kerül be nálunk szélsőként a csapatba, mint középen. Ahogy láttam a védekezés nem annyira az erőssége.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nálunk pont az a baj, hogy nincs a csatár mögött senki, ezért Isconak sincs helye.poronty írta:Nem is értem, hogy egy olyan csapatban, mint a Heerenveen miért rakják ki szélre, ahelyett, hogy a pálya közepén játszana, hogy minél több támadás fusson át rajta, hát ő az egyetlen, aki tud focizni abban a csapatban. Az szinte biztos, hogy szélső nem lesz nálunk és, hogy kell még neki 1-2 év kölcsönben (remélem Villarreal vagy Betis lesz) szóval nem bánnám, ha legközelebbi csapatában belül kapna szerepet.
Így előbb kerül be nálunk szélsőként a csapatba, mint középen. Ahogy láttam a védekezés nem annyira az erőssége.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
Mondjuk nekem továbbra is az a bajom vele, hogy a jobb lábával nem nyúl a labdához, gyorsabb nem lett, a kaput nem támadja eléggé, poszton kívül játszik és ugyanezek voltak a hiányosságok mielőtt elment. Az eddig is egyértelmű volt, hogy intelligens, technikás, parádés passzoló. Nem is értem, hogy egy olyan csapatban, mint a Heerenveen miért rakják ki szélre, ahelyett, hogy a pálya közepén játszana, hogy minél több támadás fusson át rajta, hát ő az egyetlen, aki tud focizni abban a csapatban. Az szinte biztos, hogy szélső nem lesz nálunk és, hogy kell még neki 1-2 év kölcsönben (remélem Villarreal vagy Betis lesz) szóval nem bánnám, ha legközelebbi csapatában belül kapna szerepet.A norvégot 17 évesen a Castillas idényében amikor Zidane volt az edző láttam élőben játszani. A csapattársai rendre 18-23 évesek voltak, az ellenfél meg 20-30 közötti. A gyereknek olyan játéka és esze volt már akkor, hogy messze kitűnt a pályán. Sokszor a megindulásait és passzait nem is értették a csapattársak, nagyon jó döntés volt kölcsönadni, ahol szerintem rengeteget fejlődött. Tehetség és munka alapján simán a nagy csapatba kerülhet, remélem jövőre a Bundesligában vagy a La ligában okít, még 2 évet nyugodtan lehet kölcsönben 1.osztályban. Jó lenne legalább egy európa ligás csapatba küldeni.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
Nem, csak Ödegaardnál kiemelendő a pozitív teljesítménye mellett, addig Viniciusnál magyarázat a negatívraMiért, Vinicius az ovisok közt játszik vagy mi? Csak kérdem.
Azért a brazilt védők megint úgy írnak mintha itt becsületsértés folyna. Miközben csak normális reakciók születnek a hírekre, videókra...Tulajdonképpen számos videó látott már napvilágot a srácról, és 1 értelmes meccse nem volt még, az 45 millióért talán megjegyezendő lehet talán. Stílus problémát nem láttam
- H.E.H.E.
Meg egy gondolat: ez a legnehezebb resze sztem, ujra visszamenni az alapokhoz, olyan jellegu edzesmunkat vegezni, ami az alapveto labdakezelest, stb segiti.
Vagy mar nagy az ego, vagy nem ilyen iranyban indulnak el vele. Ez nem teljesult patonal se, amellett hogy fejben se volt a legerosebb a serulesei mellett.
Vagy mar nagy az ego, vagy nem ilyen iranyban indulnak el vele. Ez nem teljesult patonal se, amellett hogy fejben se volt a legerosebb a serulesei mellett.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
Akkor menjunk bele a reszletekbe:
Latszik hogy erosodott a kicsi ( )
Sztem a sebessegevel nincs baj, korabban en is csak pislogtam hogy ez most vmi kandikamera vagy vicc vagy mi a fasz, de az utobbi idoben azert rendben van, plane meg van 2-3 sima eve, hogy stabilan fejlodjon fizikumban.
Az indulosebessege ezt a videot latva a mely fu es romhalmaz palya miatt nem jon ki, sztem ott sincs kulonosebb gond.
A technikai tudással latok en gondokat, szeleburdi, egyszerre tul sokat akar, elhagyja a labdat, rossz helyre pontatlanul passzol, osszessegeben osszevissza ad hoc modon jatszik, sok ki nem kenyszeritett hibaval. (Hozzateszem, sztem ennek egy resze is a palya kibaszottszar allapota miatt van)
Ez egyertlmuen a kepzetlenseg, azaz pontosabban az edzok alzal ra nem figyeles miatt van.
Hogy most ez azert van mert balfaszok ott az edzok vagy leszarjak amiota mar a madrid játékosa, nem tudom.
Jo lenne minel hamarabb idehozni, aztan egy evre egy spanyol csapatba allando játéklehetőséggel kolcsonbe adni.
Biven lehet meg belole jo jatekos, de az alapokat ossze kell raknia előtte
Latszik hogy erosodott a kicsi ( )
Sztem a sebessegevel nincs baj, korabban en is csak pislogtam hogy ez most vmi kandikamera vagy vicc vagy mi a fasz, de az utobbi idoben azert rendben van, plane meg van 2-3 sima eve, hogy stabilan fejlodjon fizikumban.
Az indulosebessege ezt a videot latva a mely fu es romhalmaz palya miatt nem jon ki, sztem ott sincs kulonosebb gond.
A technikai tudással latok en gondokat, szeleburdi, egyszerre tul sokat akar, elhagyja a labdat, rossz helyre pontatlanul passzol, osszessegeben osszevissza ad hoc modon jatszik, sok ki nem kenyszeritett hibaval. (Hozzateszem, sztem ennek egy resze is a palya kibaszottszar allapota miatt van)
Ez egyertlmuen a kepzetlenseg, azaz pontosabban az edzok alzal ra nem figyeles miatt van.
Hogy most ez azert van mert balfaszok ott az edzok vagy leszarjak amiota mar a madrid játékosa, nem tudom.
Jo lenne minel hamarabb idehozni, aztan egy evre egy spanyol csapatba allando játéklehetőséggel kolcsonbe adni.
Biven lehet meg belole jo jatekos, de az alapokat ossze kell raknia előtte
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Miért, Vinicius az ovisok közt játszik vagy mi? Csak kérdem.Babinho írta:A csapattársai rendre 18-23 évesek voltak, az ellenfél meg 20-30 közötti.
Meg hogy beképzelt. Ezt honnan veszitek?
Mindegy, Perez kidobott 45 millát az ablakon, lehet túl sok pénze volt a Realnak Majd benyomják a Castillába, vagy kölcsönbe valahova, kit érdekel.
nem nehéz megutálni egy olyan játékost akiért 45 milliót rak le perez úgy, hogy zidane sem tudta kiről beszél a sajtó. a scoutokról már nem is beszélek hogy ők mit láthattak.
odegaardon meg látszik hogy érti a zsugát. és mégha nem is lesz itt soha alapember vagy nem itt fut be akkor is ingyen jött és mint utólag kiderült közel sem annyi fizuért mint amennyit az elején írtak. mellesleg a kettejük viselkedése kamerákon keresztül ég és föld. mondjuk engem ez annyira nem érdekel mert fiatalságuk mentség erre. majd kinövi.
odegaardon meg látszik hogy érti a zsugát. és mégha nem is lesz itt soha alapember vagy nem itt fut be akkor is ingyen jött és mint utólag kiderült közel sem annyi fizuért mint amennyit az elején írtak. mellesleg a kettejük viselkedése kamerákon keresztül ég és föld. mondjuk engem ez annyira nem érdekel mert fiatalságuk mentség erre. majd kinövi.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2018. március 26., hétfő 13:31-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Statokban jobb, mint Neymar, nem tudom mit akartok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
https://www.youtube.com/watch?v=PevEtBno5b0
Ezt tegyük már a Vinicius videó mellé...
A norvégot 17 évesen a Castillas idényében amikor Zidane volt az edző láttam élőben játszani. A csapattársai rendre 18-23 évesek voltak, az ellenfél meg 20-30 közötti. A gyereknek olyan játéka és esze volt már akkor, hogy messze kitűnt a pályán. Sokszor a megindulásait és passzait nem is értették a csapattársak, nagyon jó döntés volt kölcsönadni, ahol szerintem rengeteget fejlődött. Tehetség és munka alapján simán a nagy csapatba kerülhet, remélem jövőre a Bundesligában vagy a La ligában okít, még 2 évet nyugodtan lehet kölcsönben 1.osztályban. Jó lenne legalább egy európa ligás csapatba küldeni.
Ezt tegyük már a Vinicius videó mellé...
A norvégot 17 évesen a Castillas idényében amikor Zidane volt az edző láttam élőben játszani. A csapattársai rendre 18-23 évesek voltak, az ellenfél meg 20-30 közötti. A gyereknek olyan játéka és esze volt már akkor, hogy messze kitűnt a pályán. Sokszor a megindulásait és passzait nem is értették a csapattársak, nagyon jó döntés volt kölcsönadni, ahol szerintem rengeteget fejlődött. Tehetség és munka alapján simán a nagy csapatba kerülhet, remélem jövőre a Bundesligában vagy a La ligában okít, még 2 évet nyugodtan lehet kölcsönben 1.osztályban. Jó lenne legalább egy európa ligás csapatba küldeni.
- H.E.H.E.
Gyógyegér takarodj
Ezen felnevettem most.
Mondtam mar a legelejen hogy tragedia a mozgasa, itt most nem errol van szo.
Hanem rarepultok egy 17 eves gyerekre, mert azt varjatok tole hogy fifa 18 statjai legyenek legalabb.
Nincs ertelme.
Ha szar lesz, ugysem fog beferni a madridba fasznak aggodtok
Ezen felnevettem most.
Mondtam mar a legelejen hogy tragedia a mozgasa, itt most nem errol van szo.
Hanem rarepultok egy 17 eves gyerekre, mert azt varjatok tole hogy fifa 18 statjai legyenek legalabb.
Nincs ertelme.
Ha szar lesz, ugysem fog beferni a madridba fasznak aggodtok
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan