Salah 21 évesen 13,5m€ volt a Chelsea-nek, 25 évesen 42m€ a Liverpoolnak.ToniKroos írta:Ehhez csak annyit, hogy Drenthe se volt rossz focista, csak mellé is kellett volna egy normális edző. Szerencsétlen volt, hogy pont akkor jött ide, mikor ilyen Suszter, Juande Ramos meg Pellegrini volt kinevezve. Persze van aki képes ilyenek mellett is szintet lépni, de na, ilyen edzők mellett lehet én is elittam volna a nem létező tehetségem.Csabi írta:hát nem tudom bazd, de vagy mi esünk pofára vagy perezék. aztán kiderül h neymar lesz vagy drenthe
Viniciusnál meg ahogy nézem nem fogjátok fel, hogy 17 éves. Még jó 10 év múlva jönnek majd csak a legjobb évei. Semmit nem jelent, hogy most mit mutat, még csak egy éretlen kölyök. Szerintem van benne lehetőség. Azért megkérdezném itt a sok ellenzőjét, hogy pl. Salaht hol volt ennyi idősen és mit mutatott? Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy 17 éves játékosról nem lehet itt ilyen egyértelműen kijelenteni, hogy flop lesz, mint ahogy teszik itt sokan. Rengeteg ideje van még fejlődni.
Vinicius 17 évesen 45, azaz negyvenöt millió € a Realnak.
Talán ez okból kifolyólag is szeretnénk/próbálunk valami kapaszkodót, pozitívan értékelhető teljesítményt találni az amúgy teljesen unszimpatikus emberünkben.
Ránézésre tufa. Ránézésre ügyetlen.
Drukkolok neki.