Akkor miért nem igazoltunk le ingyen valakit grundról, és akkor spóroltunk 45 milliót, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem...Azért hozom fel Salaht, mert most mindjárt 26 éves és ez az első kiemelkedő éve, amikor mutat is valamit. Eddig csak egy futó bolondnak tartották, aki nem bírta megugrani a lécet a Chelseaben. Még ellenünk a Rómában is rendre rossz döntéseket hozott és sok technikai hibával játszott. Aztán elkerült egy jobb környezetbe, jobb edzőhöz, emellett fejben is érettebb lett és szintet lépett. Szóval róla se mondta volna meg senki szerintem, hogy majd valamikor is komoly focista lesz belőle. Én nem állítom, hogy Viniciusból nagy focista lesz, de ennyi idősen még bárkiből lehet focistát képezni. Se lassúnak, se darabosnak nem látom és a mozgásával sincs különösebb gondom, de ezek még mind fejleszthetők. Szóval a kérdés szerintem hogy a bulikat vagy a munkát választja majd, ha átjön.
Mivel biztosra senkiről nem lehet megmondani, hogy mire viszi, ezért nyilván arra érdemes nagyobb összeget áldozni, aki olyan tulajdonságokat mutat, hogy nagyobb az esély arra, hogy épkézláb focista lesz. Ezen a brazil gyereken meg sokan nem látjuk, hogy mire fel a legdrágább tini focista.
Még annyi, hogy sokan azt hozzák fel, hogy miért kell szidni szerencsétlen gyereket, meg ki mit ért el 17 éves korárra. Szerintem a kritikák ilyen esetben valójában a vezetőségnek szólnak, akik kifizették érte a 45 milliót. Amúgy senkit nem érdekelne, hogy egy ismeretlen brazil srác átesik a labdán vagy nem.