Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
cakir jön a juve real-ra
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Isco kezdetése teljesen logikus lenne a Juve ellen. teljesen mást igényel egy Juve elleni meccs mint egy PSG elleni. Isco pont az ilyen csapatok ellen kell és jó akik védekeznek. egy Juvét nem fogsz úgy megfutni mint egy PSG-t. hajrában amikor menni kell mondjuk a Juvénak akkor lehet a 2 szélsővel visszavágni de kezdésnek a bl döntős taktika szerintem jobban fekszik a Juve ellen.
Remélem odaverünk nekik vagy 3at olaszba és el is döntjük, nincsenek fasorban sem
Szerintem a Bl döntős csapat fog játszani nagyon helyesen, de az az érzésem hogy a Lucas-Asensio 442-t is látni fogjuk a cserek után, ha más nem akkor majd a vissza vagon.pheco írta:Ugy latom, hogy Modric Case Kroos kezdo lesz kedden plusz Ce es Karim alap. Szerintetek kit rak be ZZ? 433 nem igazan mukodne BC-vel elol, szoval Isco fog szerintem jatszani.
Kicsit ugy tunik, hogy a PSG elleni 442-t csak Modric es Kroos serulesenek koszonhettuk es nehezebb meccseken ugyanugy marad az alapkezdo es egy poszt marad a kerdeses csak.
Kicsit felek ettol meg akkor is ha a PSG-vel ellentetben a Juve ellen mi fogunk iranyitani tobbnyire.
Remélem Bale a padon marad
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ugy latom, hogy Modric Case Kroos kezdo lesz kedden plusz Ce es Karim alap. Szerintetek kit rak be ZZ? 433 nem igazan mukodne BC-vel elol, szoval Isco fog szerintem jatszani.
Kicsit ugy tunik, hogy a PSG elleni 442-t csak Modric es Kroos serulesenek koszonhettuk es nehezebb meccseken ugyanugy marad az alapkezdo es egy poszt marad a kerdeses csak.
Kicsit felek ettol meg akkor is ha a PSG-vel ellentetben a Juve ellen mi fogunk iranyitani tobbnyire.
Chiellini returns to Juventus training while Alex Sandro remains sidelined ahead of Madrid CL clash
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nekem a 20:45-21:00 sokkal jobb, praktikusabb, könnyebben tudom nézni a meccseket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért? Értelmes meccs valószínű nem fog hétkor kezdődni.wZoLee7 írta:Csatlakozom, ez egy borzasztó döntésbabaking írta:A kezdési idöpontok is változnak, ami kár. Valahogy az évek során megszoktam hogy BL = 20:45
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csatlakozom, ez egy borzasztó döntésbabaking írta:A kezdési idöpontok is változnak, ami kár. Valahogy az évek során megszoktam hogy BL = 20:45
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gyerek ne is aludjon amikor BL vanInkább az a bajom, hogy korán van, és sokan nem érnek haza melóból. Vagy a gyerek még nem alszik stb stb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
RealMadridFanatic írta:babaking írta:A kezdési idöpontok is változnak, ami kár. Valahogy az évek során megszoktam hogy BL = 20:45
Ez szerintem is szar.
Ráadásul a 18:55 mi? Full világosban hol lesz meg a BL-hangulat?
Ez miért változott? Gondolom, hogy több meccset lehessen élőben adni és pörögjön a reklámzseton.
gondolom. Nekem nem is feltétlenül a világos a bajom. Így is elöfordul, hogy világosban kezdödik, a döntö meg gondolom 9-kor lesz.
Inkább az a bajom, hogy korán van, és sokan nem érnek haza melóból. Vagy a gyerek még nem alszik stb stb
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealMadridFanatic
babaking írta:A kezdési idöpontok is változnak, ami kár. Valahogy az évek során megszoktam hogy BL = 20:45
Ez szerintem is szar.
Ráadásul a 18:55 mi? Full világosban hol lesz meg a BL-hangulat?
Ez miért változott? Gondolom, hogy több meccset lehessen élőben adni és pörögjön a reklámzseton.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
A kezdési idöpontok is változnak, ami kár. Valahogy az évek során megszoktam hogy BL = 20:45
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De olyan hír is volt nem, hogy a téli átigazolások "megszűnnek"? Vagy az csak valami ötlet/terv szintjén merült fel itt a fórumon? Rémlik valami de nem emlékszem pontosanRealista24 írta:Hoppácska.
A jövő évi BL-ben a januári igazolásokból három nevezhető lesz a BL-be. És lehet negyedik csere a hosszabbításban.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
a sok fasság helyett bírókat kéne képezni, nem bolondokat síppal.Realista24 írta:Hoppácska.
A jövő évi BL-ben a januári igazolásokból három nevezhető lesz a BL-be. És lehet negyedik csere a hosszabbításban.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hoppácska.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
It’s been a good match against a very tough opponent.We know that it’s never easy against Spain! By the way, don’t worry about my sub: It was only a precautionary measure after I felt a small induration. But now everything is fine again!
Sami facen. Minden oké vele, kezdőben ott is lesz.
Sami facen. Minden oké vele, kezdőben ott is lesz.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Lehet, hogy csak többen voltak, de lassan inkább kevesen vannak, főleg darabszámra.Tádám írta:
Mondjuk vele pont csak többen vannak. Juvésok számára is érthetetlen, hogy kerülhet a kezdőbe.
Az első meccsen el kell dönteni!
Én Müllerre számítottam, mint kapitány. Na de egy herceg jobban mutat Ramos mellett. A fotózkodás is a kapitányokkal epic volt.Tádám írta:Anthony írta:Khedira is megsérült.
Nem sokan maradnak a Juveban.
Mondjuk vele pont csak többen vannak. Juvésok számára is érthetetlen, hogy kerülhet a kezdőbe.
Tegnap meg a német válogatott CSK-ja volt, mikor ott volt Kroos.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kroos alibi, Miró is megmondta. Középszer. Érthető.Tádám írta:Anthony írta:Khedira is megsérült.
Nem sokan maradnak a Juveban.
Tegnap meg a német válogatott CSK-ja volt, mikor ott volt Kroos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema