Isco - 22
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Isco - 22
Hát én teljesen más hozzáállást és önbizalmi szintet láttam rajta, mint az utóbbi időben Madridban. És erre rímel a nyilatkozata. De remélem nem azt választja hogy elmegy.
Nem illik.
Szinte semmivel sem játszott tegnap másképp, mint ahogy nálunk szokott. Annyi volt a különbség, hogy többet lépett be a 16oson belülre. Ugyan úgy egészen mélyről indult, sokszor a védők elől. Remekül hozta ki a labdát, remekül tartotta meg a labdát és még mesterhármast is szerzett. Volt egy jelenet, amikor a bal szélen kettőt seggre ültetett, na az parádé volt.
Persze, hogy ilyeneket nyilatkozik, amikor sok meccsen az utóbbi időben végig padon ült vagy kapott 20-25 perceket.
Szerintem jelenleg ő sem tudja, hogy mi legyen és a szezon hátralévő része fog dönteni.
Persze, hogy ilyeneket nyilatkozik, amikor sok meccsen az utóbbi időben végig padon ült vagy kapott 20-25 perceket.
Szerintem jelenleg ő sem tudja, hogy mi legyen és a szezon hátralévő része fog dönteni.
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Azért óvatosan megjegyezném, hogy a fenti igényeknek egyetlen játékos sem képes megfelelni. Még az 5 aranylabdás C, de akár Messi (csak hogy a legjobbaknál maradjunk) sem tud hibátlan szezonokat lehozni, tökéletes teljesítménnyel. Mindenkinél van rossz forma, hiszen emberek.Gaborone1 írta:Már csak az Én véleményem, hogy azon játékosok akik nem tudnak éveken keresztül fenntartható magas minőséget képviselni azok mehetnek, Isco rosszul időzített nyilatkozata miatt ami szerintem árt(hat) abszolút nem profi hozzá állás.
Erről jut eszembe, hogy hányan zavarták volna el már akár 3 évvel ezelőtt is Ronaldo-t, mert éppen nem ment neki. Aztán tudjuk, hogy azóta milyen "szerény" teljesítményeket és eredményeket ért el.
Aki TUD focizni, az nem felejt el egyik napról a másikra. Meg kell oldani a problémát, fejben, poszton, öltözőben, vagy adni savlekötőt, aranyérkenőcsöt, tököm tudja kinél mi szükséges, de Isco TUD focizni. Nem engedném el.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Tavaly a szezon 2. felében főleg a BL. kiesés szakaszban nagyon jó volt. Mondhatni James helyett Zizu Isco-t választotta. Mi változott azóta? Játékrendszer, edző? szerintem egyik sem. Tavaly megkapta a bizalmat és élt vele, idén elején is kezdő 11 részese volt, csak hát nem ment úgy a játék és kikerült, bizalom meg volt, csak saját magát okolhatja ezen helyzet kialakulásáért!! Most meg nyilatkozni egy ilyet. Egyik oldalról nem kapja meg a bizalmat amire szüksége van, másik oldalról magát is okolja. Oké, ez rendben, jobb mint Bale aki semleges és kifogásokat keres. Már csak az Én véleményem, hogy azon játékosok akik nem tudnak éveken keresztül fenntartható magas minőséget képviselni azok mehetnek, Isco rosszul időzített nyilatkozata miatt ami szerintem árt(hat) abszolút nem profi hozzá állás.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennyi a lényeg. A negatív nyilatkozatnal csak egy rosszabb van, a közömbös sablon.Kerlon írta:Szerintem amúgy nincs baj Isco nyilatkozatával. Külön öröm, hogy nem ilyen Bale féle sírás, hanem magában is keresi a hibát. Gareth meg sorolná, hogy itt szeretnék játszatni, ott szeretnék játszani, most a fű 2 centivel rövidebb, most ez a baj, most az a baj.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem amúgy nincs baj Isco nyilatkozatával. Külön öröm, hogy nem ilyen Bale féle sírás, hanem magában is keresi a hibát. Gareth meg sorolná, hogy itt szeretnék játszatni, ott szeretnék játszani, most a fű 2 centivel rövidebb, most ez a baj, most az a baj.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ennyi.Realista24 írta:Ramos: "I haven't heard what Isco said or if he expressed himself in a negative manner. He's respected. I don't want to have a debate, I'm not his father. He's already a senior player to make his decisions that he believes are right. I live day to day, I don't like to look back."
Bármit is mondott, ha belekeverte, hogy nem érzi a bizalmat Madridban, akkor abban benne van minden és egy lépéssel távolabb került a klubtól.
Nagy kár, mert tényleg ő egy igazán üde színfoltja tud lenni a mai focinak, ha akar.
Amúgy tavaly is pont a válogatott meccsek után pörgött rá a tavaszi szezonra
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Valahol igaza van amúgy. A válogatott és a klubbunk hasonló játékos állománnyal rendelkezik és itt mégsem áll ennyire össze a játéka. Ami bajos, hogy nálunk mostanában elég kedvetlenül tolta itt meg remekelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos: "I haven't heard what Isco said or if he expressed himself in a negative manner. He's respected. I don't want to have a debate, I'm not his father. He's already a senior player to make his decisions that he believes are right. I live day to day, I don't like to look back."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
___Samy___ írta:Érdekes nyár elé nézünk.Isco: "At Real Madrid I don't have the confidence a player needs."
"The matches with the national team give me life, here I have the confidence of the coach. I want to show that I'm a good player."
"Lopetegui shows me confidence with the minutes he gives me, maybe I'm the problem in Madrid, I don't know how to win Zidane's confidence."
Isco: "When you have no role or continuity in the team [club], these games with the national team give me life. Here I have the confidence of the manager.. In Madrid I haven't earned it yet.... Maybe the problem is me."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Milyen formacioban jatszottak a spanyolok es hol volt Isco helye? A valogatottban meglehetosen hatekonyan jatszik, nalunk meg eleg reg lattam az agilis, golratoro Iscot. Lovoje is jo, megsem emlekszem a kozelmultbol nagy Isco golra de meg lovesre se nagyon madridbol.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mondjuk ha ezt tényleg így kimondta, akkor megérdemelne 2 fülest, mert ezzel nem kis terhett tett Zidane vállára, így 1 héttel a BL meccs előtt. Én abszolút "vele vagyok" de nem kéne szezon közben ilyeneket mondani. Jöjjön ki belőle miután vége, akkor már nincs ekkora súlya.
Minden esetre hülyét kapok, ha őt beáldozzuk a nyár sztárigazolásáért, legyen az bárki. Az már csak hab a tortán, hogy az ő érte és Bale-ért kapott pènz sem lenne elég max Hazard-ra.
Minden esetre hülyét kapok, ha őt beáldozzuk a nyár sztárigazolásáért, legyen az bárki. Az már csak hab a tortán, hogy az ő érte és Bale-ért kapott pènz sem lenne elég max Hazard-ra.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Van baj. nehogy elveszítsük....
- ___Samy___
Érdekes nyár elé nézünk.Isco: "At Real Madrid I don't have the confidence a player needs."
"The matches with the national team give me life, here I have the confidence of the coach. I want to show that I'm a good player."
"Lopetegui shows me confidence with the minutes he gives me, maybe I'm the problem in Madrid, I don't know how to win Zidane's confidence."
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Isco jelen pillanatban a helyzet áldozata. Sajnos a most működni látszó csapatba nem fér bele, max csere szinten. Ahogy én látom a jelenlegi sikerünk 2 kulcsa a 2 szélső, akik nem restek sokat melózni, védekezésben visszazárni, támadásban felérni és van tempójuk. Az év eleji csapatnak egy óriási hátránya volt: mindenki lassú volt, mint a bűn. Ezt most Asensio és LV oldja. Rajtuk kívül és a védelmen kívül (kivéve Marcelot, innen ered, hogy a tavaly még működő szélső védős támadásunk összeszarta magát és csak a gólokat kaptuk róluk) mindenki dög lassú (Kroos, Case, Karim, CR, Luka). Egyszerűen nem tudtunk végig vinni egy kontrát, mert már félpályán befutottak a védők mindenkit. Ide tartozik Isco is. Hiába a nagy skill, ha lassú, mint egy csiga.
Nézzük tételesen: a középpálya közepére nem elég, mert nem tud megfelelően védekezni. A szélső poszton lassú, így visszakerülnénk a nyugger őszi szintre. Karim pozíciójában próbálgatja ZZ, de ott meg elég súlytalan (pont, mint a gyémánt csúcsában ezzel a csatár kettőssel), nem tudja azt hozni közel sem, mint a sokat szidott 9-esünk (aki ha 10-es mezben játszana, vagy mondjuk 5-ösben , akkor körbe szopkodná az egész világ). Már többször leírtam, hogy jelenleg ezt a hadrendet látom az egyetlen optimális megoldásnak ehhez a kerethez (Marcelo-Carvajal, Kroos-Case-Luka, Karim-CR => lassú mind), így ha ZZ nem akarja kikukázni a jelenlegi kezdő felét, akkor jövőre sem lesz sok helye Isconak a kezdőben.
Nézzük tételesen: a középpálya közepére nem elég, mert nem tud megfelelően védekezni. A szélső poszton lassú, így visszakerülnénk a nyugger őszi szintre. Karim pozíciójában próbálgatja ZZ, de ott meg elég súlytalan (pont, mint a gyémánt csúcsában ezzel a csatár kettőssel), nem tudja azt hozni közel sem, mint a sokat szidott 9-esünk (aki ha 10-es mezben játszana, vagy mondjuk 5-ösben , akkor körbe szopkodná az egész világ). Már többször leírtam, hogy jelenleg ezt a hadrendet látom az egyetlen optimális megoldásnak ehhez a kerethez (Marcelo-Carvajal, Kroos-Case-Luka, Karim-CR => lassú mind), így ha ZZ nem akarja kikukázni a jelenlegi kezdő felét, akkor jövőre sem lesz sok helye Isconak a kezdőben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Bale kb a Barca meccs után jött vissza, ha jól tudom amikor már volt 10 pont hátrányunk a bajnokságban, Isco meg hónapok óta szarabbnál-szarabb meccseket játszott...tök érthető, hogy kicserélték. Valószínűleg, ha elől vagyunk a bajnokságban és Isco olyan formát fut, mint tavalyi utolsó hónapokban, akkor még most is kezdő, de ezt sose tudjuk meg.szerintem Bale-t kitudta szorítani, csak ugye ha visszajött ment is a kezdőbe alapból, és nem azért mert olyan kurvajó lett volna. Kíváncsi lennék egy olyan évre Iscotol amikor Bale nincs a keretben, szerintem valamelyest felszabadultabban játszhatna mert nem lenne benne az, hogy bármennyire is jól játszik van előtte egy bérelt hely. Nehéz kérdés sajnos mert amugy ha tényleg olyan übermega klasszis lenne az már látszódna most is, és kirobbanhatatlan lenne, de ja ha pl Benz kapott 10 évet, Isconak is ki jár legalább még egy.
Az meg most látszik, hogy Béla egészséges, és így is a padon csücsül, mert működik a taktika és az előtte lévő játékosok hétről-hétre teljesítenek.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
szerintem Bale-t kitudta szorítani, csak ugye ha visszajött ment is a kezdőbe alapból, és nem azért mert olyan kurvajó lett volna. Kíváncsi lennék egy olyan évre Iscotol amikor Bale nincs a keretben, szerintem valamelyest felszabadultabban játszhatna mert nem lenne benne az, hogy bármennyire is jól játszik van előtte egy bérelt hely. Nehéz kérdés sajnos mert amugy ha tényleg olyan übermega klasszis lenne az már látszódna most is, és kirobbanhatatlan lenne, de ja ha pl Benz kapott 10 évet, Isconak is ki jár legalább még egy.Realista24 írta:Azt felejted el hogy Ötödik eve nem képes kiszorítani senkit.
Es azt is hogy ha Balet eladjuk, akkor igazolni fogunk helyette. Mar csak azert is mert évek óta senkit nem vettünk.
Hidd el hogy En szeretnem a legjobban ha stabil kezdő tudna lenni, de nem látom hogy hogyan lehetne megoldani.
Ha meg Bale-t eladjuk, nem feltétlen helyette kell igazolni, hanem a tavaly elmaradt csatár igazolást kéne pótolni.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
így van
ha megy Bale, jön helyére egy sztár így kicsit Asensiót féltem
ha öregszik Modric, igazolnak valakit a helyére...
nem lesz egyszerű dolga Asensionak és Ceballosnak sem a kezdő környékére kerülni
ha pedig marad Zizu és ezek a felállások, Isconak lehetetlen lesz...
ha megy Bale, jön helyére egy sztár így kicsit Asensiót féltem
ha öregszik Modric, igazolnak valakit a helyére...
nem lesz egyszerű dolga Asensionak és Ceballosnak sem a kezdő környékére kerülni
ha pedig marad Zizu és ezek a felállások, Isconak lehetetlen lesz...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Akkor maradjunk annyiban hogy majd kiderül.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt felejted el hogy Ötödik eve nem képes kiszorítani senkit.
Es azt is hogy ha Balet eladjuk, akkor igazolni fogunk helyette. Mar csak azert is mert évek óta senkit nem vettünk.
Hidd el hogy En szeretnem a legjobban ha stabil kezdő tudna lenni, de nem látom hogy hogyan lehetne megoldani.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema