Vitán felül, ezért is volt akkora a sokk.Realista24 írta:Az a szezon mozdulat sora volt.
Karim Benzema
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Ki beszélt itt eredményességről? Ki beszélt arról, hogy többet ér? Tényleg ennyire nehéz a felfogni egy tök egyszerű dolgot, hogy jó látni néha a pályán egy-egy ilyen játékost? És nem csak a felprogramozott játékosokat.poronty írta:És miért fontos egy játékos stílusa eredményesség szempontjából? Miért mondod azt, hogy a Benzema féle könnyedség, az manapság többet ér, mint a De Bruyne féle robotosság?Te játékintelligenciára meg hozzáállásról beszélsz, én meg a játékuk stílusáról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Dehogy lenne. Nem média arc. Viszont érne vagy 150 milliótH.E.H.E. írta:ze roberto is az volt anno, aztán ma meg top5 lenne az aranylabda szavazásonRealista24 írta:Tucatbrazilokkal nem foglalkozom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ze roberto is az volt anno, aztán ma meg top5 lenne az aranylabda szavazásonRealista24 írta:Tucatbrazilokkal nem foglalkozom.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az a szezon mozdulat sora volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Realista24 írta: Nézd meg, hogy hogyan nyúl a labdához. Ha látod, akkor érted, ha nem, akkor kár beléd a szó
Nem tudom, az összjátékot megadom neki, abban tényleg tud world class lenni ott elől, de a mozgását jól összefoglalja az Atleti elleni megmozdulása, annyira sokkolta még a védőket is, hogy le se követték. Úgy néz ki vékony a határ a zseni és a bot között ilyen téren, és mi máshol húzzuk meg.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tucatbrazilokkal nem foglalkozom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
denilson is olyan technikás volt, besírtál, aztán mire vitteRealista24 írta:Nézd meg, hogy hogyan nyúl a labdához. Ha látod, akkor érted, ha nem, akkor kár beléd a szóSüti írta:Ez a Benzema féle könnyedség a kapu előtti koncentrációjára utal, vagy mire? A mozgása annyira könnyed mint egy bányadömperé szénnel koppra rakva, nem hinném hogy a könnyedsége lenne az erőssége, de lehet hogy csak nem értem.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nézd meg, hogy hogyan nyúl a labdához. Ha látod, akkor érted, ha nem, akkor kár beléd a szóSüti írta:Ez a Benzema féle könnyedség a kapu előtti koncentrációjára utal, vagy mire? A mozgása annyira könnyed mint egy bányadömperé szénnel koppra rakva, nem hinném hogy a könnyedsége lenne az erőssége, de lehet hogy csak nem értem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ez a Benzema féle könnyedség a kapu előtti koncentrációjára utal, vagy mire? A mozgása annyira könnyed mint egy bányadömperé szénnel koppra rakva, nem hinném hogy a könnyedsége lenne az erőssége, de lehet hogy csak nem értem.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
És miért fontos egy játékos stílusa eredményesség szempontjából? Miért mondod azt, hogy a Benzema féle könnyedség, az manapság többet ér, mint a De Bruyne féle robotosság?Te játékintelligenciára meg hozzáállásról beszélsz, én meg a játékuk stílusáról.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Te játékintelligenciára meg hozzáállásról beszélsz, én meg a játékuk stílusáról.Berti írta:Ne basszad már..annyi játékost tudtál volna felhozni, akinél Karim jobb játékinteligenciában vagy akármi másban, de te felhozod De Bruynet, aki szerintem minden csapatban kezdő lehetne, s véleményem szerint mindenben jobb mint Karim. Az meg hogy mennyire könnyedt a játéka az meg relatív. Neki is vannak okos megoldásai piciben és rohadt tehnikás, míg Benzema sokszor annyira könnyedt, hogy szarik a játékba.Kerlon írta: "ne csak nézz, láss is" De Bruyne egy kiemelkedő játékos, de semmi könnyedség vagy szépség nincs a játékában, tökéletes a fizikai adottsága, illetve van agya a sporthoz, de hol látsz olyan könnyedséget a játékában, mint pl Kroosnak vagy Modricnak?
Mondom ezt teljesen objektívan és úgy, hogy alap járaton csípem Karimot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ne basszad már..annyi játékost tudtál volna felhozni, akinél Karim jobb játékinteligenciában vagy akármi másban, de te felhozod De Bruynet, aki szerintem minden csapatban kezdő lehetne, s véleményem szerint mindenben jobb mint Karim. Az meg hogy mennyire könnyedt a játéka az meg relatív. Neki is vannak okos megoldásai piciben és rohadt tehnikás, míg Benzema sokszor annyira könnyedt, hogy szarik a játékba.Kerlon írta: "ne csak nézz, láss is" De Bruyne egy kiemelkedő játékos, de semmi könnyedség vagy szépség nincs a játékában, tökéletes a fizikai adottsága, illetve van agya a sporthoz, de hol látsz olyan könnyedséget a játékában, mint pl Kroosnak vagy Modricnak?
Mondom ezt teljesen objektívan és úgy, hogy alap járaton csípem Karimot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha itt is elkezded a szokásos dolgaidat, akkor pihi lesz. Veheted fenyegetésnek.wxyz írta:A könnyedség valami olyasmi, mint a varázslás és a magyaros csibészség?
Vagy fejtsd ki, amit akarsz vagy trollkodj máshol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A könnyedség valami olyasmi, mint a varázslás és a magyaros csibészség?
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nagyon érdekes, amit láthatunk tőle. Teljesen kétarcú játékos. Egyrészt ott volt a Girona meccs, ahol adott legalább 7-8 olyan kulcspasszt, hogy az ember szája tátva maradt, megfelelő ütemben, ritmusban, időben, olvasva a játékot, amikor meg helyzetbe került, akkor is, most is (bár a mostani meccse kuka volt), azt meg eltotyogta. Pedig szerintem sokszor nehezebb nagy labdákat adni, másokkal gólt rúgatni, mint öt méterről beverni, de neki újabban előbbi megy jobban. Egyszerűen ő nem kilences most. Ennyi van. CR, Suarez, Nistelrooy, stb. féle gyilkos ösztön zéró.
Azért nem bánnám, ha a Juve ellen jobban adná elő, mint a Las Palmas ellen, de mondjuk ilyen gyenge ellenfél ellen nehéz is felpörögni, volt ezzel így más is, pl. Ase most kb. ugyanolyan rossz (vagy rosszabb) volt. A nagy meccs lesz a mérvadó, a bajnokság már csak játék a számokkal.
Ezt a tizirúgás körüli hercehurcát meg magam sem értem, nem volt ezzel semmi gond. A gól neki is kellett, jól is rúgta. Ha meg nincs előre megbeszélve, akkor meg ő dönt, mert ő volt a csk. Azért ne kezdjünk már a PSG szintjére lesülyledni.
Azért nem bánnám, ha a Juve ellen jobban adná elő, mint a Las Palmas ellen, de mondjuk ilyen gyenge ellenfél ellen nehéz is felpörögni, volt ezzel így más is, pl. Ase most kb. ugyanolyan rossz (vagy rosszabb) volt. A nagy meccs lesz a mérvadó, a bajnokság már csak játék a számokkal.
Ezt a tizirúgás körüli hercehurcát meg magam sem értem, nem volt ezzel semmi gond. A gól neki is kellett, jól is rúgta. Ha meg nincs előre megbeszélve, akkor meg ő dönt, mert ő volt a csk. Azért ne kezdjünk már a PSG szintjére lesülyledni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
"ne csak nézz, láss is" De Bruyne egy kiemelkedő játékos, de semmi könnyedség vagy szépség nincs a játékában, tökéletes a fizikai adottsága, illetve van agya a sporthoz, de hol látsz olyan könnyedséget a játékában, mint pl Kroosnak vagy Modricnak?Berti írta:Az igenKerlon írta:Benzema nem tokeletes, nagyon sokat hibazik a kapu elott, de a jateka alapvetoen nagyon egyedi es manapsag szerintem sokkal tobbet er ez, mint a De Bruyne fele robotok.
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Jo a szó. Ez maradt idénre.Yazid írta:Bízzunk benne BL-ben hozza a hasznos playmaker szerepét és majd cr belövi
amugy nem volt még olyan interjú tőle ahol beszélt már ezekről a töménytelen kimaradt ziccereiről? hogy miért nem képes átlendülni? olvasom mindig ezeket a keményen dolgozom stb stb, de konkrét dolgok kitárgyalása sosem volt téma egy interjúja során sem, hogy miért nincs meg benne(vagy tűnt el?) szinte teljesen a gyilkos ösztön? bár sose volt ez meg benne, félreértés ne essék, de én még emlékszem arra a Karimra aki 32 gólt vert egy szezonban vagy a második itt töltött szezonban 26gólt lőtt.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo a szó. Ez maradt idénre.Yazid írta:Bízzunk benne BL-ben hozza a hasznos playmaker szerepét és majd cr belövi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bízzunk benne BL-ben hozza a hasznos playmaker szerepét és majd cr belövi