Hogy mi? Zöld?pheco írta:Zold mezben eleg csunya golokat lonek a sracok. Camp Nouban ket bomba, tegnap is 3 gyonyoru gol. Surubben kellene felkapni ezt a szerelest.
Na most kettőnk közül valamelyikünk színvak. Nálam ez a mez kékebb nem is lehetne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 4., szerda 13:20
Hogy mi? Zöld?pheco írta:Zold mezben eleg csunya golokat lonek a sracok. Camp Nouban ket bomba, tegnap is 3 gyonyoru gol. Surubben kellene felkapni ezt a szerelest.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 4., szerda 13:15
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. április 4., szerda 10:54
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. április 4., szerda 9:40
http://www.beinsports.com/en/uefa-champ ... s-h/834703reeed_ati írta:Bein sportos összefoglalót esetleg nem tud valaki?, náluk van az a baromi jó kommentátor, megnézném a gólokat az ő kommentálásával.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. április 4., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 4., szerda 8:57
ők magukat alázzákSierra írta:Lyont 2011 óta lealáztuk párszor szerencsére.RaúlCF írta:kéne még egy Lyon-Arsenal páros csak hogy teljes legyen a sor
Arsenal viszont várat magára, de hát ahhoz a BL-ben kéne indulniuk h egyátlalán meglegyen az esély
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 4., szerda 8:44
Már kint a cikk napok óta, hogy nyáron megveszik, mert egyrészt jól játszik, másrészt mai árakon apró, harmadrészt így spórolnak 13 millió köli díjat.Csabi írta:kérdés, ha a bayernt kapjuk james vajon játszhat? mert ugye kölcsönben van és nem megvették. egyelőre. mostanában egyre jobb, lehet nyáron behúzzák véglegesre.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 4., szerda 8:41
jatszhat. ugyanez volt anno courtoisszal is. es igen heynkess tudja hol kell ot jatszatni. fut a szeker. aproert be is huzzak.Csabi írta:kérdés, ha a bayernt kapjuk james vajon játszhat? mert ugye kölcsönben van és nem megvették. egyelőre. mostanában egyre jobb, lehet nyáron behúzzák véglegesre.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 4., szerda 8:36
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 4., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. április 4., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 3., kedd 23:42
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 3., kedd 23:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 3., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. április 3., kedd 23:26
Szerintem bent volt, de megnézném újra..ericco írta:Fújható volt, de szerintem még nem volt bent. Vagyis a visszajátszásban úgy tűnt.Steve írta:De Cakir megcsinálta a bulit azért, mert Casemiro beröppenése, majd kézzel blokkolása sztem sima 11-es volt. Vagy rosszul láttam?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 3., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 3., kedd 23:18
Fújható volt, de szerintem még nem volt bent. Vagyis a visszajátszásban úgy tűnt.Steve írta:De Cakir megcsinálta a bulit azért, mert Casemiro beröppenése, majd kézzel blokkolása sztem sima 11-es volt. Vagy rosszul láttam?
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. április 3., kedd 23:17
Végre, hogy kitört belőled a nagy meccs utáni örömtől, én is éreztem, hogy vibrál a levegő köztünk, de hogy ennyi ideig eltitkoltad.Realista24 írta:20 eve szerelmes vagyok. Szerencse hogy ez nem szamit megcsalasnak.
HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 3., kedd 23:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2018. április 3., kedd 23:13
Lyont 2011 óta lealáztuk párszor szerencsére.RaúlCF írta:kéne még egy Lyon-Arsenal páros csak hogy teljes legyen a sor
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem