Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
A bl-t leszámítva amúgy is minden összejön nekik ezzel sokat nem segítesz rajtuk. Én amúgy sem vagyok ellene egyik európai riválisunknak sem, a bayernel kicsit elszaladt a ló tavaly de igazából csak a saját seggüket akarták védeni a kassaizással. Mindig is megvolt a kölcsönös respekt a juveval. A két spanyollal van a baj,mert azok amikor kicsit kilépnek a fényre az árnyékunk mögül mer egyből köpködnek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- BlancoMark
Egyebkent eddig nem szimpatizaltam veluk, de amit a Juvesok csinalnak Buffontol, Chielliniig at Allegriig az nagyon tiszteletremelto, ezentul szoritani fogok nekik hogy a BL-t leszamitva minden jojjon ossze nekik, mert olyan mentalitast hoznak ami meg 10-15 ove alap volt, ma mar igen ritka. Respekt, igazi sportemberek.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát én nagyon kíváncsi leszek a cityre,hogy mire fel emlegetik a 3 nagy mellett folyamatosan.Bár mivel egy angolt kaptak így ebben a fordulóban sem derül ki róluk semmi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha a Pool ma extrát tudna letenni, ami benne van, akkor a Citynek meleg lehet. Nekik hétvégén manchesteri derbi, amit ha behúznak, bajnokok. Gondolom azt is pörgetni fogják, ennél nagyobb örömet nem adhatnak a szurkolóknak, minthogy a saját pályájukon, pont a rekordbajnok, legnagyobb rivális ellen ünneplik meg a bajnoki címet. Jövő hét kedden meg már visszavágó, nem lesz az egyszerű.RealAsensio írta:Szerintem nem lesz meglepetes
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Szerintem nem lesz meglepetes, a Barca es a City is tovabbmegy, aztan hosszu evek utan a legkomolyabb sorsolas varhato. De egy esetleges Pool tovabbjutassal sem csokkene a nivo, viszont akkor mindenfelekeppen jol jonne egy angol tura. Akarki lesz a kovetkezo ellenfel, nem lesz egyszeru. De ahogy R24 is irta: ha ott van az arcokon a "mindenkit meghagunk szarazon" tekintet, akkor baj nem lehet.
Meg amugy is,
Meg amugy is,
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Juve tegnap csak pontrùgásbòl volt veszélyes , én le is irtam meccs előtt , csak akkor van esélye ennek a Juvénak ha pocsék napot fogunk ki, hála istennek ez nem történt meg , és nagyon sima lett..lehetett volna 5 is esküszöm megfordult a fejemben Cr a közönség reakciòja miatt lőtte fole a labdát ziccerben a végén mert megtapsolták és nem akarta porig alázni a Juvet azert le a kalappal a Juve közönsége elott hatalmas Respekt..Ronaldora meg nincsenek szavak honnan jött vissza god mod 2 ilyen csapatot ìgy haza vágni nem akármi juve Psg nem semmi!! Top csapatokat ilyen könnyedén nyugodtan kirakni, hogy 1 percig nem adtak esélyt
- RealMadridFanatic
Te láttad rosszul.ziro4vr írta:Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap?
Pont azon gondolkodtam, hogy ebben a Juvéban, egy olasz fociban a Madridból kibukott középszerű játékosok a "nagy királyok". Most nem nagyképűsködni akarok, de pl. pont ez a Khedira annyira semmilyen futballista, hogy borzasztó. Teljesen középszerű minden tulajdonsága, de robotolni tud, az tény. Higuaínról tudjuk, hogy tét alatt összetörik, mint a ropi és képességbeli hiányosságok is vannak bőven. A Serie A-ban pedig évek óta kimagasló a Juventus.
Azért nagyon vicces olvasgatni máshol, még most is képesek bemagyarázni maguknak, hogy a Real makker, és csak azért tart itt.
Van olyan okfejtés, hogy lényegében a Juventus uralta a meccset, mi meg pont jókor mákoltuk össze a gólokat és ezt nem bírták el már, meg Dybala hülyeségét. Mondjuk azt csodálom, hogy nem csalt Cakir, bár erre is van néhol utalás... Cé meg hangsúlyosan a világ 2. legjobbja, így nem csoda, ha 10 évente ollózik egy ilyet.
Na mindegy, imádom a vergődést, amennyiben zsinórban harmadszor is sikerülne behúzni, amivel lenne egy 4/5 ráadásul, szerintem spontán öngyulladna a sok kretén...
A Juve viszont beleköpött a tippembe, a sima továbbjutást kettős győzelemmel vizionáltam, de szerintem a visszavágó egy langyos X lesz így.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már akkor kellett volna ez a hangulatjel amikor ő itt volt One and onlyziro4vr írta:Azért ezt nem mondanám, Casemiro sokkal hatékonyabb, és még értelme is van a játékának.
Csak meglepett, egész normálisan tette-vette párszor, persze nyilván esélye sem volt Modricék ellen.
Amúgy helyenként tényleg korrekt dolgokat csinált, meglepődtem én is.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ezt nem mondanám, Casemiro sokkal hatékonyabb, és még értelme is van a játékának.
Csak meglepett, egész normálisan tette-vette párszor, persze nyilván esélye sem volt Modricék ellen.
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nem tudom, hogy hogy, de legyen olyan kedves és sakkozza ki a sors a Real-Liverpool döntőt!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
na case labdaátvételei jobban megmaradtak nekem. min kétszer mehetett belőle a juve támadás mert jó másfél méterre pattant el a sima belsős átvételnél.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Épp azon gondolkoztam, hogy milyen lehet neki végignézni Casemiro tündöklését, amikor teljesen egy kaliberek, csak valamiért pont úgy alakult, hogy Case lett a kulcsembere az évtized meghatározó csapatának.ziro4vr írta:Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap?
Sportfilozófia: Roger Federer
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hat en felrohogtem parszor, ahogy nyargalt es kb o probalta szervezni a jatekot. Feltepodtek a sebek, amikor nalunk is probalkozott evekig.ziro4vr írta:Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap?
- ziro4vr
Amúgy csak én láttam rosszul, vagy Khedira tényleg egész jó volt tegnap?
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En meg a romat szeretnem kovetkezo ellenfelnek
ha a pool továbbmenne sajnos tuti a barca kapná őket úgyhogy inkább ne
- ziro4vr
Guardiola szerintem ugyanúgy az elődöntőben fog megállni, mint a Bayernes éveiben.
Makkosak voltak a bajorok, de a Sevilla baromi kellemetlen ellenfél, lehozták végülis.
Én adom azt a négyest, amely összejöhet. A Pool-on érzem talán, hogy okozhatnak meglepetést, a többi szinte fix.
Real, Bayern nálam az erősorrend, aztán a többi.
Makkosak voltak a bajorok, de a Sevilla baromi kellemetlen ellenfél, lehozták végülis.
Én adom azt a négyest, amely összejöhet. A Pool-on érzem talán, hogy okozhatnak meglepetést, a többi szinte fix.
Real, Bayern nálam az erősorrend, aztán a többi.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az eselyt sem szeretnem megadni a Clasico dontonek. Szoval inkabb essunk tul rajta az elodontoben. Duplan fajna, ha pont a Barca vetne veget a 3 szezonon at tarto BL menetelesnek, de inkabb az elodontoben tortenjen, mint a dontoben. Aztan, ha oket is megverjuk es ugy triplazunk a BL-ben, akkor mi a lesz a kifogas, hogy miert nem vagyunk korszakos csapat?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
kapnam is a barcat, de meg is neznem oket egy jo city/muntyen ellen
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Remélem idén már BL meccset nem nézel Mondd meg mi az ára, összedobjuk.sonic írta:Azert van meg egy visszavago sracok.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa