Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De, miért nincs látványos haja a gyereknek? Megtiltotta a klub? Vagy Messi?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Neymar tetszik egyelőre, faragják rendesen, igaz, rá is játszik, de rengeteget védekezik, labdákat szerez, és lő is bátran (főleg az elején), csak így tovább.
Alves gólja szép volt, Tello viszont kicsit eltűnt, jöhetne helyette majd Alexis.
Rakitic és Gameiro elég jó amúgy.
Én spanyol kommentátorral nézem, az nem ilyen, csak hozza a szokásost, amint egy támadás a kapu harmincméteres körzetének közelébe ér, izgatottan hadarni kezd és felemeli a hangját.
Alves gólja szép volt, Tello viszont kicsit eltűnt, jöhetne helyette majd Alexis.
Rakitic és Gameiro elég jó amúgy.
R.M.C.F írta:Mindenki nézze a barca meccset neymar labdaérintéséire a speaker a fa**t is ki****i. A nyála folyik és ha 16 osra ér ordít mintha satuba fognák a zacsiját.
Én spanyol kommentátorral nézem, az nem ilyen, csak hozza a szokásost, amint egy támadás a kapu harmincméteres körzetének közelébe ér, izgatottan hadarni kezd és felemeli a hangját.
Kikérem magamnak.Galacticos írta:jó lehet odaát a színvonal ha minden barca alatt a mi fórumunkra írogatsz.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Pepe ha közel megy hozzá már villanni fog a piros. Vagy hagyod játszani akkor nem lesz gond,ha hozzáérsz,már esik el és megy a sárga,és neymar ki fog "osztani" pár10 sárgát ebben az évben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
majd pepe megkövezi neymar helyében nem mernék színészkedniReaper's Scythe írta:alig érnek hozzá és már repül is
Ahogy én észrevettem a támadó játékosok 80%-ra igaz ez a megállapítás, nem csak Neymar-ra. Persze a brazil legtöbbször rá is játszik, így még szembetűnőbb lesz a dolog, de nem hinném, hogy ezért meg kéne kövezni.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Konföderációs-kupán is üvöltött a speaker minden Neymar labdaérintésnél, akkor is, ha akaputól 40m-re volt.
Akkor nem csak nekem tűnt fel....ez örömteli. Még puszta alap passzoknál is úgy ordított meg zsenizett hogy ilyen még szerintem nem is láttam soha....pedig láttam már pár meccset cirka pár évtized alatt.
Igen,kicsit erős volt ez,hiszen én realos vagyok nem barcás,így ez kicsit sok volt.....de szinte MINDIG dobja magát.....ez annyira szánalmas.Persze a brazil legtöbbször rá is játszik, így még szembetűnőbb lesz a dolog, de nem hinném, hogy ezért meg kéne kövezni.
Röff.ne csináld már a fesztivált te malac, két kézzel lökte a ni.. a színesbőrű kannibál
Aha,alig érte el,már ugrik is mint egy műugró.
De ez nem fontos,a speaker hallgassátok,oltári ahogy csontig túlnyal.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Neymar egyből esik.....ez oltári ciki......undorító ez a manusz,alig érnek hozzá és már repül is....
Jaj ilyeneket ne írj, múltkor én is felhoztam le lettem cseszve. Azt mondják nem lehet megkérdőjelezni a változást, amióta a gyerek a barcába van.
Aljadék kétszínű kis p cs mint a többi.
-
alig érnek hozzá és már repül is
Ahogy én észrevettem a támadó játékosok 80%-ra igaz ez a megállapítás, nem csak Neymar-ra. Persze a brazil legtöbbször rá is játszik, így még szembetűnőbb lesz a dolog, de nem hinném, hogy ezért meg kéne kövezni.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ne csináld már a fesztivált te malac, két kézzel lökte a ni.. a színesbőrű kannibálNeymar egyből esik.....ez oltári ciki......undorító ez a manusz,alig érnek hozzá és már repül is....
Mert repülő volt a jele az oviban.R.M.C.F írta:El fog küldeni a fórumról.....már megbocsáss, de te mégis ki a jó isten f@szának képzeled magadat?
Neymar egyből esik.....ez oltári ciki......undorító ez a manusz,alig érnek hozzá és már repül is....
Amúgy, most hogy Neymar a Barcában játszik, akkor már a valaha volt két legjobb focista is a Barcában játszik?
Nyissátok már ki a topikot fiatal barátaim a kurva anyátokat!nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
Konföderációs-kupán is üvöltött a speaker minden Neymar labdaérintésnél, akkor is, ha akaputól 40m-re volt.
Hihetetlen amúgy, hogy pár játékos mekkora hypot kap, bármit csinálnak egekbe vannak emelve. (Neymar, Özil, stb..)
Még mindig nem jönnek rá, hogy ez egy Madrid fórum. Ez kb olyan mint, hogy barcásként bemész a realosok közé a nézőtérre és ott szurkolsz a barcának.
ja és kérlek hagyjátok el a topikot.
ja és kérlek hagyjátok el a topikot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2013. szeptember 14., szombat 20:45-kor.
-
El fog küldeni a fórumról.....már megbocsáss, de te mégis ki a jó isten f@szának képzeled magadat?
- Galacticos
jó lehet odaát a színvonal ha minden barca alatt a mi fórumunkra írogatsz.Kitfisto. írta:nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
-
Reaper's Scythe írta:R.M.C.F. szerintem kapcsold el, megkíméled a szervezeted a felesleges stressztől
áááá, eszem ágában sincsen,hatalmasakat röhögök ezen a nyalókán.....
-
R.M.C.F. szerintem kapcsold el, megkíméled a szervezeted a felesleges stressztől
már megbocsáss, de te mégis ki a jó isten f@szának képzeled magadat?Kitfisto. írta:nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
álljál már le bakker.
én tudom, hogy kell viselkedni a másik oldalon, bár nekem is vannak/voltak/lesznek necces húzásaim de a pofámról leégne a bőr, ha egyszer egy ilyet bemernék írni az eurobarcára....
természetesen a nem rég becserélt balhátvéd adja a gólpasszt a jobbhátvédnek
kemény ez az Adriano
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2013. szeptember 14., szombat 20:41-kor.
-
csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.
majd ha messi engedi.
nyissátok már ki ezt a k*rva élő közvetítést. Ne ezt offoljátok szét mindig
-
Amúgy a szpíker ordibálásától már azt hittem 3 gólt is lőtt a barca, de még mindig 0-0
Én is.....annyira ordított ahogy 1986 ban maradona vs anglián nem ordítottak.
Neymar meg szinte minden alkalommal dobja magát.....nevetséges,hogy ezeket megeszik a bírók,hát esik el mintha kihúznák alóla a talajt.
Góóóóóól.....hogy örül ez a szerencsétlen speaker Te isten. MI ez?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Neymar tényleg nem rossz, viszont Messit nagyon könnyed választják el a labdátólhehe írta: csak mondanám Főni, hogy neymar > messi.
Amúgy a szpíker ordibálásától már azt hittem 3 gólt is lőtt a barca, de még mindig 0-0
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots