Amíg meg nem veszi Perez:)tubatibi írta:Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart a szerencsefaktor az egyiptominál.
Bajnokok Ligája
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Bajnokok Ligája
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na ez tetszik, birnam ha kiejtenek a cityt
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Guardiola elkölthet újabb 3-400 millát védelemre, mert kabaré ismét. Amúgy Salah lesen volt.
- nzooli93
Pep csapatat lekontraztak a valtozatossag kedveert
Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart a szerencsefaktor az egyiptominál.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Kurva sok szerencsés gólt lő Salah de ez így is már tényleg nagyon durva Velük játszunk az elődöntőben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sebydani 2018. április 4., szerda 20:59-kor.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Messi triplára tedd fel az AuditH.E.H.E. írta:szegény romát nagyon ki fogják tömni
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
szegény romát nagyon ki fogják tömni
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Keitával nagyot fogtatok, Jorginhot nem ismerem. Mindenesetre Klopp jól látja, a középpálya alapos erősítésre szorul.sucre írta: Azért is kell jönnie nyáron 2+1 embernek (Keita megvan, Jorginhot és Lemart pedig akarjuk).
Gondolom akkor az imádott City-d is több mint egy olajcsapat. Ők is klasszis csapat.BBeno írta:akkor a bayern tavalyi viselkedésük alapján ők sem klasszis csapat? mellesleg a psg-nek miért nincsen történelme? kek és kek döntős csapat. a katari pénz előtt is voltak bajnokok kupagyőztesek.Mennyivel másabb viselkedés ez mint pl a PSG. Ezért nem lehet a PSG-t pl nagy klasszis csapatnak nevezni. 0 történelem, 0 alázat, semmi méltóság.
Mind a kettő messze áll tőle..
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Robertson bőven jó, semmibe se néztem mikor jött, de bőven lehozza a balost.Hát és azért hátul a két szélső védő miatt sem lennék nyugodt.
Trent-tel lesznek bajok, az utóbbi 2 meccsén nagyon sok hibával dolgozik, kulcskérdés lesz a trent vs sané párharc. mint ahogy a laporte vs salah a másik oldalon.
Remélem, hogy valami csoda folytán Clyne már játszik a visszavágón. nagy lutri lenne így 1 év után berakni, de jobban bízok benne mint TAA-ban.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
sucre írta:A Can-Wijn-OX hármassal vertük meg őket januárbanillgner írta:Can, Henderson, Milner, Wijnaldum. Nem tudom elképzelni, hogy ezzel a középpályával hogy tudnák megszorongatni a Cityt. Az addig szép, hogy elől jó az a hármas, de középen annyira középszerű csapat, hogy szerintem esélyük sem lesz összességében. Két meccsen különösen ki kell jönnie a hatalmas minőségbeli fölénynek.
de összességében igazat kell, hogy adjak, a KP elég szürke. TOP4re elég, de nagyon feljebb nem. Azért is kell jönnie nyáron 2+1 embernek (Keita megvan, Jorginhot és Lemart pedig akarjuk).
Hát és azért hátul a két szélső védő miatt sem lennék nyugodt.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy KEK meg egy Intertotó győzelem miatt lennének klasszis csapat? Vagy mert korábban is voltak bajnokok hazájukban? Hagyjuk már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
A Can-Wijn-OX hármassal vertük meg őket januárbanillgner írta:Can, Henderson, Milner, Wijnaldum. Nem tudom elképzelni, hogy ezzel a középpályával hogy tudnák megszorongatni a Cityt. Az addig szép, hogy elől jó az a hármas, de középen annyira középszerű csapat, hogy szerintem esélyük sem lesz összességében. Két meccsen különösen ki kell jönnie a hatalmas minőségbeli fölénynek.
de összességében igazat kell, hogy adjak, a KP elég szürke. TOP4re elég, de nagyon feljebb nem. Azért is kell jönnie nyáron 2+1 embernek (Keita megvan, Jorginhot és Lemart pedig akarjuk).
Can, Henderson, Milner, Wijnaldum. Nem tudom elképzelni, hogy ezzel a középpályával hogy tudnák megszorongatni a Cityt. Az addig szép, hogy elől jó az a hármas, de középen annyira középszerű csapat, hogy szerintem esélyük sem lesz összességében. Két meccsen különösen ki kell jönnie a hatalmas minőségbeli fölénynek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1970-ben alapitottak, olyan oriasi tortenelme azert nincsen. A BL-ben meg milliardok elkoltese utan sem tenyezok. Szerintem jogosan nem nevezhetjuk oket klasszis csapatnak.BBeno írta:akkor a bayern tavalyi viselkedésük alapján ők sem klasszis csapat? mellesleg a psg-nek miért nincsen történelme? kek és kek döntős csapat. a katari pénz előtt is voltak bajnokok kupagyőztesek.Mennyivel másabb viselkedés ez mint pl a PSG. Ezért nem lehet a PSG-t pl nagy klasszis csapatnak nevezni. 0 történelem, 0 alázat, semmi méltóság.
ha volt is valami tradíciójuk az már csak olajosBBeno írta:akkor a bayern tavalyi viselkedésük alapján ők sem klasszis csapat? mellesleg a psg-nek miért nincsen történelme? kek és kek döntős csapat. a katari pénz előtt is voltak bajnokok kupagyőztesek.Mennyivel másabb viselkedés ez mint pl a PSG. Ezért nem lehet a PSG-t pl nagy klasszis csapatnak nevezni. 0 történelem, 0 alázat, semmi méltóság.
a német pökhendiséget meg hagyjuk is
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
akkor a bayern tavalyi viselkedésük alapján ők sem klasszis csapat? mellesleg a psg-nek miért nincsen történelme? kek és kek döntős csapat. a katari pénz előtt is voltak bajnokok kupagyőztesek.Mennyivel másabb viselkedés ez mint pl a PSG. Ezért nem lehet a PSG-t pl nagy klasszis csapatnak nevezni. 0 történelem, 0 alázat, semmi méltóság.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mennyivel másabb viselkedés ez mint pl a PSG. Ezért nem lehet a PSG-t pl nagy klasszis csapatnak nevezni. 0 történelem, 0 alázat, semmi méltóság. Le a kalappal a Juve elött.BlancoMark írta:Egyebkent eddig nem szimpatizaltam veluk, de amit a Juvesok csinalnak Buffontol, Chielliniig at Allegriig az nagyon tiszteletremelto, ezentul szoritani fogok nekik hogy a BL-t leszamitva minden jojjon ossze nekik, mert olyan mentalitast hoznak ami meg 10-15 ove alap volt, ma mar igen ritka. Respekt, igazi sportemberek.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Én egyébként tőlük jobban tartanék, mint a Bayerntől. A Bayern Heynckes ide vagy oda, továbbra is elég szépen öregedik ki és közel sincs bennük annyi dinamika, ami ellenünk nyerő lehet. A Cityben viszont ott van. Az angol csapatok meg hiába gyengélkednek, az azért beszédes, hogy ennyire simán rommá vernek mindenkit.dzsi91 írta:Hát én nagyon kíváncsi leszek a cityre,hogy mire fel emlegetik a 3 nagy mellett folyamatosan.Bár mivel egy angolt kaptak így ebben a fordulóban sem derül ki róluk semmi.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero