Bajnokok Ligája
- ateeemadrid
Re: Bajnokok Ligája
Elég simának tűnnek az eddigi eredmények alapján a negyeddöntők, viszont ez a 4-es nagyon kemény lesz, bárki megnyerheti a végén. Clasico döntőt semmiképp nem akarok, szerintem nem jobbak nálunk semmivel, de ellenük extrán fájó lenne egy vereség. Szóval katalán haverjaink jöhetnének az elődöntőben.
Egyébként a 4-esből talán a Bayernt tartom a leggyengébbnek, ez a Pool jelenleg nagyon bitang, meg is lepődtem, hogy sokan magabiztos City továbbjutást vártak.
Egyébként a 4-esből talán a Bayernt tartom a leggyengébbnek, ez a Pool jelenleg nagyon bitang, meg is lepődtem, hogy sokan magabiztos City továbbjutást vártak.
Dehogy bosszant. A tegnapit pl megtapsoltam. Csak emiatt sok nagy pofa lett szerintem. De van mire, legyen.Steve írta:Neked meg mi esett ennyire rosszul?! Akarsz róla beszélni?drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Igazságtalanság ért az életben, vagy mi háborított fel ennyire?
Én tényleg sajnálom azokat akiben a sport ennyi frusztrációt okoz.
Az az igazság, hogy a pofa már tavaly nagy lett, de ez inkább büszkeség mint bunkó megnyilvánulás és tudod mit? Teljesen jogosan vagyunk büszkék a csapatunkre, amelyik történelmet írt és a világ legjobbja.
Steve, te hülye vagy de ezt mindig is tudtam, jó indulatból
Szomorú egybeesés, hogy ez téged pont bosszant. Gyere legyél te is nagyképű Madridista, válts csapatot és tetoválj egy CR7 tetoválást a popsidra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára drebin 2018. április 4., szerda 23:13-kor.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Bezzeg ha a roma nem gurit 2,5 ongolt most a sarokban sirnal
En nagyon orulnek ha a Poollal sikerulne dontozni
En nagyon orulnek ha a Poollal sikerulne dontozni
na én kiegyeznék egy real-poollal. barca bayern verje szét egymást.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Neked meg mi esett ennyire rosszul?! Akarsz róla beszélni?drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Igazságtalanság ért az életben, vagy mi háborított fel ennyire?
Én tényleg sajnálom azokat akiben a sport ennyi frusztrációt okoz.
Az az igazság, hogy a pofa már tavaly nagy lett, de ez inkább büszkeség mint bunkó megnyilvánulás és tudod mit? Teljesen jogosan vagyunk büszkék a csapatunkre, amelyik történelmet írt és a világ legjobbja.
Szomorú egybeesés, hogy ez téged pont bosszant. Gyere legyél te is nagyképű Madridista, válts csapatot és tetoválj egy CR7 tetoválást a popsidra.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
No..
Akkor érik a Barca Real Bayern Pool négyesfogat.
Bayern - Barca
Real - Pool párosítást szeretnék.
A Bayern számára talán a Barca fogható leginkább.
A Pool rohangálós focija biztosan nem ízlene, Real - Bayernből meg most elég volt egy darabig.
Azt egyszer már döntőben szeretnék látni. Olyan még nem volt.
Akkor érik a Barca Real Bayern Pool négyesfogat.
Bayern - Barca
Real - Pool párosítást szeretnék.
A Bayern számára talán a Barca fogható leginkább.
A Pool rohangálós focija biztosan nem ízlene, Real - Bayernből meg most elég volt egy darabig.
Azt egyszer már döntőben szeretnék látni. Olyan még nem volt.
Jajj mert te aztán ezt előre tudod gyökér.drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Mert jobbat nem tudsz.torjack írta:Jajj, de ki leszel rakvadrebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Nem mai meccs. Több éves figyelés. És nagyképűség. Ilyenek vagytok.sebydani írta:Ti vagytok a kedvenc humorforrásom. Nyertes BL meccs után első dolgod ide vezet?! Lelkiszegény banda.drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Tisztelet a kivételnek.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Jajj, de ki leszel rakvadrebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
- Steve
Az olasz csapatok akkor be is lettek árazva, de mondjuk ez nem meglepetés.
A Liverpooltól én nem tudom megmondani miért, de továbbra sem félek.
A Bayernt nem szeretném, mert a német csapatok ellen mindig szenvedünk.
De leginkább a barcát nem szeretném. Túl jól ismeri egymást a két csapat, Messi meg ha éppen emeber felettit nyújt akkor nehéz.
A Liverpooltól én nem tudom megmondani miért, de továbbra sem félek.
A Bayernt nem szeretném, mert a német csapatok ellen mindig szenvedünk.
De leginkább a barcát nem szeretném. Túl jól ismeri egymást a két csapat, Messi meg ha éppen emeber felettit nyújt akkor nehéz.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ti vagytok a kedvenc humorforrásom. Nyertes BL meccs után első dolgod ide vezet?! Lelkiszegény banda.drebin írta:Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
Tisztelet a kivételnek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Jajj, de helyre lesztek küldve. Kurva nagy lett a pofa. Sok sikert, nagy pofájú brigád.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat en jobban orulnek ha a barca mas ellen esne ki, rajtuk kivul szerintem barkit eltudunk verni akar ketto akar egy meccsen, de toluk mindig tartok. Jobb csapat vagyunk, de a francnak sem hianyzik harom meccs ellenuk, birozas meg patkanykodas menne egesz vegig
- Steve
Én azt hiszem ez a legjobb dolog volt és egyben a legfontosabb is, amit valaha az emberiségért tettél.Süti írta:Nem sok achievementre vagyok igazán büszke, de a kecske emoticon meghonosítása a fórumon mindenképp ide tartozik.sebydani írta:Huardiolá megint el lett rakva a helyére. Gondolom kevés volt a pénz, köcsög Real.
Gondolj bele ha te majd valamimor meghalsz a kecske tovább él és viszi tovább büszkén az örökséget amit majd magad után hagysz.”Porból lettünk kecskévé leszünk”
Köszönjük Neked Sütemény!
Fene tudja mióta hallgatom, hogy ez a City top, gyönyörűen és jól játszanak, BL favoritok...
Túlzottan nem érdekelt, tudtam jön egy értelmes csapat elteszi őket simán zsebre, de arra nem gondoltam, hogy egy másik angol alázza őket...
Túlzottan nem érdekelt, tudtam jön egy értelmes csapat elteszi őket simán zsebre, de arra nem gondoltam, hogy egy másik angol alázza őket...
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Messi nem 100% os, azt látni, Roma nem szint itt màr, egyébként nem játszottak rosszul csak az öngolok meg a gòlpassz nem kellett volna Pool innen már nem esik ki Barca , Bayern, Real, Pool , szerintem a következő körben a Barcát kapjuk ezt lefogadnám..jön az oda vissza klassuikus
- Süti
Nem sok achievementre vagyok igazán büszke, de a kecske emoticon meghonosítása a fórumon mindenképp ide tartozik.sebydani írta:Huardiolá megint el lett rakva a helyére. Gondolom kevés volt a pénz, köcsög Real.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Hálistennek ezek a felpumpált csapatok nem lesznek soha sehol.
full egyértelmű tizi.Így pontosabb.
A tizenhatoson belül kezdődött a szabálytalanság. Umtiti kihúzta az olasz lábát.