kikapott a 3. kedvenc csapatod? nem mintha sok közük lett volna a meccshezBBeno írta:roma edzoje birozott egyet. kivancsi vagyok buntetik e. varral mindket tegnapi meccs mas lett volna...
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
roma edzoje birozott egyet. kivancsi vagyok buntetik e. varral mindket tegnapi meccs mas lett volna...
Parádés meglepetés született tegnap. Nem a Barca makkjáról beszélek az öngólokkal. Guardiola meg istentelenül ki lett taktikázva. Látszott is, hogy fingja sincs mi történik a pályán és elő is jött a gyermekbetegsége, fingja nem volt mit kellene változtatnia.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen, tisztában vagyok vele, de azért köszi a pontosítást.Adolf írta:Bocsánat, csak ezt a részt ragadnám ki. (Büntető volt, nem ez a kérdés)Dupla D írta:A tizenhatoson belül kezdődött a szabálytalanság.
Viszont a vitát elkerülendő: Sok esetben a szabálytalanságot onnan kell megítélni, ahol befejeződik. De, ez csak abban az esetben él, ha pl. 20 méterre a kaputól elkezdenek visszahúzni, te viszont csak a 16-oson belül "adod meg magad". A szabálytalanságot elszenvedő csapat játékosa ilyenkor előnyszabályt kap egészen addig, amíg az előnye érvényesül. Tehát addig, amíg húzzák és el nem esik. (Csak az "urban legend" miatt írtam ezt, hogy a szabadrúgást onnan végzik, ahol elkezdődott. Hasonlóan a minden kéz sárgához.)
Az eset viszont egy büdös nagy büntető volt, ez nem kérdés.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most csak warnt kaptál. Legközelebb repülsz. Tarts egy szintet vagy csatlakozz az Nsos majmokhoz.flori írta:Guardiola Senor húgygerinc Csapkodta a legyeket is ez a katalán óriás?
Két top csapatnál, ahol mindent a segge alá tettek, három olyan arcpirító párharcba szalad bele, hogy embertelen.
Én is a Barcát szeretném, ne legyen közük a döntőhöz. Veretlen, Bl döntő, tripla? Miről beszélünk emberek? Szerencséjük, hogy a Romát kapták, ocsmány játék volt megint.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Bocsánat, csak ezt a részt ragadnám ki. (Büntető volt, nem ez a kérdés)Dupla D írta:A tizenhatoson belül kezdődött a szabálytalanság.
Viszont a vitát elkerülendő: Sok esetben a szabálytalanságot onnan kell megítélni, ahol befejeződik. De, ez csak abban az esetben él, ha pl. 20 méterre a kaputól elkezdenek visszahúzni, te viszont csak a 16-oson belül "adod meg magad". A szabálytalanságot elszenvedő csapat játékosa ilyenkor előnyszabályt kap egészen addig, amíg az előnye érvényesül. Tehát addig, amíg húzzák és el nem esik. (Csak az "urban legend" miatt írtam ezt, hogy a szabadrúgást onnan végzik, ahol elkezdődott. Hasonlóan a minden kéz sárgához.)
Az eset viszont egy büdös nagy büntető volt, ez nem kérdés.
Egyetértek, leszámítva, hogy a city topcsapat lenneflori írta:Két top csapatnál, ahol mindent a segge alá tettek, három olyan arcpirító párharcba szalad bele, hogy embertelen.
- flori
Guardiola Senor húgygerinc Csapkodta a legyeket is ez a katalán óriás?
Két top csapatnál, ahol mindent a segge alá tettek, három olyan arcpirító párharcba szalad bele, hogy embertelen.
Én is a Barcát szeretném, ne legyen közük a döntőhöz. Veretlen, Bl döntő, tripla? Miről beszélünk emberek? Szerencséjük, hogy a Romát kapták, ocsmány játék volt megint.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja Én nem akartam elvenni a liverpool érdemeiből tanári volt,kloppot és a munkás futóbolond csapatait amúgy is messziről kerülném, de ezeket a felfújt lufikat sosem nyeltem be,főleg nem guardiola lufijait,amik csakis messi miatt nem durrantak ki barcelonában.Psg meg a city alanyi jogon oda lett sorolva a nagy hármas mellé úgy,hogy még semmit nem bizonyítottak aztán az első ellenfél akinek a címere többet ér mint bármilyen arab pénz mutatta is nekik a fuckot.Sok sikert és üdvözletem küldöm a visszavágóra és a bayern elleni elődöntőre.sucre írta:nem azt nehezményezitek már évek óta itt, hogy a közvélemény mindig az aktuális ellenfelet titulálja szarnak ahelyett, hogy arról beszélne a real hogyan játszott. erre meg ezNa jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetek guárdióla te pancser.
a city nem talált kaput - utoljára 1.5 éve történt velük ilyen. szimplán klopp berakta az oktatófilmet, guardiola meg végigpopcornozta.
Ui.:guárdióla te bohóc.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
nem azt nehezményezitek már évek óta itt, hogy a közvélemény mindig az aktuális ellenfelet titulálja szarnak ahelyett, hogy arról beszélne a real hogyan játszott. erre meg ezNa jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetek guárdióla te pancser.
a city nem talált kaput - utoljára 1.5 éve történt velük ilyen. szimplán klopp berakta az oktatófilmet, guardiola meg végigpopcornozta.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Valami hasonlót akartam megírni épp most, köszi, így már csak ennyit kell tennem:dzsi91 írta:Na jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetek guárdióla te pancser.
Mindenképpen a barszát akarom,kell az a löket a bayern veréshez a döntőben.Nem tudom mitől fostok annyira,más nem végzi el helyettünk a piszkos munkát úgyse,arra az ócska decemberi meccsre csak az ilyen visszamaradt friss reges derbik(vagy hogy hívták) alapoznak.Persze összemesszizhetik a dolgot maguknak ,de jóval erősebbek vagyunk mentálisan ,fizikálisan és csapatként is,ez ki kell ,hogy jöjjön 2 meccsen.
És amúgy sem akarom azt az ízléstelen mezt lesni egy ilyen nemes eseményen mint egy bl döntő ( olyan lenne mint amikor valami oda nem illő társaság megjelenik egy házibulin ) csak ha minden kötél szakad,szóval jöjjenek a következő körben.Az elődöntő tökéletes helyszín,odalehet pörkölni vagy ha netán kiesünk van 3 hetünk átalakulni magyarország második legnagyobb bayern oldalává
Ui.: guárdióla te kókler.
+1
Európa legjobb csapata vagyunk harmadik éve, élvezzétek ki, rég volt már ilyen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
meglepően gyengét ment a City viszont az a bajnokságban is látszott hogy a Pool focija a kriptonit. ennek ellenére ez még korántsem lefutott párharc. ahogy gurított 3at a Pool olyan könnyedséggel kaphatnak is 3at amilyen kétarcú banda.
Roma előre lehetett tudni hogy a 8 között nem szint de még ez is öngól pingpong vacakkal is ennyi lett közte.
Roma előre lehetett tudni hogy a 8 között nem szint de még ez is öngól pingpong vacakkal is ennyi lett közte.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na jólvan emberek direkt nem röhögtem az elsőfélidőben,gondoltam megvárom a meccs végét hátha jön az a félelmetes sziti amit fél éve hallok.Hát majdnem beetettetek guárdióla te pancser.
Mindenképpen a barszát akarom,kell az a löket a bayern veréshez a döntőben.Nem tudom mitől fostok annyira,más nem végzi el helyettünk a piszkos munkát úgyse,arra az ócska decemberi meccsre csak az ilyen visszamaradt friss reges derbik(vagy hogy hívták) alapoznak.Persze összemesszizhetik a dolgot maguknak ,de jóval erősebbek vagyunk mentálisan ,fizikálisan és csapatként is,ez ki kell ,hogy jöjjön 2 meccsen.
És amúgy sem akarom azt az ízléstelen mezt lesni egy ilyen nemes eseményen mint egy bl döntő ( olyan lenne mint amikor valami oda nem illő társaság megjelenik egy házibulin ) csak ha minden kötél szakad,szóval jöjjenek a következő körben.Az elődöntő tökéletes helyszín,odalehet pörkölni vagy ha netán kiesünk van 3 hetünk átalakulni magyarország második legnagyobb bayern oldalává
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Alapvetően nálunk is hasonló a “probléma” (igazából nincs probléma).DinhoL írta:Igazuk van azoknak akik azt mondják túlzó ez az eredmény..hát kva szar látni, hogy nem vagyunk magabiztosak a BL-ben, mintha tényleg ez a csapat évek óta csak a bajnokságban tudna igazán menni. Én örülök ha az elődöntőig eljutunk (oké ez már valszeg zsebbe) de jelenleg az összes ellenféltől parázok. Talán én is a bajorokat favorizálom
Durván látszik, hogy fárad a keret...
A keret magja jóllakott és már mindent megnyert a testük sem bírja a legmagasabb szinten heti x alkalommal egy egész szezonon át. Amikor Marcelo vagy CR elő van véve, hogy sétálnak, azért hozzá kell tenni, hogy nem 20 évesek és a legmagasabb szinten kell tolni, plusz a legmagasabb szinten jön egy akár utolsó vb-jük.
Viszont fantasztikus amit ez a két csapat produkál, szerintem így kell nézni. Eredményesség és foci is!
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hát az biztos , hogy világszerte ugrásszerűen megnőne az infarktusok száma egy Barca-Real Bl döntő alatt
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
tipikus pokol vagy a mennyország helyzet lennesebydani írta:Az vitán felül áll, hogy én klasszikus döntőt sosem szeretnék. Ha jönniük kell jöjjenek most, vagy valaki verje meg őket az elődöntőben. Ez az egy, amilyen meccset soha de soha nem akarok látni.
Merci Zizou!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az vitán felül áll, hogy én klasszikus döntőt sosem szeretnék. Ha jönniük kell jöjjenek most, vagy valaki verje meg őket az elődöntőben. Ez az egy, amilyen meccset soha de soha nem akarok látni.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Igazuk van azoknak akik azt mondják túlzó ez az eredmény..hát kva szar látni, hogy nem vagyunk magabiztosak a BL-ben, mintha tényleg ez a csapat évek óta csak a bajnokságban tudna igazán menni. Én örülök ha az elődöntőig eljutunk (oké ez már valszeg zsebbe) de jelenleg az összes ellenféltől parázok. Talán én is a bajorokat favorizálom
Som i Serem!
6oat
6oat
- Ramioli
Jöjjön a Barca inkább most mint a döntőben
- Ramioli
Egyik se lesz tul jò, Bayern az Bayern plusz busszura szomjaznának, Pool Klopp jol meccsel a Real ellen sok borsot tort az orrunk alá a Barca meg ki ki meccs..