Szóval szerintem a Bayern bőven meg tudná fogni a Barcát, Heynckes kiváló edző ráadásul.
Te hogy látnád az esélyeket?mia san mia írta:...
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 5., csütörtök 13:00
Te hogy látnád az esélyeket?mia san mia írta:...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 5., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. április 5., csütörtök 12:40
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. április 5., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 5., csütörtök 10:18
Amúgy én ezt komolyan is gondolom. Eddig sem voltak a legtöbb esetben meggyőzőek és most jönnek majd a komoly kiélezett meccsek, komoly ellenfelekkel.Csabi írta:a barca innen már kiesik mindenki ellen, no para.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. április 5., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 5., csütörtök 9:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 5., csütörtök 9:22
Most függetlenül a tegnapi alázástól a liverpool még mindig nagyon lutri, kinézem belőlük,hogy jól elverik a 3 nagy közül bármelyiket meg azt is ,hogy simán kikapnak több góllal.Kaptak eddig egy portot meg ezt a túlhájpolt szitit,nem igazán lehet megállapítani,hogy hol tart most a pool szerintem.Én nem bíznám lutrira a barszát, jöjjenek megküldjük őket aztán meg jöhet egy fasza kis döntő, ha meg nem kiestünk 3 év után az elődöntőben nabumm,lehet szorítani a barsza döntős ellenfelének.Az a mocsok és undormány ami azt a klasszikus döntőt körül venné nem hiányzik a gyomromnak,függetlenül attól,hogy szerintem jó eséllyel behúznánk.Persze ha úgy alakul akkor jöhet,de ha választhatnék jobb lenne az elődöntőben.Felszabadultabb lenne mind2 csapat,talán a bírók is elbírnak egy elődöntőt.BlancoMark írta:Nem ertek egyet, egy Liverpoolnak nagyon nagy eselyt adnek hogy kiverje oket, szerintem pont fekudne nekik a Barcelona jateka, foleg ha olyan gyengek es lassan jatszanak mint az utobbi honapokban rendszeresen.RealAsensio írta:Mindenkeppen a Barcat szeretnem ellenfelnek, minden mas esetben eleg nagy esellyel bemasiroznanak a dontobe, nem kene vegignezni, ahogy feliratkoznak a Kijevi gepre.
Nekunk kell megallitani oket, menjunk biztosra, legyen a mi kezunkben a sorsuk, ha megverjuk oket, akkor mienk a donto, ha meg kiejtenek minket, akkor legalabb megprobaltuk.
Real Madrid-Barcelona
Liverpool-Bayern München
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 5., csütörtök 9:21
Az évtized igazolása náluk. Hány gólja is van már idén a "srácnak"? Nincs véletlenül egy testvére? Nekünk is érdemes lenne leigazolni az "öngól" családból valakitKerlon írta:Parádés meglepetés született tegnap. Nem a Barca makkjáról beszélek az öngólokkal. Guardiola meg istentelenül ki lett taktikázva. Látszott is, hogy fingja sincs mi történik a pályán és elő is jött a gyermekbetegsége, fingja nem volt mit kellene változtatnia.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 5., csütörtök 9:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 5., csütörtök 9:12
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 5., csütörtök 9:08
De nincs penze normalis jatekosot venni mert megvettuk Viniciust 45 millaert, hat igy ki a francot hozhatna be?kelemen.istvan írta:Guardiola egyet cserélt. 0-3-nal. Egyet.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 5., csütörtök 9:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 5., csütörtök 8:57
a fél centis Salah les miatt olyan nagy igazságtalanság ez? (Barcát nem néztem, de ott minden római odateszi, hgoy a bíró szaurl folyt, szóval képzelem) mert most olyan nűansz miatt vered a melled, ami rettentően fájó, amellett, hogy köze nem volt a Citynek a meccshez. Pont annyit kaptak, amennyit megérdemeltek. Kicsi Sterlinget meg ki kellett volna szórni például.BBeno írta:pont nem erdekel hogy kikaptak. az erdekel hogy igazsagtalanul zajlott le mindket meccs.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 5., csütörtök 8:47
Nem ertek egyet, egy Liverpoolnak nagyon nagy eselyt adnek hogy kiverje oket, szerintem pont fekudne nekik a Barcelona jateka, foleg ha olyan gyengek es lassan jatszanak mint az utobbi honapokban rendszeresen.RealAsensio írta:Mindenkeppen a Barcat szeretnem ellenfelnek, minden mas esetben eleg nagy esellyel bemasiroznanak a dontobe, nem kene vegignezni, ahogy feliratkoznak a Kijevi gepre.
Nekunk kell megallitani oket, menjunk biztosra, legyen a mi kezunkben a sorsuk, ha megverjuk oket, akkor mienk a donto, ha meg kiejtenek minket, akkor legalabb megprobaltuk.
Real Madrid-Barcelona
Liverpool-Bayern München
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 5., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 5., csütörtök 8:33
Imadnam minden pillanatát.Anthony írta:Csak annyit mondok elég jól hangzana egy Real Madrid - Liverpool BL döntő.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 5., csütörtök 8:31
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. április 5., csütörtök 8:28
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 5., csütörtök 8:22
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem