Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Vérbosszú, bazeg.
Btw a Pool azért most kicsit felül van pozícionálva, Guardiolát rendre beszopatják a bl-ben ezekkel a fegyverekkel. Persze ettől még megcsinálták, de azért abból a négyesből relatíve a Pool a leggyengébb.
Barca-Bayern, szerintem játékban egyik sem kiemelkedő, viszont baromi nehéz megverni őket, sokkal nehezebb, mint a Liverpool.
Én adnám ha ők egymás ellen tolnák, mi meg jó meccseket az angolokkal, aztán Real-Bayern a döntőben.
Btw a Pool azért most kicsit felül van pozícionálva, Guardiolát rendre beszopatják a bl-ben ezekkel a fegyverekkel. Persze ettől még megcsinálták, de azért abból a négyesből relatíve a Pool a leggyengébb.
Barca-Bayern, szerintem játékban egyik sem kiemelkedő, viszont baromi nehéz megverni őket, sokkal nehezebb, mint a Liverpool.
Én adnám ha ők egymás ellen tolnák, mi meg jó meccseket az angolokkal, aztán Real-Bayern a döntőben.
Nem illik.
Ezek profi focisták, ők nem ellenségként tekintenek egymásra, kizártnak tartok mindenféle vérbosszút, még a szó átvitt értelmében is. Ráadásul Heynckes egy nagyon rutinos, dörzsölt, világlátott edző, pont hogy levenné a terhet a játékosai válláról.hunmadridista írta:Bayern és a Liverpool-t elkerülném az elődöntőben. A München vérbosszúra szomjazik, a Liverpool meg szétfutna minket. Meg különben is, Isten óvjon minket egy Klasszikustól a BL fináléban...
Inkább lesz El Clasicó az elődöntőben!
A legjobb a Barca lenne szerintem is, egy elődöntőben nagyobb esély lenne ellenük, mint a döntőben, ahol elég egy rossz mozdulat, vagy egy kiállítás, és már a feje tetejére is állt minden.
- Galacticos
Ez a bayern fele verbosszu mar tavaly is elt, es odavissza beleszaladtak egy-egy pofonba.
En mar nem felek egyiktol sem, egyik sem lenne tul jo de tul rossz sem.
Legyen barca, aztan legfeljebb ce most 40lo egy ilyet.
En mar nem felek egyiktol sem, egyik sem lenne tul jo de tul rossz sem.
Legyen barca, aztan legfeljebb ce most 40lo egy ilyet.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem mindegy már kit kapunk. az elmúlt két év a miénk volt, harmadjára is (99%) hogy ott vagyunk a 4 között. akárkit kapunk, nem fogjuk könnyed adni, és mindhárom lehetséges ellenféllel szemben jó esélyekkel indulunk.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Bayern és a Liverpool-t elkerülném az elődöntőben. A München vérbosszúra szomjazik, a Liverpool meg szétfutna minket. Meg különben is, Isten óvjon minket egy Klasszikustól a BL fináléban...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A vedelmunk eleg jo ahhoz, hogy a Salah fele emberkeket feken tartsuk, a Liverpool vedelme meg azert nem olyan stabil. Veluk dontozni kell egy meccsen, vagy a Bayernnel szinten egy meccsen. Tovabbra is a Barca lenne a legjobb mienk lesz a piszkos munka (ahogy a PSG es a Juve ellen is )
ez a puhl sanyi féle labda keresi a kezet vagy a kéz a labdát irányba kezd haladni szóval én kiszálltam. nálam tizi. hogy kézre vagy faultra fújják a tizit mindegy mert nem adták meg.ugyanis ő nem azért tette le a kezét, hogy elüsse a labdát.
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Becsúszásnál az természetes dolog, hogy az ember leteszi a kezét, védve ezzel saját "tepsi épségét". Tehát attól függetlenül, hogy "megváltoztatta a labda irányát" meg "magával sodorta" teljesen vétlen a kezezés, ugyanis ő nem azért tette le a kezét, hogy elüsse a labdát. Ha megnézed, még be is pánikol, amikor hozzáér a labda a kezéhez. A másik pedig a labda és a kéz távolsága. Annyira kicsi volt a távolság amikor visszahúzta a zsugát, hogy ha akar sem tud olyan gyorsan reagálni és cselekedni, hogy ő szándékosan kézzel beleérjen a labdába.BBeno írta:ez nem csak hozzáért de magával sodorta karral kézzel és megváltoztatta a labda irányát is.
ez nem csak hozzáért de magával sodorta karral kézzel és megváltoztatta a labda irányát is.
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Attól, hogy hozzáért a kezéhez a labda, még nem lesz szabálytalan.BBeno írta:ez meg nem csak fault volt de még kéz is.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én a Poolt nem szeretném, bármikor bennük van egy meccs elborulas, amit lehet, hogy a másikkal nem tudunk visszahozni. Barcanak vagy Bayernnek is jobban örülnék, szerintem mindkettő verhető, így még egy bosszantó párharc lenne nekik, ahol legyozhetnenk őket. (Persze a Pool is)
Döntőben meg úgyse kap ki a Real nem szokás. De ha valaki ezt megszakitana, akkor legyen a Pool ebből a 3-ból.
Döntőben meg úgyse kap ki a Real nem szokás. De ha valaki ezt megszakitana, akkor legyen a Pool ebből a 3-ból.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Ha úgy játszunk mint tegnap és a Sevilla ellen, akkor nem csakhogy kiesünk az elődöntőben bárki ellen, de a kupadöntőt is bukjuk és meleg lehet még a bajnokság is. A válogatott szünet óta rá sem ismerni a csapatra, eltűnt a magabiztos játék, lassan passzolunk, későn észlelünk, pont amikben jobbak voltunk mindenkinél. Ezen az se szépít, hogy Busquets 60 percet bírt beinjekciózva és Messi-nek sincsenek megengedve a hosszabb vágták.pheco írta:Szerintem a Pool beleszaladna egy nagyobb veresbe a Real es a Barca ellen is. Nem jatszanak ilyen technikas csapatok ellen, plusz ott van Ronaldo meg Messi is, akiket nem hiszem, hogy ket meccsig feken tudna tartani a Pool vedelme. A Bayern ellen adnam a legtobb eselyt a Poolnak. Persze en feltetelezem, hogy a Barca osszeszedi magat es jobban fognak jatszani a kovezkezo korben, mert ha ugy mint tegnap, akkor valoszinuleg kiesnek barki ellen.
Mentálisan kicsit megfáradtunk, de sztem összekapjuk magunkat és aztán onnantól jöhetnek a ki-ki meccsek a BL-ben. Hiába írják le sokan, hogy fos az idei Barca, meg csak Messi van. A legjobb 45 percünket pont nélküle futottuk 1 hónapja a Bilbao ellen. Igaz Coutinho nincs a BL-ben. Ez nagy hátrány a bajnokikhoz képest.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
szerintem a Modric-Kroos páros lekontrollálná az ámokfutásukat. ha meg belemennek egy adok-kapokba nem biztos hogy jobban jönnek ki mert bár támadni tudnak a védelmükre ráengedni a Realt hát lennének gólok.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Sok mindenben nem értünk egyet, de ezt adom. Ha a középpályánkon átrúgják a labdát egyből a csatároknak/szélsőknek, lehetnek gondok. Salah és Mané sztem gyorsabb mint a Marcelo-Carvajal kettős. Itt már nincs könnyű ellenfél.wxyz írta:Kellemetlen ellenfél a Liverpool.
A gyenge Juventus ellen is látszott a második gólig, hogy a védelmünk zavarba hozható és hibára kényszeríthető. Ez a támadójátékuknak és a letámadásuknak feküdhet.
És ellenük nem valószínű, hogy lenne erőnléti előnyünk.
Kellemetlen ellenfél a Liverpool.
A gyenge Juventus ellen is látszott a második gólig, hogy a védelmünk zavarba hozható és hibára kényszeríthető. Ez a támadójátékuknak és a letámadásuknak feküdhet.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a Pool beleszaladna egy nagyobb veresbe a Real es a Barca ellen is. Nem jatszanak ilyen technikas csapatok ellen, plusz ott van Ronaldo meg Messi is, akiket nem hiszem, hogy ket meccsig feken tudna tartani a Pool vedelme. A Bayern ellen adnam a legtobb eselyt a Poolnak. Persze en feltetelezem, hogy a Barca osszeszedi magat es jobban fognak jatszani a kovezkezo korben, mert ha ugy mint tegnap, akkor valoszinuleg kiesnek barki ellen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
sztem a Pool-City páros továbbjutója a leggyengébb. igen a Poolnak kellemetlen a stílusa ellenben csak támadni tudnak. ha a City megfordítja mindenki tudja Pep ellen mit kell csinálni. a Bayern csendben összeállt Jupp alatt és bár nem olyan erősek mint voltak még mindig erősek, a Barca meg Barca van Messi és sose lehet tudni mi lesz.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem, úgyhogy BLt nyernek.Kerlon írta:Csak én rézem a Bayernt a leggyengébbnek a várható továbbjutók közül?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Csak én rézem a Bayernt a leggyengébbnek a várható továbbjutók közül?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szerintem a Bayern túl tud lépni a Barcán és a Poolon is, szóval úgy gondolom ha nem őket kapjuk az elődöntőben, akkor velük játszuk a finálét. Feltéve, hogy eljutunk odáig. Elődöntőben nyilván a Poolt szeretném kapni, és akkor jöhet egy olyan döntő amilyen még nem volt.