eddig is aki kiváncsi volt az igazi információra, az össze tudta gyűjteni több különböző forrásból.
mivel minden kormány és politikus lop általában, miért akarsz új kormányt, akiknek amint rájönnek, hogy csak 4 évük van, még nagyobb lopásba kezdenek.
A nyugdíjasok nagy része, főleg vidéken a televízióból tájékozódik. Legtöbb nyugdíjasnak, az az alap csomag van amiben a kormanypropagandán kivul nagyon nincs mas. Ott pedig olyan szinten megy az uszítás és a félelemkeltés ami tényleg csak a legnagyobb modern diktaturakban figyelhető meg. De ezen felül az össze vidéki újság ner kézben van, onnan is ugyanezt az informaciot kapjak.
Ez a lopós rész meg, komolyan gondolod? Ők már szétlopták az agyukat rendben van folytassák csak, mert más többet lopna? Elmondom hogy más kormány nagyon nem tudna lopni, ha oda kerülne, egyszerűen a nemzeti együttmukodes rendszere, ami itthon mindennek a fertője, jobban be van ágyazódva a mindennapokba, minthogy csak úgy lebontsák sajnos. De a fidesz lophat értem. Azt állítod mindenki lop, vitatkoznek vele, de inkább engedek legyen, igazad van. De kérdem én, ennyire szemtelenül, aljasul? Elszivattyuzzuk az unios penzt kajman szamlakra aztan oriasplakaton szidjuk az eut amire a pénzt az adofizetoktol csortuk el? Korrupcios listán meg csak Bulgaria ért el "jobb" eredmenyt mint mi?
Parlamentben nincsenek viták, mert boldogkarácsonyozunk meg buzizunk. A sok gyökér mondjuk röhög rajta, mert az ország fele homofób meg rasszista. Ezt jól meg is lovagolták, látszik a kampanyukon is. Azt mondjuk nem tudtam meg mit szeretne az országgal a fidesz a kovetkezo ciklusban ha nyernek, azon kivul hogy elégtételt vesznek mindenkin, de mondjuk 2014ben sem volt már programjuk, ami nem is meglepo annak a fényében hogy 8 éve nincs érdemi kormanyzas magyarországon. Propaganda, meg korrupció van a csúcsra járatva. 2/3al, aztán feles törvényekkel átvinni a parlamenten amit akarunk, nemzetbiztonsági bizottsági ülésekre hónapok óta nem járni, nyilvános vitákon nem szerepelni az mondjuk tökéletesen megy.
szerinted nem veszélyes? akarod őket? hogy itt éljenek köztünk nap mint nap?
úgy gondolod, hogy mind hazugság és kitaláció, amilyen hírek jönnek a németektől, angliából, svédektől?
mondd te rettegsz amugy?
és mind igazak is? nézz már a dolgok mögé ember. Arról nem is beszélve, hogy már több mint 20ezer bevándorlót engedett be a fidesz ennek több mint 3/4ét az úgynevezett letelepedési kötvény segítségével, többször átvilágítás nélkül. ez nem veszélyes? jön a terrorista, kifizeti Rogánnak az eurotizezreket, aztán már hozhatja is be a bombát a hátizsákjában. persze sarkos példa, de leegyszerűsítettem a fidesz média szintre, hátha.
abba már bele se kezdek,hogy migrációs válság egész europat érinti, és mivel mi tagország vagyunk, ugyanugy ki kell vennunk a részunk a megoldásból. nem azt a kezet harapdálni ami enni ad.
aha tehát akkor inkább ne magyar földesurak kezében legyen a magyar föld, hanem migráns, izraeli, német, osztrák, stb.
Milyen nemzetiség az hogy migráns? még sosem hallottam róla.
Ez is szép, már már csapágyasra járatott propaganda szöveg.
Valoban szép dolog ez papiron, de amikor elcsalják a haveroknak az már felvet némi kételyt főleg ha másokkal, ugyanolyan magyarokkal basznak ki. trafikmutyi2.
ha tudnád mekkora munkaerőhiány van egész nyugatmagyarországon és budapesten is, nem mondanál ilyesmit. nyilván nagyrészt azért, mert kivándorolt rengeteg igazi szakember nyugatra, épp itt az ideje, hogy lassan hazatérjenek. és haza is fognak, már akiben van vér ugye.
nyilvan visszajönnek, sokkal kevesebb bérért. pontosan ezért van nyugatmagyaroszágon ekkora munkaerohiany. nem tudom itt élsz e gyanítom nem, aki teheti megy ki ausztriaba. akár szakképesítés nélkül is dolgozni, mert még az úgymond-bár szerintem ilyen szó nincs- aljamunkával is több pénzt keres mint itthon tisztességesen a szakmajaban. de már szlovákia is csak a visszapillantóban néz minden, elszaladtak mellettünk, nem hiába hogy oda is tömegével ingáznak át. az igazi szakember se fog visszajönni a fizetése töredékéért, te sem tennéd gyanítom.
ez kellett a végére, még a jövő heti skandi számokat tedd már ide
ne nevesd ki, tényleg nem fogja. kormányon voltak már 12 évet abból 8 kapásból katasztrófa. ebből már le lehet vonni a következtetést.
nem olvasom át, rengeteg typo lehet benne meg szar mondatszerkezet de ez kikivankozott belőlem. Nekem sem szivem csucske az ellenzék(bár a dk-t és az mszp-t emberszamba se veszem, ahogy a fideszt se tenném ha végre a helyükre kerülnének), de azt tudom ez így nem jó ahogy most van. Meg kell próbálni mással, erről szól a demokrácia.