Derbi+f1 szoval meg del elott letudom. Azert aki teheti menjen el. Ha nem szavaznak az emberek azzal is vegul valakit tamogatnak.Realista24 írta:Mindenki siet, délután derbi van.RealAsensio írta:Rekordreszvetellel indult a nap, ez bizakodasra ad okot. A legfrissebb felmeresek szerint akar 75%os reszvetel is lehet!
OFF
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Meló előtt, reggel 7 kor megvolt már az X.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Persze, hogy sokan mennek, mert senki se akar migránst, mennek szavazni a fideszre “ők védenek meg tőlük csak” . A túlnyomó rész ez a tájékozatlan réteg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem voltam, lehet nem is megyek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tehat mar te is voltal...Realista24 írta:Mindenki siet, délután derbi van.RealAsensio írta:Rekordreszvetellel indult a nap, ez bizakodasra ad okot. A legfrissebb felmeresek szerint akar 75%os reszvetel is lehet!
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Remélem meglepetés lesz, nem akarom Orbán meg Lázár vigyorgó szájnyalogatásait látni este.RealAsensio írta:Rekordreszvetellel indult a nap, ez bizakodasra ad okot. A legfrissebb felmeresek szerint akar 75%os reszvetel is lehet!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki siet, délután derbi van.RealAsensio írta:Rekordreszvetellel indult a nap, ez bizakodasra ad okot. A legfrissebb felmeresek szerint akar 75%os reszvetel is lehet!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Rekordreszvetellel indult a nap, ez bizakodasra ad okot. A legfrissebb felmeresek szerint akar 75%os reszvetel is lehet!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
két verziót látok magam előtt.lestat írta: Persze hogy szorult. Lehet naív vagyok de én hiszem hogy meglehet a kormányváltás. Vagy ha nem is. Végül valami elindul az országban hogy elérjük hogy Orbánt leváltsák.
1) sima kétharmad, és ezzel végképp akkora hatalmat kapnak, hogy tényleg elkezdik még jobban vegzálni az ellenzéket, a civileket, diákokat, stb...és hátha ez elindít valami tiltakozási hullámot. nem olyat, hogy kimegy pár ezer ember, hanem sokkal több.
2) egyszerű többség, kétharmad elvesztése. ekkor szerintem fejek is hullani fognak a fidesznél, nem lepne meg ha a megszokott arcok rövid úton eltünnének a pártból, és jönnének megint újak. Mint ami volt Deutsch, Pokorni, Rogán, stb esetében, őket hátra rakták, és jött a Szijjártó, Rezsiszilárd, Lázár vonal. (egyik komikusabb mint a másik). Ezzel egyidőben pedig tovább nyomják még dúrvábban a propagandát a migránsokról, Sorosról, de felépítenek egy új ellenséget is maguknak, és ezt fogjuk 4 évig hallgatni.
Arra nem látom képesnek a fideszt, hogy visszavegyenek, és ne mások lejáratásával politizáljanak, hanem "önerőből". A harc Orbán legfőbb hatalma, ezzel politizál mióta van, harcolni az oroszok ellen, harcolni a posztkommunista pártok ellen, harcolni az imf ellen, harcolni brüsszel ellen, harcolni Soros ellen, harcolni az ENSZ ellen, stb...ez változni nem fog, nincs megnyugvás, ez a rendszer nem tud konzolidálódni, mert az egész erre a "harcra" lett felépítve, és kreálva.
Meglátjuk mi lesz holnap, illetve utána.
Ha most tippelnem kellene, azt mondanám, hogy többséget szereznek, és közelebb lesznek a kétharmadhoz, mint ahhoz hogy ne legyen egyszerű többségük.
https://tldr.444.hu/2018/04/05/tolgyess ... sokat-sert
elég jó írás, érdemes elolvasni, bár kell segg hozzá, meg agy se árt. szerintem korrekten leírja az Orbán rezsim miértjeit, metódusait. (két részes)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
1.02, Clintonra se volt sokkal tobb - 1.2.kelemen.istvan írta:A Fideszre mekkora az odds?Marky írta:Unibeten 11-ről 7.5-re esett Vona oddsa, míg Karácsony és Szél 9-ről 11-re emelkedett Trump is 10 fölött volt, aztán a választások előtti napokban esett 5-re....
ilyen mértékű népbutítás, agymosás mellett nem reális a kormányváltás. az a kérdés hogy a parlamenti többség meg lesz-e.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
csababarca írta:Keményen mennek a hívogatások, önkormányzatok dolgozóit is behívták, most indult be csak az igazi hazugsággyár.
Ennyire szorultnak érzi a helyzetét a fidesz?
Max a kétharmad szorul, a győzelmük nincs veszélyben, sajnos.
Persze hogy szorult. Lehet naív vagyok de én hiszem hogy meglehet a kormányváltás. Vagy ha nem is. Végül valami elindul az országban hogy elérjük hogy Orbánt leváltsák.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Keményen mennek a hívogatások, önkormányzatok dolgozóit is behívták, most indult be csak az igazi hazugsággyár.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A Fideszre mekkora az odds?Marky írta:Unibeten 11-ről 7.5-re esett Vona oddsa, míg Karácsony és Szél 9-ről 11-re emelkedett Trump is 10 fölött volt, aztán a választások előtti napokban esett 5-re....
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- BlancoMark
Persze en abszolut ertem amit mondasz, es en is hiszem, hogy lehet benne valami. Viszont azon se lepodnek meg ha egyszeruen csak meguszta voln a dolgot, annyi disznosag volt mar a magyar politikaban ami kovetkezmenyek nelkul maradt. A kisebb halakat egyszer-ketszer elkaptak, de a nagyobbak gyakorlatilag ott lopnak es csalnak ahol csak tudnak, parttol fuggetlenul.Swineherd írta:BlancoMark írta:Es mi az a bizonyitek ami ezt tenyszeruen alatamasztja?
“Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok.” (Gergényi Péter 2007)
Gyurcsány szabadlábon van? Polt Petya és Handó Tünci uralják az ügyészséget és a bíróságot. Akkor?
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Unibeten 11-ről 7.5-re esett Vona oddsa, míg Karácsony és Szél 9-ről 11-re emelkedett Trump is 10 fölött volt, aztán a választások előtti napokban esett 5-re....
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
BlancoMark írta:Es mi az a bizonyitek ami ezt tenyszeruen alatamasztja?
“Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok.” (Gergényi Péter 2007)
Gyurcsány szabadlábon van? Polt Petya és Handó Tünci uralják az ügyészséget és a bíróságot. Akkor?
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- BlancoMark
Es mi az a bizonyitek ami ezt tenyszeruen alatamasztja?Swineherd írta:Pontosan. Ez nem csupán sokak szerint van így, hanem ez egy tény. A ki tudja kikkel magyarokat rommá verető Gergényi olajos Pintér legjobb cimborája. Orbán a szemkilövetés után parolázott Gyurcsánnyal és egyebekkel kipában a Dohány utcában. Fletó a Fidesz aduásza, persze kizárólag rezsibunkó után.ericco írta:A Fidesznek. Sokak szerint ezért nem ül még rács mögött, és ezért maradt el a nagy elszámoltatás.
Egyebkent en holnapra meglepetest szimatolok, lehetetlen a mai allapotokat pontosan megjosolni a kozvelemenykutatoknak, rengeteg az elegedetlen ember aki szerintem meg mindg nem dontott hogy hova rakja az x-et.
Termeszetesen Fidesz tobbseget varok, de sokkal kisebbet mint amit sokan josolnak.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Pontosan. Ez nem csupán sokak szerint van így, hanem ez egy tény. A ki tudja kikkel magyarokat rommá verető Gergényi olajos Pintér legjobb cimborája. Orbán a szemkilövetés után parolázott Gyurcsánnyal és egyebekkel kipában a Dohány utcában. Fletó a Fidesz aduásza, persze kizárólag rezsibunkó után.ericco írta:A Fidesznek. Sokak szerint ezért nem ül még rács mögött, és ezért maradt el a nagy elszámoltatás.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Fidesznek. Sokak szerint ezért nem ül még rács mögött, és ezért maradt el a nagy elszámoltatás.füst írta:Lószart mama! Feri olyan, mint az emberke a sportszeletes reklámban. Jön és segít.Feri bázisa nem túl nagy, de alapvetően neki sem kellene már szerepelnie
Merci Zizou!