Mármint a 14-es választást?füst írta:Nem tudom nálatok hogy van, nálunk a család szépen lemodellezi arányaiban a választást. 3 fidesz, 1 jobbik, 1 mszp, 1 lmp, 1 dk, a kutyám meg ránézésre kommunista.
OFF
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem tudom nálatok hogy van, nálunk a család szépen lemodellezi arányaiban a választást. 3 fidesz, 1 jobbik, 1 mszp, 1 lmp, 1 dk, a kutyám meg ránézésre kommunista.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Lázár bukta lesz Hódmezővásárhelyen.
35,39%
Hevesben meg könnyen meglehet, hogy a 3 nagy behúzza a megyét a Jobbiknak, bőven 30% felett az egész megye.
35,39%
Hevesben meg könnyen meglehet, hogy a 3 nagy behúzza a megyét a Jobbiknak, bőven 30% felett az egész megye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Swineherd 2018. április 8., vasárnap 12:07-kor.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
+ a fidesz hosszú távú "tervei" semmit sem ígérnek, a tendencia viszont elég sok minden romolhat továbbericco írta:Lehet én látom rosszul, de ilyenkor pont nem arról beszélünk, hogy a saját sorsunkról döntünk. Közvetve persze igen, de egy választáson szerintem az ország sorsáról, haladási irányárol döntünk.Realista24 írta: a saját helyzetemmel nagyjából meg is vagyok elégedve
asszem az lg példával nyertél egy szavazatot az ellenzéknekFaust írta:Mivel a valasztasi rendszer ugy lett megmokolva, hogy kis reszvetellel is meglehet a 2/3-ad a birkatabor miatt, ezert ha nem szavazol, kozvetve azt tamogatod hogy maradjanak. A fidesznek az lenne a legjobb ha az osszes billego/kiabrandult/tartozkodo ember otthon maradna, aztan jon a csalad, a bekemenetesek es lordgabiek, es eldontik az orszag sorsat.
Mashogy tenyleg nem tudom elmondani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2018. április 8., vasárnap 12:04-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mivel a valasztasi rendszer ugy lett megmokolva, hogy kis reszvetellel is meglehet a 2/3-ad a birkatabor miatt, ezert ha nem szavazol, kozvetve azt tamogatod hogy maradjanak. A fidesznek az lenne a legjobb ha az osszes billego/kiabrandult/tartozkodo ember otthon maradna, aztan jon a csalad, a bekemenetesek es lordgabiek, es eldontik az orszag sorsat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Lehet én látom rosszul, de ilyenkor pont nem arról beszélünk, hogy a saját sorsunkról döntünk. Közvetve persze igen, de egy választáson szerintem az ország sorsáról, haladási irányárol döntünk.Realista24 írta: a saját helyzetemmel nagyjából meg is vagyok elégedve
Merci Zizou!
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
20 fokos, napsütéses, gyönyörű kormányváltó időnk van. Szép napot nektek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En úgy matekoztam hogy van harom szavazó. Egy Fidesz, egy ellenzék, egy otthon marad. Ez sehogy nem jo a Fidesznek. Jo, igen. Faek példa.Faust írta:Azert Laci, mert ha otthon maradsz, arra “szavazol” hogy maradjon a jelenlegi hatalom, akik egyebkent pont az emberek ignoranciajara jatszanak, mivel nekik megvan a fix taboruk, akik ha elmennek voksolni, garantalt a kormanyon maradas. Ezert kell elmenned.
Meg nem tudom, sok embernel nem ertem, miert nem megy el. Egy dolog, hogy valoban nagyon gaz az ellenzek, de szerintem rosszabb ha valaki elegedetlen, de inkabb otthon marad, es szarik az egeszre. Negyevente masfel ora alighanem belefer az ember idejebol hog eldontse, milyen orszagban akar elni.
Amúgy nem irtam hogy elégedetlen vagyok, a saját helyzetemmel nagyjából meg is vagyok elégedve. Persze mindig lehet jobb, de rosszabb is. Egy kormányváltás például most ismeretlen vizeket tartogat. Eddig nem győzött meg senki hogy miért lenne jo. Feltételezésekre nem adok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Egyebkent eredmenytol fuggetlenul buszke vagyok a magyarokra, hogy iden mintha "divatossa" valt volna szavazni es sokkal tobben felfogtak a szavazas jelentoseget mint korabban. Ez hogy egy 2002-es reszveteli adattal sikerul versenyezni fantasztikus, ismerve a szavazosagi hajlandosag tendenciakat.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szegények magyarázzák a magyarázhatatlantistimester írta:A Hidas barátaidról beszélünk?ericco írta: Pontosan. Nem sok bizonytalan Fidesz szavazó van. Ez az ára a szélsőséges politizálásnak.
Merci Zizou!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Abban a körben 70,53% lett a vége. De a második fordulóban ekkorra már 30,27% szavazott, akkor pedig 73,51% lett a vége.El Sie7e írta: az indexen, azon a chart-on a 2002-es 26,37 az eddigi rekord, szóval elvileg az is megdőlt
https://www.facebook.com/torokgaborelem ... permPage=1
Amúgy meg minél többen, annál jobb. Demokráciában élünk, vagy mifene.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Baszki megnyitottam, persze hangerő maxon, kicsit se bámult rám mindenki..ericco írta:magas labda, sryDinhoL írta:Menjetek savazni, csak tíz perce állok sorba!
Som i Serem!
6oat
6oat
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
A Hidas barátaidról beszélünk?ericco írta: Pontosan. Nem sok bizonytalan Fidesz szavazó van. Ez az ára a szélsőséges politizálásnak.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
az indexen, azon a chart-on a 2002-es 26,37 az eddigi rekord, szóval elvileg az is megdőltPipita írta:hétkor és kilenckor is soha sem látott (nincsenek napközbeni adatok 90-ről és 94-ről) rekord született, nagyon várom már a 11-es adatokat is, felrobbantom az f5-öt szerencsére már a valasztas.hu is betölt amúgy...De magas lesz.
Na, mire leírtam. 29,93%, az már nem rekord.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Azert Laci, mert ha otthon maradsz, arra “szavazol” hogy maradjon a jelenlegi hatalom, akik egyebkent pont az emberek ignoranciajara jatszanak, mivel nekik megvan a fix taboruk, akik ha elmennek voksolni, garantalt a kormanyon maradas. Ezert kell elmenned.
Meg nem tudom, sok embernel nem ertem, miert nem megy el. Egy dolog, hogy valoban nagyon gaz az ellenzek, de szerintem rosszabb ha valaki elegedetlen, de inkabb otthon marad, es szarik az egeszre. Negyevente masfel ora alighanem belefer az ember idejebol hog eldontse, milyen orszagban akar elni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
hétkor és kilenckor is soha sem látott (nincsenek napközbeni adatok 90-ről és 94-ről) rekord született, nagyon várom már a 11-es adatokat is, felrobbantom az f5-öt szerencsére már a valasztas.hu is betölt amúgy...De magas lesz.
Na, mire leírtam. 29,93%, az már nem rekord.
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Itt nem a 2/3 a kérdés, hanem az, hogy meglesz-e az abszolút többsége a Fidesznek.
Megnyerik, az biztos, csak kisebbségben nem lesz egyszerű kormányozni.
Ha összefekszenek a szatellitpártjukkal, vagyis a szocikkal, akkor azért fognak bukni, ha nem, akkor meg azért, mert az ellenzék lesz többségben.
Megnyerik, az biztos, csak kisebbségben nem lesz egyszerű kormányozni.
Ha összefekszenek a szatellitpártjukkal, vagyis a szocikkal, akkor azért fognak bukni, ha nem, akkor meg azért, mert az ellenzék lesz többségben.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema