Jó legyen Isconak egy jó féléve, mert kb november, december környékén "robbant" be. Igazság szerint most tavasszal.Los Blancos írta:Igen...Özil, Isco, Jesé. 4-3-3-ban nincs kimondott szélső. Én úgy gondolom ott a 3 középpályás mindenhol jelen van, és a 2 szélső védő is felzárkózik. Plusz Benzema és Kun sem az a tipikus elöl megállok center.Ha eladjuk Di Mariat, akkor ki lesz jobb oldalt? Az az Isco, akinek volt egy felkapott 2 hónapja? Pogba mire fel 30M? Szinte null kilométeres... Remélem a vezetőség jobban kalkulál az árakkal illetve üzletel.
Iscot aki követi, tudja, hogy nem 2 jó hónapja volt.
Pogba meg azért 30, amiért Bale és Cavani 60-70. Mert már most válogatott és posztján kb. a legnagyobb ígéret, ha már most nem több annál.
433... honnét tudod, hogy mit játszunk jövőre? Agüero meg szerintem nem az az ember, aki széthajtja magát egy brusztolós meccsen. Róla már mondták, hogy van hozzáállásbeli problémája illetve nagyon hangulat ember, amire nincs szükségünk szerintem.
Pogbat Balehez és Cavanihoz hasonlítani - már bocsánat -, de hülyeség. Cavani 3. szezonja termel 20 gól fölé és megállta a helyét a BL-ben is. Bale is második jó szezonját futja és idén besöpörte a legjobb játékos és a legjobb fiatal játékos díjat is a PL-ben. Pogba mit csinált eddig? Feltörekvőben van a Juveban...
Nem rég kértem egy kevés realitást...