OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. április 8., vasárnap 12:43

Negyedik variáció: Fidesz győzelem, kisebbségi kormányzás.

Karácsony Gergely máshol szavazott, mint ahova a stábja véletlenül a sajtót hívta. :ike:
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 8., vasárnap 12:40

Új szavazás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. április 8., vasárnap 12:35

Szerintem Jancsibá azért behúzza ott, főleg hogy az emeszpé sikeresen ráindított a hagyományosan jobb oldalikerületben a jobbikra, tuti túl sok szavazatot fog ellopni. De legyen igazad.
azt kívánom kicsit törjön meg az önbizalmuk, ne legyen kétharmaduk.
Hát akinek abszolút többsége sincs, annak nyilvánvalóan kétharmados többsége sem lesz. :shifty:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2018. április 8., vasárnap 12:33

Realista24 írta:A klasszikus big picture. Most én szavazzak mások kedvéért az ellenzékre, de akik most elmennek szavazni és köcsögnek állítanak be, ha nem szavazok, korábban otthon maradtak, ők nem tették meg értem négy meg 8 éve.
Ez így van. Komoly morális probléma is lehet átszavazni, teljesen megértem, ha valakinek nincs rá gyomra.
2 éve, mikor a két magyar szlovákiai párt nem tudott, nem volt hajlandó megegyezni a közös indulásról, eldöntöttem, hogy akkor és msot nem rájuk szavazok. Életembel először szavaztan nem magyar pártra, politikusokra. Nem volt egyszerű.
Merci Zizou!

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. április 8., vasárnap 12:22

Pipita írta:Hódmezővásárhelyet mire alapozod, és ki verné meg Lázárt? A Jobbik?
A Jobbik. Arra alapozom, hogy fenn tudta tartani a váltóhangulatot az új polgármester.
Agyonverte a Fideszt (Ember Zoltán Levente és Szabó Gábor segítségével), a Fidesz meg elkezdett bosszút állni rajta. Fölé rakták a narancsjegyzőt, mint járási góré, a testület is gáncsolja, Lázár meg a kastélyával nem lett népszerűbb.

Az LMP-s is a jobbikost támogatja.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 8., vasárnap 12:22

én az utcán elkaptam pár beszélgetés, hogy győzzön jobbik, de nem tudom eldönteni, hogy arra gondolnak, hogy győzzön a jobbik vagy győzzön a jobbik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 8., vasárnap 12:20

Realista24 írta:
Rádió most mondta, hogy valahol egy csákó Jobbikos pólóban ment el, Fideszes ellenőrző tag meg nem pecsételte le neki rendesen, hogy érvényes a szavazata. Ki is vágták.
én a Soros pólómba akartam menni, de akkor lehet jobb, hogy nem abban mentem el.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 8., vasárnap 12:19

csababarca írta:nálunk az egész család jobbik, itt a tág családot értem. mondjuk nyilván is vagyunk tartva ebben a fidesz mintavárosban, mint kommunisták. :mrgreen:

apum szavazott listán Ferkóra, mert a határon túli szavazatok kérdésében vele ért egyet. de egyéniben jobbikosra ment ő is.

tetszik a részvételi arány, bár ebben a fidesz bázis is közrejátszik, akik 14ben nem mentek el tőlük, most tuti be lettek fenyítve.
A 2/3-ban szinte biztos vagyok hogy nem lesz meg. Minden ellene szól.

Rádió most mondta, hogy valahol egy csákó Jobbikos pólóban ment el, Fideszes ellenőrző tag meg nem pecsételte le neki rendesen, hogy érvényes a szavazata. Ki is vágták.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. április 8., vasárnap 12:17

aki teheti, menjen el, magas lesz a részvételi arány

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 8., vasárnap 12:17

nálunk az egész család jobbik, itt a tág családot értem. mondjuk nyilván is vagyunk tartva ebben a fidesz mintavárosban, mint kommunisták. :mrgreen:

apum szavazott listán Ferkóra, mert a határon túli szavazatok kérdésében vele ért egyet. de egyéniben jobbikosra ment ő is.

tetszik a részvételi arány, bár ebben a fidesz bázis is közrejátszik, akik 14ben nem mentek el tőlük, most tuti be lettek fenyítve.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. április 8., vasárnap 12:15

Hevesben meg könnyen meglehet, hogy a 3 nagy behúzza a megyét a Jobbiknak, bőven 30% felett az egész megye.
Szerintem itt meg is lesz mindhárom a Jobbiknak. Nem találtam se Hatvanban sem Lőrincin olyan embert aki nem Sneiderre fog szavazni. Nyilván lesz pár szerencsétlen persze aki kukába dobja a szavazatát a valamelyik tótnorbival vagy a momentumos sráccal, de Sneijder magasan nyeri, ebben kb biztos vagyok. És merem remélni hogy Vona meg Mirkóczki is behúzza.

Hódmezővásárhelyet mire alapozod, és ki verné meg Lázárt? A Jobbik?

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. április 8., vasárnap 12:14

Dupla D írta:
füst írta:Nem tudom nálatok hogy van, nálunk a család szépen lemodellezi arányaiban a választást. 3 fidesz, 1 jobbik, 1 mszp, 1 lmp, 1 dk, a kutyám meg ránézésre kommunista. :D
Mármint a 14-es választást? :mrgreen:
Nem az arányokra gondoltam hanem csak a széttartásra. Elbasztam na. :D
Vannak pártok szép számmal, a részvételi arány tetszik, akármi is legyen a vége.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára füst 2018. április 8., vasárnap 12:15-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 8., vasárnap 12:12

Faust írta:Mivel a valasztasi rendszer ugy lett megmokolva, hogy kis reszvetellel is meglehet a 2/3-ad a birkatabor miatt, ezert ha nem szavazol, kozvetve azt tamogatod hogy maradjanak. A fidesznek az lenne a legjobb ha az osszes billego/kiabrandult/tartozkodo ember otthon maradna, aztan jon a csalad, a bekemenetesek es lordgabiek, es eldontik az orszag sorsat.

Mashogy tenyleg nem tudom elmondani. :mrgreen:
Megvettél az lg-s résszel :lol:
ericco írta:
Realista24 írta: a saját helyzetemmel nagyjából meg is vagyok elégedve
Lehet én látom rosszul, de ilyenkor pont nem arról beszélünk, hogy a saját sorsunkról döntünk. Közvetve persze igen, de egy választáson szerintem az ország sorsáról, haladási irányárol döntünk.
A klasszikus big picture. Most én szavazzak mások kedvéért az ellenzékre, de akik most elmennek szavazni és köcsögnek állítanak be, ha nem szavazok, korábban otthon maradtak, ők nem tették meg értem négy meg 8 éve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 8., vasárnap 12:11

soadroli írta:
füst írta:Nem tudom nálatok hogy van, nálunk a család szépen lemodellezi arányaiban a választást. 3 fidesz, 1 jobbik, 1 mszp, 1 lmp, 1 dk, a kutyám meg ránézésre kommunista. :D
nálunk mindenki jobbik :D

Nalunk is jobbik. Szuleim eleinte tartozkodtak. Aztan vegul meggyozte őket Vona meg én is . Tesomekkal konnebb volt. Bar nem vagyunk egy nagyon politizalo csalad. Sosem voltunk. De van ami mar sok. Es tenni kell ellene.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2018. április 8., vasárnap 12:09

nálunk mindenki jobbik :D
Kép

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 8., vasárnap 12:09

Mármint a 14-es választást? :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2018. április 8., vasárnap 12:06

Nem tudom nálatok hogy van, nálunk a család szépen lemodellezi arányaiban a választást. 3 fidesz, 1 jobbik, 1 mszp, 1 lmp, 1 dk, a kutyám meg ránézésre kommunista. :D

Swineherd

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2018. április 8., vasárnap 12:04

Lázár bukta lesz Hódmezővásárhelyen.
35,39%

Hevesben meg könnyen meglehet, hogy a 3 nagy behúzza a megyét a Jobbiknak, bőven 30% felett az egész megye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Swineherd 2018. április 8., vasárnap 12:07-kor.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 8., vasárnap 12:03

ericco írta:
Realista24 írta: a saját helyzetemmel nagyjából meg is vagyok elégedve
Lehet én látom rosszul, de ilyenkor pont nem arról beszélünk, hogy a saját sorsunkról döntünk. Közvetve persze igen, de egy választáson szerintem az ország sorsáról, haladási irányárol döntünk.
+ a fidesz hosszú távú "tervei" semmit sem ígérnek, a tendencia viszont elég sok minden romolhat tovább
Faust írta:Mivel a valasztasi rendszer ugy lett megmokolva, hogy kis reszvetellel is meglehet a 2/3-ad a birkatabor miatt, ezert ha nem szavazol, kozvetve azt tamogatod hogy maradjanak. A fidesznek az lenne a legjobb ha az osszes billego/kiabrandult/tartozkodo ember otthon maradna, aztan jon a csalad, a bekemenetesek es lordgabiek, es eldontik az orszag sorsat.

asszem az lg példával nyertél egy szavazatot az ellenzéknek :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2018. április 8., vasárnap 12:04-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. április 8., vasárnap 12:01

Mivel a valasztasi rendszer ugy lett megmokolva, hogy kis reszvetellel is meglehet a 2/3-ad a birkatabor miatt, ezert ha nem szavazol, kozvetve azt tamogatod hogy maradjanak. A fidesznek az lenne a legjobb ha az osszes billego/kiabrandult/tartozkodo ember otthon maradna, aztan jon a csalad, a bekemenetesek es lordgabiek, es eldontik az orszag sorsat.

Vissza: