OFF
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: OFF
Most ha olyan munkad van aminek nincs piaca es nem fizetuk meg, azert ne a kormany legyen mar a hibas, senkit nem kenyszeritettek, hogy mosopordobozosszehajtogato legyen.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
csőszerelőkre gondolsz?H.E.H.E. írta:Ehhez meg annyit, hogy idehaza is eleg jol emelkedtek a versenyszektorban a fizuk, nem kell hozza topmenedzsernek lenni, hogy osszerakjon egy fasza fizut, bonusszal egyeb juttatasokkal vki.
Aztan lehet menni vallalkozni is, kurvara nem konnyu, en tudom, de hiszem hogy a befektetett munka megterul, mar persze ha megvan a szakertelem
óó, dehogynemRealista24 írta: Aki csalást emleget, hogyan lenne kivitelezhető egy ilyen mértékű csalás? Az oké, hogy anyóséknál 3 rugót adtak annak, aki fideszre nyom, meg telefonon is hívták délután hogy kire szavazott/szavazott-e már. De 2/3ot nem lehet 3ezer forintokkal megvenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sokszor szakértelem sem kell, elég egy nyelvtudás. Mit ne mondjak mást, német nyelvtudással, sima order beadás, bruttó fél millió. Nulla felelősség, nulla tudás, nulla nyomás. Szalagmunka számítógépen, fél millióért.H.E.H.E. írta:Ehhez meg annyit, hogy idehaza is eleg jol emelkedtek a versenyszektorban a fizuk, nem kell hozza topmenedzsernek lenni, hogy osszerakjon egy fasza fizut, bonusszal egyeb juttatasokkal vki.
Aztan lehet menni vallalkozni is, kurvara nem konnyu, en tudom, de hiszem hogy a befektetett munka megterul, mar persze ha megvan a szakertelem
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
sok fiatal azért bízott, hogy kormányváltás mert akkor alanyi jogon lakás, kerítés mellé kolbászból, 4 óra munkaidő 600-1misis fizetés, már sorry
- H.E.H.E.
Ehhez meg annyit, hogy idehaza is eleg jol emelkedtek a versenyszektorban a fizuk, nem kell hozza topmenedzsernek lenni, hogy osszerakjon egy fasza fizut, bonusszal egyeb juttatasokkal vki.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem a kedvencem, hogy most írkálják a külföldön úgy 10-20szor annyiért dolgozók, hogy a választás miatt nem fognak hazajönni.H.E.H.E. írta:Felesleges ez a szintu hangulatkeltes es onmagatok hergelese, hogy most akkor mindennek vege, es menjunk kulfoldre.
Mintha rogton egy csapasra megvaltozott volna minden, ha nem a fidesz nyer, es a semmibol gazdasagi nagyhatalomma valtunk volna...
En szemely szerint nagyon orulok hogy egyre tobb orszagban mondanak nemet az elborult liberalista eszmekre.
Amugy meg tovabbra is tartom, hogy mindenki a maga szerencsejenek kovacsa, egy kapitalizmusban szinte csak magara szamithat az ember, en nem varok semmit a mindenkori kormanytol.
Ugy veszem eszre, csomo ember azt hiszi majd a kormanynak kell elnie es dolgoznia helyettuk, es minden az o felelosseguk.
Faszsag.
Lehet en is ott leszek x ev mulva megtorten egy kapualjban, sosem lehet tudni, de basszameg szedjetek mar ossze magatokat, ki gatolja meg hogy elerjetek barmit, foleg manapsag, amikor annyi de annyi lehetoseg van.
Hát mit gondolt? Hogy ha leváltják a Fideszt, akkor ha hazajön, nem nettó százat kap, hanem megkapja azt az egy milliót, amit kint megkeres, vagy mi?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
Felesleges ez a szintu hangulatkeltes es onmagatok hergelese, hogy most akkor mindennek vege, es menjunk kulfoldre.
Mintha rogton egy csapasra megvaltozott volna minden, ha nem a fidesz nyer, es a semmibol gazdasagi nagyhatalomma valtunk volna...
En szemely szerint nagyon orulok hogy egyre tobb orszagban mondanak nemet az elborult liberalista eszmekre.
Amugy meg tovabbra is tartom, hogy mindenki a maga szerencsejenek kovacsa, egy kapitalizmusban szinte csak magara szamithat az ember, en nem varok semmit a mindenkori kormanytol.
Ugy veszem eszre, csomo ember azt hiszi majd a kormanynak kell elnie es dolgoznia helyettuk, es minden az o felelosseguk.
Faszsag.
Lehet en is ott leszek x ev mulva megtorten egy kapualjban, sosem lehet tudni, de basszameg szedjetek mar ossze magatokat, ki gatolja meg hogy elerjetek barmit, foleg manapsag, amikor annyi de annyi lehetoseg van.
Faszsag.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Itt tapsikolt minden ismerosöm, hogy igy a magas részvételi arany, ugy a magas részvételi arany, és mondtam nekik, hogy lesz itt nagy koppanas, és kétharmad, ha a nép fog dönteni. Mert a demokráciára még mindig igaz, hogy ha van két hülye, és egy okos, akkor a két hülye irányít.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet folytatni, csak okosan.
És igen, ezzel a gyűlöletkeltéssel, ami volt, jól ráijesztettek Marika nénire meg Pista bácsira, hogy most biza jönni fognak a migránsok, és inkább elmegyek szavazni én is.
Aki csalást emleget, hogyan lenne kivitelezhető egy ilyen mértékű csalás? Az oké, hogy anyóséknál 3 rugót adtak annak, aki fideszre nyom, meg telefonon is hívták délután hogy kire szavazott/szavazott-e már. De 2/3ot nem lehet 3ezer forintokkal megvenni.
Abszolút egyetértek és ezt írtam korábban is, hogy mit tudna adni a Jobbik vagy bármelyik párt? Miért szavazzak rájuk? Pont leszarom ha elszámoltatják Orbánt meg Mészárost. Annyi pénzük és hatalmuk van, hogy úgysem tudtak volna tenni érdemben semmit ellenük.füst írta:Én úgy látom, hogy amíg az ellenzék a Fidesszel van elfoglalva, és a fő motívum a kormány megbuktatása, addig nincs esélye. Menniük kell, menniük kell, menniük kell, bukni fognak, bukni fognak, bukni fognak. Ez nem elég, és kétélű, mert nem csak a saját bázist mozgósítja, hanem a kormánypártit is. Sokkal pozitívabb kampányt kellett volna kezdeményezni, és nem beleállni a pofozkodásba. Azért, hogy a kormánypárti szavazókat vagy átcsábítsák, vagy legalább ne korbácsolják fel.
Vona balról akart előzni, illetve a hamvába holt összefosás... ez mellément.
Én így látom. Várok egy régi-új alapokra épülő, erős Jobbikot, más vezetéssel.
És igen, ezzel a gyűlöletkeltéssel, ami volt, jól ráijesztettek Marika nénire meg Pista bácsira, hogy most biza jönni fognak a migránsok, és inkább elmegyek szavazni én is.
Aki csalást emleget, hogyan lenne kivitelezhető egy ilyen mértékű csalás? Az oké, hogy anyóséknál 3 rugót adtak annak, aki fideszre nyom, meg telefonon is hívták délután hogy kire szavazott/szavazott-e már. De 2/3ot nem lehet 3ezer forintokkal megvenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Na jó. Reggelig pihenjünk.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Dobbenet. Egyszeruen en es a kis csaladom is dobbenten figyeljuk a hireket, informaciokat... le vagyunk sokkolva mindketten, es baromira el vagyunk keseredve. Nem tudom mit irhatnek, ezeknek a szarhaziaknak meg gratulalni sem tudok, annyira hanyok toluk.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A demokrácia döntött. Egy nyomorult semmirevaló Soros és A MIGRÁNS félő ország vagyunk. Ezt érdemeljük. Ez a szintünk.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én úgy látom, hogy amíg az ellenzék a Fidesszel van elfoglalva, és a fő motívum a kormány megbuktatása, addig nincs esélye. Menniük kell, menniük kell, menniük kell, bukni fognak, bukni fognak, bukni fognak. Ez nem elég, és kétélű, mert nem csak a saját bázist mozgósítja, hanem a kormánypártit is. Sokkal pozitívabb kampányt kellett volna kezdeményezni, és nem beleállni a pofozkodásba. Azért, hogy a kormánypárti szavazókat vagy átcsábítsák, vagy legalább ne korbácsolják fel.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
na. ki merre menne el innen a retkes birka országból úgy, hogy full egyedül van ismeretség nélkül? tényleg érdekel, mert én itt kurvára nem látom a jövőmet.
tényleg. a faszom tele van azzal, hogy a retkes himusz szózat kombóval az van belém sulykolva, hogy te megbűnhődtél minden szart és majd megszépül az életed. kinek élet az, hogy havonta tudsz magadnak egy márkás ruhát venni és koplalsz 10-éig. mi ez te
tényleg. a faszom tele van azzal, hogy a retkes himusz szózat kombóval az van belém sulykolva, hogy te megbűnhődtél minden szart és majd megszépül az életed. kinek élet az, hogy havonta tudsz magadnak egy márkás ruhát venni és koplalsz 10-éig. mi ez te
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha már így mondjátok, ismeretségi körömben, legalább fele-fele arányban voltak a fidesz-jobbik szavazók, szóval nem tudom, fura ez nekem na, azt gondoltam, hogy a nagy átlag is hasonló lesz...
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hevesben mindent rátennék hogy csalás van. Ilyen nincs. Kész. Elképzelhetetlen. Köszönöm a sok tanulatlan, migránsfélő, kisebbségi és meg sorolhatnám...”’magyar embernek”. Nagybecsű Mr. Busza szavait kell idézzem 1 hónapért: megeszitek a g*c*m*t!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
Én erről a nemzetről végleg lemondtam, elképesztő sötétség van ebben az országban. Sok buta agymosott senki.
Ja, és félreértés, nem az értelmesebb fidesz szavazókra gondolok, sokan érvekkel alátámasztják azt, hogy miért szavaznak rájuk, és még ha nem is értek egyet, akkor is el tudom fogadni.
De hogy az emberek nagy részének elég volt egy gyűlölet kampány, úgy hogy életükben nem láttak migránst meg sorost se, és program vagy vita nélkül is simán rászavaznak egy pártra, az pofátlan.
Szóval a kurvaanyját az emberek nagyrészének, meg mondjuk az ellenzéknek is, kicsit elgondolkozhatnának ők is, hogy ez mekkora szégyen. Remélem lemond az összes ellenzéki párt elnöke.
Ja, és félreértés, nem az értelmesebb fidesz szavazókra gondolok, sokan érvekkel alátámasztják azt, hogy miért szavaznak rájuk, és még ha nem is értek egyet, akkor is el tudom fogadni.
De hogy az emberek nagy részének elég volt egy gyűlölet kampány, úgy hogy életükben nem láttak migránst meg sorost se, és program vagy vita nélkül is simán rászavaznak egy pártra, az pofátlan.
Szóval a kurvaanyját az emberek nagyrészének, meg mondjuk az ellenzéknek is, kicsit elgondolkozhatnának ők is, hogy ez mekkora szégyen. Remélem lemond az összes ellenzéki párt elnöke.