Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kedves szurkolótársak,
Sajnos nem tudok egyet érteni a véleményetekkel. Én úgy gondolom, hogy túlságosan berögzött módon már-már várjátok a kommentátorok egy-egy kijelentését amire aztán ráugorhattok minden héten. Véleményem szerint ennek semmilyen szinten nincs közvetlen köze a játékhoz. Ezért nem értem továbbra sem a mennyiségbeli arányokat amit ezzel a témával foglalkoznak itt egyesek. Ezt a kommentátoros félrevezetős dolgot meg úgy beállítani, mint egy összeesküvéselméletet (mélyen utána kell járni az igazságnak) egyenesen abszurd.
Én rengeteg meccset (Realt és Barcát egyaránt) néztem már több nyelven az elmúlt évek folyamán. Nekem érdekes módon feltűnik az is, hogy Ronaldot és a Realt is rendszeresen dícsérik a jó meccsek után vagy a Barca problémáit ugyanúgy kiecsetelik. Hogy ne csak a spanyoloknál maradjunk, a német meccseken is rendre megy egy-egy csapat lehúzása adott rossz szereplés után. És igen akár Bayern akár Dortmund, megy a kritizálás és a dícséret is az adott teljesítmény után. El kellene fogadni, hogy a kommentátorok részei a közvetítésnek és olyat is mondhatnak ami nekünk adott esetben nem tetszik vagy nem értünk vele egyet.
Röviden: számomra csak az az egy érthetetlen dolog az egészben, hogy miért kell ilyen mértékben, sőt egyáltalán miért kell ezzel foglalkozni? Kétlem, hogy a kommentátorok ilyen erőteljesen befolyásolnák az emberek gondolkodását. Én saját magam el tudom dönteni a látottak alapján, hogy ki az akinek a játéka nekem tetszett és kiével nem voltam megelégedve...
Nekem ez volt az utolsó bejegyzésem ebben a témában, ugyanis én teljesen értelmetlennek tartom az ezzel való foglalkozást és csak ezt szerettem volna megérteni, hogy mi szükség van erre.
További jó szurkolást!
Sajnos nem tudok egyet érteni a véleményetekkel. Én úgy gondolom, hogy túlságosan berögzött módon már-már várjátok a kommentátorok egy-egy kijelentését amire aztán ráugorhattok minden héten. Véleményem szerint ennek semmilyen szinten nincs közvetlen köze a játékhoz. Ezért nem értem továbbra sem a mennyiségbeli arányokat amit ezzel a témával foglalkoznak itt egyesek. Ezt a kommentátoros félrevezetős dolgot meg úgy beállítani, mint egy összeesküvéselméletet (mélyen utána kell járni az igazságnak) egyenesen abszurd.
Én rengeteg meccset (Realt és Barcát egyaránt) néztem már több nyelven az elmúlt évek folyamán. Nekem érdekes módon feltűnik az is, hogy Ronaldot és a Realt is rendszeresen dícsérik a jó meccsek után vagy a Barca problémáit ugyanúgy kiecsetelik. Hogy ne csak a spanyoloknál maradjunk, a német meccseken is rendre megy egy-egy csapat lehúzása adott rossz szereplés után. És igen akár Bayern akár Dortmund, megy a kritizálás és a dícséret is az adott teljesítmény után. El kellene fogadni, hogy a kommentátorok részei a közvetítésnek és olyat is mondhatnak ami nekünk adott esetben nem tetszik vagy nem értünk vele egyet.
Röviden: számomra csak az az egy érthetetlen dolog az egészben, hogy miért kell ilyen mértékben, sőt egyáltalán miért kell ezzel foglalkozni? Kétlem, hogy a kommentátorok ilyen erőteljesen befolyásolnák az emberek gondolkodását. Én saját magam el tudom dönteni a látottak alapján, hogy ki az akinek a játéka nekem tetszett és kiével nem voltam megelégedve...
Nekem ez volt az utolsó bejegyzésem ebben a témában, ugyanis én teljesen értelmetlennek tartom az ezzel való foglalkozást és csak ezt szerettem volna megérteni, hogy mi szükség van erre.
További jó szurkolást!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sok baratom van, akik egyebkent ertelmes emberek, de nem kovetik a focit hetrol hetre. Nem egyszer elofordult mar, hogy baratom bekapcsolta a tv-t, megnezett egy barca meccset, ahol a kommentator vegig azt hangoztatta, hogy a barca milyen tokeletes, a real pedig a csunya, gonosz. Masnap szoba kerult a meccs es o is elkezdte hangoztatni a kommentator baromsagait. En meg mutattam neki videokat, hogy a barca se olyan szent mint azt mondjak es a real se maga a gonosz. O pedig elismerte, hogy igazam van. A gond csak az, hogy mig neki volt aki elmagyarazza a dolgokat, addig sok szurkolonak nincs.
Ez így igaz. Nagyon mélyre kell ásnia, és sokat kell keresgélnie annak aki rá akar jönni az igazságra. Amíg nem volt internet én is azt, hittem, hogy a kommentátorok komoly arcok, és majdnem annyit tudnak, mint az edzők, közben meg egyáltalán nincs így.
Csak egy tegnapi példát hoznék fel: A kommentátor a tegnapi meccs alkalmával folyamatosan Benzemat szapulta, pedig tudta a marha, hogy azért csak van 2 gól és 2 gólpassz neki 4 meccsen, ami nem is olyan rossz, de folyton a válogatottat hozta fel, azt a francia válogatottat, akiknél 2006 óta 11 "szarokbelemindenbe" játékos megy ki a pályára.
A barcánál ott van mosmtár harmadik éve alexis, aki lófaszt nem csinált a mai napig, pedig annyiba került ő is anno kb mint Benzema, de őt érdekes módon soha nem veszi elő a szpíker annyiszor, mint a real játékosát.
Arról meg nem is beszélek, hogy tegnap streamkeresés közben, milyen hsz-eket látok egy-egy chat ablakban. Tényként közlik, hogy Ronaldo sérülést akart okozni Balenek az edzésen, annyira tudtam, hogy ez lesz ebből is.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pontosan. A legtobb szurkolo megnezi a meccset es ha azt hallja folyamatosan, hogy xy jol jatszik, akkor egy ido utan el is hiszi. Hiszen miert ne hinne el? Ott van egy kommentator, aki eleteben tobb ezer meccset latott mar, ert a focihoz, erti a taktikat, stb. Es ha ezeket az embereket masnap megkerdezed a meccsrol, akkor ok is azt fogjak mondani, hogy xy milyen jo volt. Es te meg csodalkozol, hogy teljesen mas meccset lattal, xy nem is jatszott olyan jol. Ezt nem most talalom ki, hanem tapasztalatbol mondom.dzsihad91 írta:Mert itt Mo-n a sok divatmajom ezeknek a fogalmatalan senkiknek a faszságait magolják be és okádják vissza a világba.foci89 írta: Előre is köszönöm szépen a válaszod és bízom benne, hogy meg tudod értetni velem, hogy miért olyan fontos ez a kommentátor kérdés minden héten.
Sok baratom van, akik egyebkent ertelmes emberek, de nem kovetik a focit hetrol hetre. Nem egyszer elofordult mar, hogy baratom bekapcsolta a tv-t, megnezett egy barca meccset, ahol a kommentator vegig azt hangoztatta, hogy a barca milyen tokeletes, a real pedig a csunya, gonosz. Masnap szoba kerult a meccs es o is elkezdte hangoztatni a kommentator baromsagait. En meg mutattam neki videokat, hogy a barca se olyan szent mint azt mondjak es a real se maga a gonosz. O pedig elismerte, hogy igazam van. A gond csak az, hogy mig neki volt aki elmagyarazza a dolgokat, addig sok szurkolonak nincs.
Evekkel ezelott en is csak neztem a meccseket es mindent elhittem a kommentatoroknak. Szerencsere engem volt aki felvilagositson, hogy ezek a kommentatorok is sok hulyeseget osszehordanak, ok se olyan tokeletesek.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert itt Mo-n a sok divatmajom ezeknek a fogalmatalan senkiknek a faszságait magolják be és okádják vissza a világba.foci89 írta:Kedves R.M.C.F.,
a te kérdésedre sajnos válaszolni nem tudok, azonban nekem is lenne egy kérdésem hozzád. Te valamilyen kommentátor-érzékenységben vagy hasonló betegségben szenvedsz?
Állandóan ezzel foglalkozol és nem értem, hogy az idegeidet akarod tönkretenni vagy mi a célod ezzel, de ha ennyire zavar akkor miért nem nézed hang nélkül? Egyébként szeretném ha tudnád, hogy én Németországban néztem a meccset és a német kommentátor is rendre dícsérte Neymart. Nem értem, hogy miért kell ilyen élesen minden meccsnapon ezzel foglalkoznod, mikor oly kevés köze van magához a játékhoz. És én nem hiszem, hogy jogtalanul dícsérik a gyereket világszerte, akár itt No-ban is (ahol köztudott, hogy nem éppen kedvelt a két spanyol klub..).
Előre is köszönöm szépen a válaszod és bízom benne, hogy meg tudod értetni velem, hogy miért olyan fontos ez a kommentátor kérdés minden héten.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én megértem, hogy zavarja, engem is zavarna, ha folyamatosan céronaldot vagy iscot ajnározná a kommentátor.
én csak azt nem értem, hogy miért felénk teszi fel rendre ezeket a szpíkeres kérdéseket, mintha farkas norbival meg horváth ferivel ultiznánk péntekenként valami barcás csehóban.
én csak azt nem értem, hogy miért felénk teszi fel rendre ezeket a szpíkeres kérdéseket, mintha farkas norbival meg horváth ferivel ultiznánk péntekenként valami barcás csehóban.
Kedves R.M.C.F.,
a te kérdésedre sajnos válaszolni nem tudok, azonban nekem is lenne egy kérdésem hozzád. Te valamilyen kommentátor-érzékenységben vagy hasonló betegségben szenvedsz?
Állandóan ezzel foglalkozol és nem értem, hogy az idegeidet akarod tönkretenni vagy mi a célod ezzel, de ha ennyire zavar akkor miért nem nézed hang nélkül? Egyébként szeretném ha tudnád, hogy én Németországban néztem a meccset és a német kommentátor is rendre dícsérte Neymart. Nem értem, hogy miért kell ilyen élesen minden meccsnapon ezzel foglalkoznod, mikor oly kevés köze van magához a játékhoz. És én nem hiszem, hogy jogtalanul dícsérik a gyereket világszerte, akár itt No-ban is (ahol köztudott, hogy nem éppen kedvelt a két spanyol klub..).
Előre is köszönöm szépen a válaszod és bízom benne, hogy meg tudod értetni velem, hogy miért olyan fontos ez a kommentátor kérdés minden héten.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most néztem meg az összefoglalót a Barca meccsről. Az a durva, hogy Alexis szerezte a győztes gólt mégis Messinél termett a fél csapat és ott volt az ünneplés Persze neki is köszönhető a gól, de azért illik a gólszerzőt ünnepelni és utána adni a pacsikat a gólpassz adónak. Komolyan kezdem sajnálni a bolha alattvalóit
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Had kérdezzem meg,hogy most amikor Ramos a teste mögött húzta be a labdát a rá támadó csatár előtt keresztben talppal,akkor miért nem üvöltött a speaker mint neymarnál.....miért nem mondja,hogy na ezt sokáig nézzük majd.....holott legalább annyira megverte,sőt még kockázatosabb helyzetben.
Mondja el ezt valaki majd ha ráér.
Mondja el ezt valaki majd ha ráér.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
Na tessék ha nézed a Real meccsét, most volt az 50. percben egy ilyesmi eset ahol CR áthúzta magát a védőn...sőt a lassítás alapján nem is vagyok benne biztos h szabálytalan volt...és lám mekkora meglepetés neki lefújta a spori...Kiváncsi vagyok,hogyha CR verte volna meg a védőjét úgy,ahogy most Messi,akkor is habzó szájjal üvöltenétek,hogy dehátlerántottamegtéptemegaláztaésamúgyisegyhülyetörpe.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
egyelőre csak hasznos és látványos, mintsem igazán hatékony,
addig jó neki....mert ha eredményes lenne,akkor messi a körmeit is leszedetné egy fogóval.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valóban meg kellett volna adni azt a gólt.
mondjuk kíváncsi vagyok, hogy abban az esetben jobban álltak e volna 2-2-nél a 91. percben.
viszont az, hogy a gól 93:08-kor esett, az annak köszönhető, hogy már a hosszabbításban talált be a sevilla, ilyenkor a gólöröm meg "sérülés" miatt mindig ráhúz a bíró egy percet.
egyébként neymar számomra továbbra is pozitív, egyelőre csak hasznos és látványos, mintsem igazán hatékony, de egész jól megy az akklimatizálódás az európai fociba.
mondjuk kíváncsi vagyok, hogy abban az esetben jobban álltak e volna 2-2-nél a 91. percben.
viszont az, hogy a gól 93:08-kor esett, az annak köszönhető, hogy már a hosszabbításban talált be a sevilla, ilyenkor a gólöröm meg "sérülés" miatt mindig ráhúz a bíró egy percet.
egyébként neymar számomra továbbra is pozitív, egyelőre csak hasznos és látványos, mintsem igazán hatékony, de egész jól megy az akklimatizálódás az európai fociba.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ő már biztos nem.majd visszajön a hosszabbításban
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
majd visszajön a hosszabbításbanR.M.C.F írta:Nee már,kitoltátok azt a ba****ot? Pedig annyira aranyos volt,ahogy szenvedett itt.
Nem illik.
-
Nee már,kitoltátok azt a ba****ot? Pedig annyira aranyos volt,ahogy szenvedett itt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Oké, te meg majd ne lepődj meg, ha mész a haverod után.Ha néznél angol focit,akkor látnád,hogy ez nem igaz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Ha néznél angol focit,akkor látnád,hogy ez nem igaz.Realista24 írta:Arsenal meccsen hasonló szituációt, talán enyhébbet fúj vissza a bíró.
Itt senki egy szót sem szólt a kommentátorról.R.M.C.F írta:Azért aki figyel,az látja,ha CR megy el,vagy csinál egy cselt,nem ordít fel a speaker mintha herélnék.
De Én itt be is fejezném a vitát.
-
Realista24 írta:Arsenal meccsen hasonló szituációt, talán enyhébbet fúj vissza a bíró.
Az más. Mást ne mérjünk hozzájuk.
-
Azért aki figyel,az látja,ha CR megy el,vagy csinál egy cselt,nem ordít fel a speaker mintha herélnék.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arsenal meccsen hasonló szituációt, talán enyhébbet fúj vissza a bíró.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Kiváncsi vagyok,hogyha CR verte volna meg a védőjét úgy,ahogy most Messi,akkor is habzó szájjal üvöltenétek,hogy dehátlerántottamegtéptemegaláztaésamúgyisegyhülyetörpe.Zidane írta:Még jó h ti mindig az igazat mondjátok.Most hiába mondok bármit is...Annyira felvagytok pörögve,hogy minden ésszerű érvelést elutasítotok.
Én csak annyit szeretnék h egy erősen véleményes meccs után azt mondják a barcások, h igen itt nem érdemeltünk győzelmet, vagy h igen a bíró most velünk volt....de nem hiszem, h én ezt valaha megélem...mert egyszerűen mindent megtudtok magyarázni.
És igen,SZERINTEM győzelmet érdemeltünk,mert sokkal több helyzetet alakítottunk ki mint a Sevilla.