Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- ___Samy___
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
lopez jó formában van, óriási vétek lenne kivenni most a kezdőből, meg ugye iker ki tudja milyen formában van
és szerintem ez egy kicsit szembeköpés is lenne lopeznek
és szerintem ez egy kicsit szembeköpés is lenne lopeznek
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ikert én is bedobnám,ő ebben a helyzetben adhat még + madridizmust a csapatnak onnan hátulról.
és átesne ő is a holtponton.
és átesne ő is a holtponton.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Eredményjelző helyére be kéne tenni ezt az Essien képet, és tuti összeszarná magát az egész Dortmundi csapatKerlon írta:Amúgy Essiennek milyen gyilkos képe van már.
amúgy ezzel a kezdővel van esélyünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Di Maria meg örülhet, hogy Modric személyében vetélytársa akadt a "kiakevésbészebb" versenyen, és akkor még szépen fogalmaztamAmúgy Essiennek milyen gyilkos képe van már.
Ez az egyetlen esélyünk. Muszáj támadni, szóval, aki tud focizni azt fel kell rakni a pályára. Amúgy Essiennek milyen gyilkos képe van már.CS0ki írta:http://www.marca.com/2013/04/30/futbol/ ... 13104.html
Na, Mourinho csak nem hülye, és ezzel a kezdővel áll ki? Kellően kockázatos, mivel más lehetőségünk nincs, de én is pont ezt tenném ki ma este.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Danny Smith
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, CR, Zidane, Makelele, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 02'
Ez még tetszetős is...Főleg, hogy favágó Álvarót nem látom hátul a jobboson.CS0ki írta:http://www.marca.com/2013/04/30/futbol/ ... 13104.html
Na, Mourinho csak nem hülye, és ezzel a kezdővel áll ki? Kellően kockázatos, mivel más lehetőségünk nincs, de én is pont ezt tenném ki ma este.
Viszont Modric megint 40-50 méterre vergődik majd a kaputól ahelyett, hogy MR. alibi Özil helyén játszana, és a német kispadozna. De már megszokhattuk a nagy Josétól, hogy ezt a nevetséges játékost nem képes kihagyni. Nem baj...legalább Götze és a darazsak megmutatják Özilnek, hogyan kell irányítani és játszani ezt a játékot... Miért nem képes Mou egy Xabi-Modric-Essien kp-val kezdeni?!
Viszlát José! Örültem
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
Iker - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Gündogan, Modric, Kondogbia - ???, Benz, CR
- Victor
kb. minden meccsen így kéne felállni és nem állnánk ott, aholDe azért Lopezzel talán nem elképzelhetetlen a feláálás
Baszki, jogos. Már kezdtem csalódni Mourinhóban.! De azért Lopezzel talán nem elképzelhetetlen a feláálás.
- Victor
én mindenesetre elfogadnám, csak lopezt szívesebben látnám a kapuban
- ___Samy___
casillas a kapuban?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
http://www.marca.com/2013/04/30/futbol/ ... 13104.html
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Azért legyél Mourinho, mert nem én döntök csak leírom, hogy SZERINTEM. Ilyen ez a Fórum, mindenki csak találgat és leírja a véleményét....ó legyen Isconak egy jó féléve, mert kb november, december környékén "robbant" be. Igazság szerint most tavasszal.
433... honnét tudod, hogy mit játszunk jövőre? Agüero meg szerintem nem az az ember, aki széthajtja magát egy brusztolós meccsen. Róla már mondták, hogy van hozzáállásbeli problémája illetve nagyon hangulat ember, amire nincs szükségünk szerintem.
Pogbat Balehez és Cavanihoz hasonlítani - már bocsánat -, de hülyeség. Cavani 3. szezonja termel 20 gól fölé és megállta a helyét a BL-ben is. Bale is második jó szezonját futja és idén besöpörte a legjobb játékos és a legjobb fiatal játékos díjat is a PL-ben. Pogba mit csinált eddig? Feltörekvőben van a Juveban...
Nem rég kértem egy kevés realitást...
Pogbat Balehez és Cavanihoz hasonlítani - már bocsánat -, de hülyeség. --> Többre tartom mind2nél.
Szerintem én meg teljesen korrekt módon leírtam a véleményem arról, ha elengedjük Di Mariat. Ne már, hogy Isco legyen az egyetlen pótlása... Aztán Özilt láttuk, hogy a szélen nem érzi jól magát, Jesétől meg nem tudjuk mire számítsunk...Toky írta:De ki beszélt itt arról, hogy Jesé lesz az abszolút kezdő? Te kérdezted, hogy ki játszhatna szélen onnan, erre reagáltam, szerintem teljesen reálisan. Arról nem is beszélve, hogy ez még csak nem is az én keretem.Kerlon írta:Persze a felnőtt bajnokságokban abszolút zsákbamacska Jesével számoljunk. Komolyan nem tudom elhinni az ilyeneket... Alapból mostanában csatárt vagy visszavont csatárt játszik... Ennyiből vegyünk meg egy halom fiatalt, akit jónak láttok aztán úgy is beválik mind és halmozhatjuk a serlegeket ezerrel.Jesét úgy értettem, hogy a kezdőbe.Kérhetnék egy kis realitást?
Az más kérdés, hogy ha Agüero és Benzema is itt lenne, szerintem nem játszanának túl gyakran egymás mellett. Hasonló lenne, mint most a Higuaín-Benzema duónál, csak a rotáció miatt gyakrabban találkoznának a pályán. Meg nekem Agüero amúgy is túl drága lenne (mind átigazolási összeg, mind fizetés).
Még szerencse, hogy ilyen csapatok ellen feltudja magát spanolni...numberone1 írta:megint az, h mondtak. Nezzel vissza par rangadod, amikor a MU v a Chelsea ellen jatszik. Vagy a barca elleni meccseit. Hat pedig szethajtja magat.Kerlon írta:
Agüero meg szerintem nem az az ember, aki széthajtja magát egy brusztolós meccsen. Róla már mondták, hogy van hozzáállásbeli problémája illetve nagyon hangulat ember, amire nincs szükségünk szerintem.
Amúgy te is csak mondod... Ha jól tudom Mancini legfőképpen Nasrit vette elő az idei gyenge teljesítményével, de Agüeroval se volt maximálisan megelégedve.
Azt se értem, hogy egyszer gólfosó embert akarunk venni és Agüerot akarjuk másszor meg az van, hogy nem egy gólfosó kell, hanem egy technikás játékos, aki megint Agüero. Ezt most nem neked szánom csak itt jött ki. Én Agüerotól abszolút nem dobok hátast.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
megint az, h mondtak. Nezzel vissza par rangadod, amikor a MU v a Chelsea ellen jatszik. Vagy a barca elleni meccseit. Hat pedig szethajtja magat.Kerlon írta: Agüero meg szerintem nem az az ember, aki széthajtja magát egy brusztolós meccsen. Róla már mondták, hogy van hozzáállásbeli problémája illetve nagyon hangulat ember, amire nincs szükségünk szerintem.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
De ki beszélt itt arról, hogy Jesé lesz az abszolút kezdő? Te kérdezted, hogy ki játszhatna szélen onnan, erre reagáltam, szerintem teljesen reálisan. Arról nem is beszélve, hogy ez még csak nem is az én keretem.Kerlon írta:Persze a felnőtt bajnokságokban abszolút zsákbamacska Jesével számoljunk. Komolyan nem tudom elhinni az ilyeneket... Alapból mostanában csatárt vagy visszavont csatárt játszik... Ennyiből vegyünk meg egy halom fiatalt, akit jónak láttok aztán úgy is beválik mind és halmozhatjuk a serlegeket ezerrel.Jesét úgy értettem, hogy a kezdőbe.Kérhetnék egy kis realitást?
Az más kérdés, hogy ha Agüero és Benzema is itt lenne, szerintem nem játszanának túl gyakran egymás mellett. Hasonló lenne, mint most a Higuaín-Benzema duónál, csak a rotáció miatt gyakrabban találkoznának a pályán. Meg nekem Agüero amúgy is túl drága lenne (mind átigazolási összeg, mind fizetés).
Jó legyen Isconak egy jó féléve, mert kb november, december környékén "robbant" be. Igazság szerint most tavasszal.Los Blancos írta:Igen...Özil, Isco, Jesé. 4-3-3-ban nincs kimondott szélső. Én úgy gondolom ott a 3 középpályás mindenhol jelen van, és a 2 szélső védő is felzárkózik. Plusz Benzema és Kun sem az a tipikus elöl megállok center.Ha eladjuk Di Mariat, akkor ki lesz jobb oldalt? Az az Isco, akinek volt egy felkapott 2 hónapja? Pogba mire fel 30M? Szinte null kilométeres... Remélem a vezetőség jobban kalkulál az árakkal illetve üzletel.
Iscot aki követi, tudja, hogy nem 2 jó hónapja volt.
Pogba meg azért 30, amiért Bale és Cavani 60-70. Mert már most válogatott és posztján kb. a legnagyobb ígéret, ha már most nem több annál.
433... honnét tudod, hogy mit játszunk jövőre? Agüero meg szerintem nem az az ember, aki széthajtja magát egy brusztolós meccsen. Róla már mondták, hogy van hozzáállásbeli problémája illetve nagyon hangulat ember, amire nincs szükségünk szerintem.
Pogbat Balehez és Cavanihoz hasonlítani - már bocsánat -, de hülyeség. Cavani 3. szezonja termel 20 gól fölé és megállta a helyét a BL-ben is. Bale is második jó szezonját futja és idén besöpörte a legjobb játékos és a legjobb fiatal játékos díjat is a PL-ben. Pogba mit csinált eddig? Feltörekvőben van a Juveban...
Nem rég kértem egy kevés realitást...
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
hehe írta:namost egy olyan válogatottat, ami maradona óta kanyarban sincs és még a valaha volt legjobb játékossal ( ) is csak tornáról tornára leégnek, kiröhögném. nem tudom komolyan venni az aktuális edzőjét sem, aki higuaint elsőszámú csatárként veszi számításba, hiszen nyilvánvaló, hogy az egész argentin foci 2-3 játékoson kívül egy rakás szar, ahogy van. kutyát nem érdekli, hogy higuain mit csinál ott, a klubfociban, erősebb ellenfelek és a legjobb védők ellen annyit ér, mint egy darab szar.
egyszeruen,de lenyegre toroen.
Kondogbia a spanyol elcsapatban bizonyit, M'Vila eladta a lelket sok minden nem lesz mar belole. Orosz qrvak biztos orultek neki, lesz aki habzsolja ott az eletet es szorja a penzt.madridista siempre írta:amúgy m'vila már nem menő?vagy mi van vele? Tavaly mindenki őt akarta, ő volt az ász a középpályára most meg kondogbiák?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Peru, Németország, Dél-Korea, Mexikó, Spanyolország, Uruguay, Nigéria, Chile, Ecuador, Paraguay, Svédország, Venezuela.Casso írta:Csak érdekességképpen Higuain kik ellen lőtt gólt? Milyen nemzeti csapatok ellen?
Ettől függetlenül a gól, az gól.hehe írta:namost egy olyan válogatottat, ami maradona óta kanyarban sincs és még a valaha volt legjobb játékossal ( ) is csak tornáról tornára leégnek, kiröhögném. nem tudom komolyan venni az aktuális edzőjét sem, aki higuaint elsőszámú csatárként veszi számításba, hiszen nyilvánvaló, hogy az egész argentin foci 2-3 játékoson kívül egy rakás szar, ahogy van. kutyát nem érdekli, hogy higuain mit csinál ott, a klubfociban, erősebb ellenfelek és a legjobb védők ellen annyit ér, mint egy darab szar.
elment a ruszkikhoz, de még egy meccset nem játszott 2013-ban. ő eléggé elkúrta a karrierjét, de hát ez ilyen.madridista siempre írta:amúgy m'vila már nem menő?vagy mi van vele? Tavaly mindenki őt akarta, ő volt az ász a középpályára most meg kondogbiák?