HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 28., vasárnap 21:47
[quote] Sajnos a média tud hatni az emberre. Főleg a fiatalokra. Mindig a kamaszkori magamra ismerek, mikor ilyeneket olvasok. Elég bedobni heteken keresztül ugyanazt a 2-3 nevet és az egyszeri szurkoló már elhiszi, hogy ők hozzák a megváltást. Mert ha a Real Madrid v a Barcelona le akarja igazolni akkor az rossz játékos nem lehet, sőt, ők lesznek az új bálványok. De ezt sajnos nem előre döntjük el, hanem utólag választjuk. [/quote
]Ez igaz.De valamerre akkor is el kell indulni,mert ez így nem maradhat.Meg kell oldani az ominózus jhv posztot,Salgado óta normális játékosunk oda nem volt,de nagy valszínűség szerint Carvajala ez a problema megoldódik.
Aztán be kell foldozni a kp-t,mert Khedira nem tétel,Alonso meg nem játszhat 50 éves koráig.
És ehhez igazolni kell,és ugye ahogy írtad,később fog kiderülni hogy mire mentünk ezekkel a játékosokkal,bárkik is legyenek azok.
A Real Madrid amúgy sem volt soha erős a játékos megfigyeléssben,mindig a biztosra mentünk inkább,"bejáratott embereket"vettünk.Ez odáig fajult,hogy a 2002 utáni galaktikusok egyénileg ugyan nagyon jók voltak,csapatként viszont már nem annyira,és ez kihatott az eredményességre is.
Majd a galaktikusok után jött az a filozófia,hogy fő a szerénység,ne dobáljunk ki eurómilliökat,hanem olyan játékosokat vegyünk,aki bár lehet hogy nem annyira pengés mint Ronaldo,de alázatos,dolgos stb...Na ezzel aztán át is estünk a ló másik oldalára,hogy nem hogy a real madrid,de még a spanyol bajnokság szintjét sem ütötte meg némelyik...
Aztán ugye pár éve a Mourinho korszak,aminek én nem tudtam örülni,lévén sem őt,sem a focit amit játszat,nem kedveltem különösebben.De aztán az első időkben rám cáfolt,rendett tett a klubnál,sok gólos meccseket játszottunk,aminek a vége bajnokság lett,rekord pontszámmal...
De kiffuladt valahol a dolog,az ellenfelek kiismertek,Mou nem tudott újítani,makacsul ragaszkodott mind a játékfelfogáshoz,mind a bejáratott embereihez.Ellenetek megtalálta a fegyvert,de mivel nem tudtunk váltani,kis csapatok ellen tanácstalanok voltunk,a BL-be láttuk,egy sztm nem túl acélos dortmund elp**ott minket,mert már odáig fajultak a dolgok,hogy a játékosoknak kedvük sem volt,mert talán nem is akartak...
Ezek után nem tudom mit hoz a holnap...hogy kit igazolunk,hogy ezek a játékosok,hogy egy új edző tud e új lendületet hozni a csapatba,azt eldönti a jövő.Az a baj,hogy a futballba nincsenek már egyéniségek,mintha a játékosok egykaptafára készülnének,mert odáig ment a taktika,hogy még a gyerekeket is úgy nevelik ki,hogy jaj csak ki ne kapjunk,hogy ha már vezetünk akkor tartsuk meg az eredményt,ha már vezetünk...
Ahogy hehe is írta volt,pár brazil srácon kívül a többi csak tömegtermék.Mintha edzők,játékosok,vezetők elfelejtették volna,hogy ez mégis csak egy játék,bármennyi pénz is forog benne.
Szal nem tudom mi lesz.De várom a nyarat hogy történjen valami,mert ez így,ahogy most van,nem maradhat...