Szerintem is. A másik része meg még édesebb Viszotn fel kell írjon valaki valami szívgyógyszert, ez nagyon durva volt... én összeestem a tv előtt Cé meg odamegy azt bebassza felülre.H.E.H.E. írta: remélem fáj a világnak
sztem tizi volt amúgy.
Értékeld a legutóbbi meccset
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Mar elotte is ki kellett volna, most meg egyertelmuen.Galacticos írta:Miert nem benatia lett kiallitva? Mar az a dupla odarugasa is narancssarga volt ott a felpalyanal de hogy ezt hogy uszta meg..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Juve rohadtul nem volt jobb, vicc volt az egèsz.
Majdnem kimakkoltak minket.
A sírós kislányok akik meg nem bíznak a fiúkban menjenek másnak szurkolni.
Majdnem kimakkoltak minket.
A sírós kislányok akik meg nem bíznak a fiúkban menjenek másnak szurkolni.
- BlancoMark
Sima tovabbjutas. Van meg kerdes?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
egyaltalan nem. a juventusnak koze nem volt a meccshez. bement minden, a 3. gol meg no comment kategoria.Anthony írta:Üzenem a csapatnak ez a mai egy TRÁGYA volt
nalunk bale, isco ziccert ront
cenek nem fujnak 11est
varane kapufa
ja es a 11es teljesen jogos volt a végén
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hmm.
még emésztenem kell a történteket.
remélem fáj a világnak
sztem tizi volt amúgy.
még emésztenem kell a történteket.
remélem fáj a világnak
sztem tizi volt amúgy.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Galacticos
Miert nem benatia lett kiallitva? Mar az a dupla odarugasa is narancssarga volt ott a felpalyanal de hogy ezt hogy uszta meg..
És már írtak is a Barca drukker ismerősök,h "mi csak 11+piros kombóval tudunk nyerni", meg h "kassai"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Üzenem a csapatnak ez a mai egy TRÁGYA volt
- H.E.H.E.
szójjá akkor a németnek, hogy eladó, takarodhat a faszbawxyz írta:Részben vitatkoznék.H.E.H.E. írta:Csak annyit akarol mondani, hogy kovacsics mar most tobbet ad a csapatnak, nem vagyok modrics ellenes, de kovaval jobbak vagyunk, remelem alapember lesz, foleg ha modric kezd kifele menni.
Kell neymar mint egy falat kenyer, isco, bale, benzema meg mehetnek szepen.
Kezdőnek kellene lennie a nagy munkabírása, sebessége, 1v1ei miatt, de a hétvégi meccsen megint alig vállalkozott passzokban, vissza vagy oldalra. Modric mellé lesz jó, nem a posztjára.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Részben vitatkoznék.H.E.H.E. írta:Csak annyit akarol mondani, hogy kovacsics mar most tobbet ad a csapatnak, nem vagyok modrics ellenes, de kovaval jobbak vagyunk, remelem alapember lesz, foleg ha modric kezd kifele menni.
Kezdőnek kellene lennie a nagy munkabírása, sebessége, 1v1ei miatt, de a hétvégi meccsen megint alig vállalkozott passzokban, vissza vagy oldalra. Modric mellé lesz jó, nem a posztjára.
- H.E.H.E.
igyad azt a kávét igyad gyorsan, addig se beszélsz badarságokat
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert ha jön Neymar, akkor Benzema mellett nincs esélye kezdőbe kerülniziro4vr írta:Isco és Benzema miért? Mindkettő tud focizni, utóbbi nem akar menni se, szerintem előbbi is csak hisztizik, mint Te, amikor nem citromos sört kell inni.
Bale mehet és valszeg megy is, Theot kell még elküldeni, meg Vallejot, ha egy meccset nem bír lejátszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Isco és Benzema miért? Mindkettő tud focizni, utóbbi nem akar menni se, szerintem előbbi is csak hisztizik, mint Te, amikor nem citromos sört kell inni.
Bale mehet és valszeg megy is, Theot kell még elküldeni, meg Vallejot, ha egy meccset nem bír lejátszani.
Nem illik.
- H.E.H.E.
Csak annyit akarol mondani, hogy kovacsics mar most tobbet ad a csapatnak, nem vagyok modrics ellenes, de kovaval jobbak vagyunk, remelem alapember lesz, foleg ha modric kezd kifele menni.
Vazzkeznek adok pacsit, sokat szidtam, de eleg hasznos az elmult hetekben, plane hogy negyszer annyit dolgozik, mint a lusta dagadt teszetosza, fejben egyszeru belank.
Vazzkeznek adok pacsit, sokat szidtam, de eleg hasznos az elmult hetekben, plane hogy negyszer annyit dolgozik, mint a lusta dagadt teszetosza, fejben egyszeru belank.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Cr, Navas és Kovacic parádésat fociztak.
Nagyon jó volt a meccs,kár, hogy nem lett győzelem. Az, hogy Ramos felment csatárba, totál lexarva a védekezést, majd mikor visszaért, nem tudott koncentrálni a dolgára sajnos egy bekapott gólba került, de ez van. Nem hibáztatható senki.
Ha gólt szerzett volna Ramos, akkor mindenki őt isteníti most, így viszont lett egy ilyen meccs. Ez van.
Én jobban örülök egy ilyen nyílt sisakos focinak, mint ha murinnyóztunk volna. Ramos is jó, hogy támadott, mert így lett létszám fölény sokszor és közel is volt a gólhoz.
Megérdemeltük volna a 3pontot.
Ezt a köt*sög grízest meg irgalmatlanul meg lehetne ütni..Mutogataja, hogy looserek vagyunk ő..úgy néz ki mint egy rakás szerencsétlenség. Majd ha úgy fog kinézni, mint egy férfi és úgy is viselkedik akkor szóljon. Ezzel a szerencsétlen “gólörömével” csak úgy nézett ki, mint egy udvari bohóc..
Szerencséje, hogy nem vágta valaki képen a suttyó viselkedése miatt.
Nagyon jó volt a meccs,kár, hogy nem lett győzelem. Az, hogy Ramos felment csatárba, totál lexarva a védekezést, majd mikor visszaért, nem tudott koncentrálni a dolgára sajnos egy bekapott gólba került, de ez van. Nem hibáztatható senki.
Ha gólt szerzett volna Ramos, akkor mindenki őt isteníti most, így viszont lett egy ilyen meccs. Ez van.
Én jobban örülök egy ilyen nyílt sisakos focinak, mint ha murinnyóztunk volna. Ramos is jó, hogy támadott, mert így lett létszám fölény sokszor és közel is volt a gólhoz.
Megérdemeltük volna a 3pontot.
Ezt a köt*sög grízest meg irgalmatlanul meg lehetne ütni..Mutogataja, hogy looserek vagyunk ő..úgy néz ki mint egy rakás szerencsétlenség. Majd ha úgy fog kinézni, mint egy férfi és úgy is viselkedik akkor szóljon. Ezzel a szerencsétlen “gólörömével” csak úgy nézett ki, mint egy udvari bohóc..
Szerencséje, hogy nem vágta valaki képen a suttyó viselkedése miatt.
- RealMadridFanatic
Tetszett a meccs, végre a bajnokságban is úgy ültem le (még utólag is), hogy érdekesnek ígérkezik, nem csalódtam. Cé beteg, Bale végre mintha akart volna valamit, Kovacic szerintem nagyon jól ment, Navas meg parádés.
Persze szétmákolta az Atleti, de most kit érdekel?
Ui.: valaki szóljon Középszermann-nak, hogy ha BL és/vagy Aranylabda közelébe akar újra kerülni, akkor majdnem minden nap van Bernabéu-túra, és Cé is szívesen megmutatja szerintem a kollekciót. Bohóc.
Persze szétmákolta az Atleti, de most kit érdekel?
Ui.: valaki szóljon Középszermann-nak, hogy ha BL és/vagy Aranylabda közelébe akar újra kerülni, akkor majdnem minden nap van Bernabéu-túra, és Cé is szívesen megmutatja szerintem a kollekciót. Bohóc.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nem volt vészes a meccs. Azt azért nem mondanám, hogy nem volt semmi tétje, de nem hiszem, hogy bárki kardjába dőlt volna az eredmény miatt.
Ahhoz képest nem rossz eredmény, hogy nem igazán vettük fullosra sem a felállást, sem a tempót, és még így is jobbak voltunk, emellett volt még két kapufánk plusz két meg nem adott jogos tizink (Kroos, LV). Utóbbiakból ennyit egyszerűen nem bír el egy rangadó.
Remélem, LV nem sérült le, a többiek, úgy néz ki, egyben maradtak, ez az Atma ellen nagy szó. Külön öröm, hogy Varane is egyre ütésállóbb.
Gólok. Na igen. Már-már kezdünk barcások lenni, ha ott messzi, itt CR nem dönti el, más nem fogja. Régebben pont az volt az egyik erényünk, hogy év végére a 25ös keretből kb. 18-19en szereztek gólt. CR gólja megint csak remekbe szabottra sikerült, ezek ellen csak így jehet gólt szerezni. Volt pl. Ase. helyzeet, ő levette, megnézte, ellőtte, ez egy ATMA ellen már sok, ennyi idő alatt már ketten-hárman érnek oda. CR utóbbi három gólja mindent ver, külön-külön is mesterművek, így egyben meg nagyon szép sorozat.
Volt sok jó teljesítmény itt is, ott is, teljesség igénye nélkül Varane megint tanár volt, Ramos is állta a sarat, CRt láttuk, a középpályán legjobban meg Kova tetszett.
Ahhoz képest nem rossz eredmény, hogy nem igazán vettük fullosra sem a felállást, sem a tempót, és még így is jobbak voltunk, emellett volt még két kapufánk plusz két meg nem adott jogos tizink (Kroos, LV). Utóbbiakból ennyit egyszerűen nem bír el egy rangadó.
Remélem, LV nem sérült le, a többiek, úgy néz ki, egyben maradtak, ez az Atma ellen nagy szó. Külön öröm, hogy Varane is egyre ütésállóbb.
Gólok. Na igen. Már-már kezdünk barcások lenni, ha ott messzi, itt CR nem dönti el, más nem fogja. Régebben pont az volt az egyik erényünk, hogy év végére a 25ös keretből kb. 18-19en szereztek gólt. CR gólja megint csak remekbe szabottra sikerült, ezek ellen csak így jehet gólt szerezni. Volt pl. Ase. helyzeet, ő levette, megnézte, ellőtte, ez egy ATMA ellen már sok, ennyi idő alatt már ketten-hárman érnek oda. CR utóbbi három gólja mindent ver, külön-külön is mesterművek, így egyben meg nagyon szép sorozat.
Volt sok jó teljesítmény itt is, ott is, teljesség igénye nélkül Varane megint tanár volt, Ramos is állta a sarat, CRt láttuk, a középpályán legjobban meg Kova tetszett.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Süti
Igazából kár ezeket lejátszani. Buta paraszt tico hentel orrba szájba, és engedik nekik. Mákolnak 1-2 gólt, hogy X legyen, és ennyi. Minél előbb kopjon ki onnan Simeone, mert ezeket fáj nézni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
dzsi91 írta:Jó kis átmozgató meccs, szpíker is kiszurkolhatta magát, grízman is bizonyított,hogy tökéletes lesz neki az a rusnya barsza mez és nem sérült senki.Simeone viszont elkezdett kopaszodni, azt nem tudom,hogy Milánóban vagy Liszabonban kezdődött ez, de valamit ideje lenne kitalálni rá, szerintem dúrja le az egészet.Ez így már nem macsó.
Felek hogy Lucas nem maradt egyben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema