Navamiro írta: Csak a te kedvedért, igen.pacsi haver, te örök legenda. Adminok adminja.
![Greatest Of All Time :goat:](./images/smilies/goat_20.png)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 23:39
Navamiro írta: Csak a te kedvedért, igen.pacsi haver, te örök legenda. Adminok adminja.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 11., szerda 23:37
Minden nap kemenyek kuzdok erte, nekem elhiheted!Realista24 írta:Ennél nagyobb gondod ne legyen az életbenRealAsensio írta:De most azon tul hogy azt mondjatok, ne foglalkozzak vele, kurvara idegesit hogy ezt mondjak. Mire alapozzak?
Szerk: kozben olyan indoklast adtak, hogy ebben a helyzetben, a meccs legvegen ilyen kielezett szituban nem "erdemes" belenyulni a meccsbe. MIERT NEM? A szabaly az szabaly, nem? Tokmindegy hanyadik perc es mennyi az allas. Kurvaideges
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. április 11., szerda 23:34
Csak a te kedvedért, igen.Realista24 írta:Jah, jobb lett volna, ha kiesünk. Akkor örülnél.Navamiro írta:
Nem örülök, sajnos ez nagyon gyenge volt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 11., szerda 23:32
Ez csak a kötelező betli volt mint minden menetelésünknélpheco írta:Az izgalom miatt esett ki nekem sok Juve helyzet vagy tenyleg kb egy nagy helyzetuk volt a golokon kivul? Erosen tulzo volt az a 0-3.
A tizi is jogos volt szerintem, Puhl szerint viszont nem![]()
Lehet jol jott a csapatnak ez a meccs amugy, igy talan nem hiszik el, hogy zsebben a BL.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 11., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. április 11., szerda 23:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 23:30
Ennél nagyobb gondod ne legyen az életbenRealAsensio írta:De most azon tul hogy azt mondjatok, ne foglalkozzak vele, kurvara idegesit hogy ezt mondjak. Mire alapozzak?
Szerk: kozben olyan indoklast adtak, hogy ebben a helyzetben, a meccs legvegen ilyen kielezett szituban nem "erdemes" belenyulni a meccsbe. MIERT NEM? A szabaly az szabaly, nem? Tokmindegy hanyadik perc es mennyi az allas. Kurvaideges vagyok, ennyire vakok es elvakultak nem lehetnek...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 11., szerda 23:28
De. Lehetnek.RealAsensio írta:De most azon tul hogy azt mondjatok, ne foglalkozzak vele, kurvara idegesit hogy ezt mondjak. Mire alapozzak?
Szerk: kozben olyan indoklast adtak, hogy ebben a helyzetben, a meccs legvegen ilyen kielezett szituban nem "erdemes" belenyulni a meccsbe. MIERT NEM? A szabaly az szabaly, nem? Tokmindegy hanyadik perc es mennyi az allas. Kurvaideges vagyok, ennyire vakok es elvakultak nem lehetnek...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 11., szerda 23:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 23:27
Jah, jobb lett volna, ha kiesünk. Akkor örülnél.Navamiro írta:
Nem örülök, sajnos ez nagyon gyenge volt.
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. április 11., szerda 23:24
Max lökés, de nem látszódott. Utána/közben labdát elrúgja.Dupla D írta:Én több szar játékvezetőt láttam eddig, mint jót, szóval nem vagyok meglepve.RealAsensio írta:Tobb jatekvezeto (!!!!!!!) ismerosom szerint nem volt tizenegyes. HOGY A FASZBA NEM VOLT AZ? Aruljatok mar el nekem, en nem ertem baszki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 23:24
De te nem ittál, ő meg abba se hagyta.pheco írta:Az izgalom miatt esett ki nekem sok Juve helyzet vagy tenyleg kb egy nagy helyzetuk volt a golokon kivul? Erosen tulzo volt az a 0-3.
A tizi is jogos volt szerintem, Puhl szerint viszont nem![]()
Lehet jol jott a csapatnak ez a meccs amugy, igy talan nem hiszik el, hogy zsebben a BL.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 11., szerda 23:23
Én több szar játékvezetőt láttam eddig, mint jót, szóval nem vagyok meglepve.RealAsensio írta:Tobb jatekvezeto (!!!!!!!) ismerosom szerint nem volt tizenegyes. HOGY A FASZBA NEM VOLT AZ? Aruljatok mar el nekem, en nem ertem baszki.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 11., szerda 23:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 23:22
Az összes sötét. Ne gondolkodj többet rajta.RealAsensio írta:Tobb jatekvezeto (!!!!!!!) ismerosom szerint nem volt tizenegyes. HOGY A FASZBA NEM VOLT AZ? Aruljatok mar el nekem, en nem ertem baszki.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. április 11., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 11., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. április 11., szerda 23:17
Csakazert nem log ki Isco fullra mert nincs vonalban a kamera. Szerintem az les.Dupla D írta:Szerintem vitatható, mert nincs vonalban a kamera. A védő lába eléggé belóg.KAG írta:Ja am isco golja csak sztem nem volt les?
Ezzel nem értek egyet. Én nem éreztem, hogy a legnagyobb baj a hozzáállással lett volna.Süti írta:A barca tegnap hasonló hozzáállással hullott ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 11., szerda 23:17
Adom DD-t, de valahogy mégsem voltunk ott úgy fejben, ahogy kellett volna.Dupla D írta:Szerintem vitatható, mert nincs vonalban a kamera. A védő lába eléggé belóg.KAG írta:Ja am isco golja csak sztem nem volt les?
Ezzel nem értek egyet. Én nem éreztem, hogy a legnagyobb baj a hozzáállással lett volna.Süti írta:A barca tegnap hasonló hozzáállással hullott ki.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 11., szerda 23:15
Szerintem vitatható, mert nincs vonalban a kamera. A védő lába eléggé belóg.KAG írta:Ja am isco golja csak sztem nem volt les?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem