Bajnokok Ligája
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Bajnokok Ligája
ugyanebben az igen kiváló index cikkben még az utolsó mondat:
Pont egy éve a Bayernnel játszott szakasztott ilyen BL-negyeddöntőt a Madrid, ők nyertek Münchenben 2-1-re, a Bayern Madridban 2-1-re, majd jött a hosszabbítás, és a végeredmény Kassai Viktor minden idők legnagyobb európai bíróámokfutásával: 4-2 a Realnak.
egyrészt fasság, másrészt elmegy a kurva anyjába aki így beszél egy honfitársáról egy országos sajtó hasábjain.
ennyit erről a buzi indexről, remélem ezt is bezárják a faszba.
Pont egy éve a Bayernnel játszott szakasztott ilyen BL-negyeddöntőt a Madrid, ők nyertek Münchenben 2-1-re, a Bayern Madridban 2-1-re, majd jött a hosszabbítás, és a végeredmény Kassai Viktor minden idők legnagyobb európai bíróámokfutásával: 4-2 a Realnak.
egyrészt fasság, másrészt elmegy a kurva anyjába aki így beszél egy honfitársáról egy országos sajtó hasábjain.
ennyit erről a buzi indexről, remélem ezt is bezárják a faszba.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ancelotti is mindenidők egyik legjobb edzője de attól még nem kell átmenni fullkreténbe. Tapsikolni meg nem fogok a hülyeségekhez. Én nagyra tartom Buffont de amit vele is művelnek,mintha valami sérthetetlen szent lenne akinek a második neve fairplay ...Dupla D írta:Ne adjuk már le így a szintet. Buffon a történelem egyik legjobb kapusa, én meg tudom érteni a faszit, hogy elfogultan látja a dolgokat. Ettől még nincs igaza, de a ettől függetlenül tiszteletet megérdemli.dzsi91 írta:Ráragadt az a sok nyál amit csorgattak rá az elmúlt években, azt hiszi,hogy ez a sport valami romantikus dráma ahol a főszereplő végül megkapja a happy endet mert az jár neki.
Mondjuk ez igaz csak a főszereplők mi vagyunk
Ne legyünk már ennyire nagyképűek.
+még háborognak a pirosán,hogy jogtalan mert ő maga a sportszerűség. Nekiment a bírónak,piros.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
sztem vicces, nem bántásként írom.
azért ennyire ne legyél már érzékeny.
pláne más helyett.
azért ennyire ne legyél már érzékeny.
pláne más helyett.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A tiszteletet kezdheted azzal is, hogy normálisan írod le a nevét.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- H.E.H.E.
nem nagyképűek vagynk, mindenki elismeri puffont, mindenki bőgött, hogy nem ő kapta életmúdíjként az aranylabdát ( nevetséges), szimpatikus nagy játékos.
de amikor faszságot beszél, mert elborult az agya, attól még nem lesz kisebb játékos, viszont hadd küldjük már el a faszba miatta.
de amikor faszságot beszél, mert elborult az agya, attól még nem lesz kisebb játékos, viszont hadd küldjük már el a faszba miatta.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ne adjuk már le így a szintet. Buffon a történelem egyik legjobb kapusa, én meg tudom érteni a faszit, hogy elfogultan látja a dolgokat. Ettől még nincs igaza, de a ettől függetlenül tiszteletet megérdemli.dzsi91 írta:Ráragadt az a sok nyál amit csorgattak rá az elmúlt években, azt hiszi,hogy ez a sport valami romantikus dráma ahol a főszereplő végül megkapja a happy endet mert az jár neki.
Ne legyünk már ennyire nagyképűek.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez olyan mint a kis les a Barcanak. 10%os tizi. BeszarokH.E.H.E. írta:puffon az indexnek is nyilatkozott ( ):
„ENNEK A BÍRÓNAK EGY SZEMETESLÁDA VAN A SZÍVE HELYÉN. HA EZT A 10 SZÁZALÉKOS BÜNTETŐT BEFÚJOD, NEM VAGY FÉRFI. EGY ÁLLAT VAGY, AKI FŐSZEREPLŐ AKAR LENNI EGY NAGYON KÉTES EPIZÓDBAN"
mi köze az érzelmeknek egy döntéshez, egy papíron objektív szakmában (spori)?
mi az hogy 10%-os büntető?
ez vmi kifejezés, ami csak a bundával betakart olasz futballszabálykönyvben létezik?
puffon barátom, zidane az utolsó meccsén amikor pirosat kapott, legalább igaza volt és érthető, amit tett.
te csak nem tudod elviselni, hogy a béellben semmit nem tettél le az asztalra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Ráragadt az a sok nyál amit csorgattak rá az elmúlt években, azt hiszi,hogy ez a sport valami romantikus dráma ahol a főszereplő végül megkapja a happy endet mert az jár neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
puffon az indexnek is nyilatkozott ( ):
„ENNEK A BÍRÓNAK EGY SZEMETESLÁDA VAN A SZÍVE HELYÉN. HA EZT A 10 SZÁZALÉKOS BÜNTETŐT BEFÚJOD, NEM VAGY FÉRFI. EGY ÁLLAT VAGY, AKI FŐSZEREPLŐ AKAR LENNI EGY NAGYON KÉTES EPIZÓDBAN"
ez vmi kifejezés, ami csak a bundával betakart olasz futballszabálykönyvben létezik?
puffon barátom, zidane az utolsó meccsén amikor pirosat kapott, legalább igaza volt és érthető, amit tett.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
xabi nem a lefujas utan futott be, hanem valamelyik golt unnepelni nem?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most olvasom, hogy a juvesok nem bírtak magukkal, az öltözőfolyosón a Realosokkal akartak emberkedni, és Ramos próbálta csillapítani a kedélyeket, de aztán neki sem sikerült.
És hogy Ramos nem lépett ki a folyosóról, ezért szerintünk nem félünk eltiltástól.
Érdekes lesz. Hülye szabály, ráadásul nem is vétettünk ellene. Akkor is hülyeség volt, amikor Xabi a meccs lefújása után bement a pályára. Ugyan mi köze bárkinek, hogy mit csinálsz a meccs után?
És hogy Ramos nem lépett ki a folyosóról, ezért szerintünk nem félünk eltiltástól.
Érdekes lesz. Hülye szabály, ráadásul nem is vétettünk ellene. Akkor is hülyeség volt, amikor Xabi a meccs lefújása után bement a pályára. Ugyan mi köze bárkinek, hogy mit csinálsz a meccs után?
- dzsi91
Pont ezért nem mind1 jöjjön a Roma és verjék össze egymást bayernék a poollal, mi már megtettük a dolgunkat kivertünk 2 nagy halat és a roma is kivert egy nagy halat , megérdemeljük egymástel magico írta:
A sorsolás meg tökmindegy. Ha a Tottenham-Dortmund-PSG-Juve-Pool-Bayern soron keresztül nyernénk BL-t, akkor is lenne kifogás meg nyávogás
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ez az új rekordKercsó írta:Amúgy ez a 8.alkalom... valaki tudja mi a rekord?
Ramost megvédeném, ebben a szituban, kapitányként, vezérként én sem bírtam volna ott fent a seggemen ülni. Szerintem már félidőben lement elbeszélgetni a fiúkkal, aztán ha hosszabbításra került volna sor, akkor is jól jöhetett volna tőle pár jó tanács, bátorítás.
A sorsolás meg tökmindegy. Ha a Tottenham-Dortmund-PSG-Juve-Pool-Bayern soron keresztül nyernénk BL-t, akkor is lenne kifogás meg nyávogás
- Csabi
- Kapcsolat:
ez.Kercsó írta:Amúgy ez a 8.alkalom... valaki tudja mi a rekord?
nálam roma-bayern-pool a sorrend
rómától jobbak vagyunk 2 szinttel
bayernnel jó meccseket tolnánk, de szerintem továbbmennénk
a pool viszont igazi sötét ló, teljesen kiszámíthatatlanok, és ez nagyon veszélyes. az ő kiejtésüket a müntyenre bíznám.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Remélem Róma lesz. Pont a Ramos eltiltás miatt. Mert tuti elkaszálják legalább 1 meccsre. Dzekot és Sckiket könnyebben ki lehet kapcsolni, szerintem, mint a Pool vagy Bayern támadókat.
Okot sem szabadott volna adjon az UEFAnak... nem az eszedért szeretünk Sergio.
A szenvedés, amit ismét lenyom a virtuális világ, meg csak röhögni tudom. Tényleg fasztarisznya az összes károgó. Szenvednek, hogy ismét ott vagyunk a legjobb 4-ben.
Amúgy ez a 8.alkalom... valaki tudja mi a rekord?
Okot sem szabadott volna adjon az UEFAnak... nem az eszedért szeretünk Sergio.
A szenvedés, amit ismét lenyom a virtuális világ, meg csak röhögni tudom. Tényleg fasztarisznya az összes károgó. Szenvednek, hogy ismét ott vagyunk a legjobb 4-ben.
Amúgy ez a 8.alkalom... valaki tudja mi a rekord?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- H.E.H.E.
olyan ez mint a balnak a választásokCsabi írta:istenem de szenvednek. de szenvednek. elhitték, hogy a madridnak itt a szezon vége, és most 10x annyira fáj. mindenbe kapaszkodnak
youtube legjobb videói, ahol az elején még röhögnek, a végén már bőgnek, amikor trumpot megválasztják
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Csabi
- Kapcsolat:
istenem de szenvednek. de szenvednek. elhitték, hogy a madridnak itt a szezon vége, és most 10x annyira fáj. mindenbe kapaszkodnak
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Epp ez az. Okot sem kena adniRealista24 írta:A büntető miatt valószínű, hogy elkaszálják, kompenzáció gyanánt.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg ma délutánra igen.ericco írta:Szerintem a szurkolo a lelaton es az eltiltott jatekos a kijaroban mas kategoria. De rohadtul orulnek neki, ha nem igy lenne, mert Ramos kell a csapatnak.Realista24 írta: És akkor azt a szurkolót is eltiltja az UEFA, akinek kiszól az edző a lelátóra?
Abban bizok, amit irtam, hogy azert volt ott, mert ott lehetett. Dontes ma delutan varhato?
Most hogy egy szinttel feljebb van az ember vagy lejjebb, mindegy szerintem. Nem a pályán és/vagy cserékkel egy szinten volt. Végig figyelt arra, hogy ne lépjen ki, már amennyire ki lehetett venni tv-n keresztül.
Ez innentől jogi móka. A büntető miatt valószínű, hogy elkaszálják, kompenzáció gyanánt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem a szurkolo a lelaton es az eltiltott jatekos a kijaroban mas kategoria. De rohadtul orulnek neki, ha nem igy lenne, mert Ramos kell a csapatnak.Realista24 írta: És akkor azt a szurkolót is eltiltja az UEFA, akinek kiszól az edző a lelátóra?
Abban bizok, amit irtam, hogy azert volt ott, mert ott lehetett. Dontes ma delutan varhato?
Merci Zizou!