Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Komolynak tűnni akaró oldalak is olyanokat írnak, hogy ilyet nem illik befújni. A szabálykönyvvel ütném őket agyon. Ez nem a bíró fassága volt, hogy ilyen kellemetlenül és kegyetlenül kellett meghoznia egy ítéletet, ami tök jogos volt bazmeg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
nincs is rajta semmit magyarázni. az olaszoknak meg a barca (meg néhány bayern) drukkereknek habzik a szája. ennyi. barcadrukkerből meg sok van, ezért olvasható mindenhol.Én egyáltalán nem érzem, hogy itt bármit is magyarázni kéne. Tavalyi BM elleni sokkal neccesebb volt. Sokkal.
Ez egy jogos tizenegyes volt, befújta, berúgta. Ennyi.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én egyáltalán nem érzem, hogy itt bármit is magyarázni kéne. Tavalyi BM elleni sokkal neccesebb volt. Sokkal.
Az első félidőben szétszórva mentek ki a játékosok. Nem figyeltek oda, gyorsan kaptunk egyet, és nem volt szerencsénk hogy a ziccereket beverdessük. Az első félidő volt gáz, a második nem. Ha nincs az az ordas nagy Navas potya ez a Juve szerintem sosem egyenlített volna ki. A cserék is jól ültek, a második félidő, hát nem volt világverő, de nem volt ciki sem. Az első félidőben elhittük hogy minden ok.
Valszeg Zidane nem így küldte fel őket a pályára, meg a játékosok sem így álltak hozzá, csak egyszerűen a tudatalattiban ott volt, hogy 2 meccsen 7!!! gólt vertek ennek a Juvénak, így nyilván egyszerűen tudat alatt jelentősen csökkent a koncentráció. (Ez nagyon nehéz korrigálnod, bármennyire is próbálod elhitetni magaddal, hogy még nem lefutott a párharc.)
Am ha Isco beveri a százas ziccert akkor már az első félidőben is vége lett volna. Szerencsénk volt, hogy 0-3 után Benatia ellökte, lerúgta Vazquezt, így azért jogosan továbbment a csapat. Navas potyájáért nagy kár, írtam is a meccs közben, hogy kár érte, mert am semmi baj nem lett volna tegnap.
Szal megkapta az ajándékot a Juve, ahogy tavaly a München is egy paródia jellegű öngóllal.
Véleményem szerint hosszútávon ez a jobb forgatókönyv (na nem a 0-3 után 1-3, de mondjuk egy 0-2, vagy 1-2 egész jó eset lett volna). Méghozzá azért, mert így a játékosok tudatában benne lesz ez a necces meccs. És ez nagyon kell, hogy ne csak szóval, meg rohangálással, hanem fejben, a legmélyebb énjükben is 100 százalékosan koncentráljanak akár egy Roma, egy harmatosabb BM, vagy egy Pool ellen.
EZ így összességében nem volt rossz, nagy kár a 3. gólért, és hogy ki tudott egyenlíteni a Juve, ha nem tudtak volna, akkor csak izgi lett volna végig 0 vitával, bár a 11es jogosságát néhány antimadridista Juve hívőn kívül senki nem vitatja ahogy olvasom.
1-2-re kellett volna kikapni, a 82 percben vert Cronaldo góllal szépíteni, az lett volna a legnyugisabb, de mégis legoptimálisabb eset a jövőre nézve, bármilyen hülyén hangzik én így gondolom.
Az első félidőben szétszórva mentek ki a játékosok. Nem figyeltek oda, gyorsan kaptunk egyet, és nem volt szerencsénk hogy a ziccereket beverdessük. Az első félidő volt gáz, a második nem. Ha nincs az az ordas nagy Navas potya ez a Juve szerintem sosem egyenlített volna ki. A cserék is jól ültek, a második félidő, hát nem volt világverő, de nem volt ciki sem. Az első félidőben elhittük hogy minden ok.
Valszeg Zidane nem így küldte fel őket a pályára, meg a játékosok sem így álltak hozzá, csak egyszerűen a tudatalattiban ott volt, hogy 2 meccsen 7!!! gólt vertek ennek a Juvénak, így nyilván egyszerűen tudat alatt jelentősen csökkent a koncentráció. (Ez nagyon nehéz korrigálnod, bármennyire is próbálod elhitetni magaddal, hogy még nem lefutott a párharc.)
Am ha Isco beveri a százas ziccert akkor már az első félidőben is vége lett volna. Szerencsénk volt, hogy 0-3 után Benatia ellökte, lerúgta Vazquezt, így azért jogosan továbbment a csapat. Navas potyájáért nagy kár, írtam is a meccs közben, hogy kár érte, mert am semmi baj nem lett volna tegnap.
Szal megkapta az ajándékot a Juve, ahogy tavaly a München is egy paródia jellegű öngóllal.
Véleményem szerint hosszútávon ez a jobb forgatókönyv (na nem a 0-3 után 1-3, de mondjuk egy 0-2, vagy 1-2 egész jó eset lett volna). Méghozzá azért, mert így a játékosok tudatában benne lesz ez a necces meccs. És ez nagyon kell, hogy ne csak szóval, meg rohangálással, hanem fejben, a legmélyebb énjükben is 100 százalékosan koncentráljanak akár egy Roma, egy harmatosabb BM, vagy egy Pool ellen.
EZ így összességében nem volt rossz, nagy kár a 3. gólért, és hogy ki tudott egyenlíteni a Juve, ha nem tudtak volna, akkor csak izgi lett volna végig 0 vitával, bár a 11es jogosságát néhány antimadridista Juve hívőn kívül senki nem vitatja ahogy olvasom.
1-2-re kellett volna kikapni, a 82 percben vert Cronaldo góllal szépíteni, az lett volna a legnyugisabb, de mégis legoptimálisabb eset a jövőre nézve, bármilyen hülyén hangzik én így gondolom.
- ___Samy___
Ezzel maximálisan egyet kell értenem. Isco nem volt rossz, akart is, de total súlytalan volt. Megette a fene őt ott középen, annyira tömörültek az olaszok. Fejjateka gyenge, birkózni meg nem alkalmas.Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
Benzema játéka talán idén most először adta magát úgy igazán, erre nem lep meg pályára sem. Ez nálam hiba ZZ részéről. Az viszont tetszett, hogy észrevette, hogy baj van, és megerősítette a kp-t. Egyértelműen ott szerette volna átvenni az irányítást.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nekem úgy tűnt folyamatosan lassítani, kontrollálni akartuk a játékot, pont ahogy az első meccsen is, nem akart esélyt sem adni Zidane a kontrákra, ezért folyamatosan visszapasszolgattunk, így viszont nehezebb betalálni. Az első meccsen is csak CR zsenialitása miatt sikerült, a 3-ik gól meg már emberelőnyből jött.Babinho írta:Ez a csere azért sült el rohadt rosszul, mert a (ÉS itt a lényeg!!!), mert a bekk-szélső párosuk mindkét oldalon egységesebb volt, le tudták védekezni a lassan folyó támadásainkat, minden területet lezártak, Marcelo előtt ketten zártak, hogy Asensio ne kaphassa a labdát, és ugyanez a másik oldalon. DE! Ami ezt a játékot így ellehetetlenítette, az a KP. Ugyanis Khedira és Matuidi tökéletesen megfolytotta Kroost és Modricot, sem a labdakihozatalaink nem működtek, sem a támadásépítésünk, hiszen nem tudtunk sem a szélre kisegíteni (Kroos balra, Modric jobbra), mert folyamatosan a nyakukba lógtak ezek ketten. Ezt a párharcot főleg Modric vesztette el, a néger nagyon durván fizikális fölényben volt, Kroos többször került játékba Khedira mellett. Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
Iscóról amit írsz pont ezért mondom, hogy el kell adni, nincsen helye, nincsen szerepe a csapatban.
No.
De utáltam ezt a meccset
Szerintem a csapat hozzáállásával nem volt túl nagy gond. Ez a meccs a taktikán "ment el".
Allegri a létező legjobb receptet találta ki az elmúlt évek ellenfelei közül ellenünk, amit megkoronázott Zidane kezdője, illetve ne kerteljünk az impotens Bale csapatba állítása.
Nagyszerűen szervezte meg a csapatát Allegri. Rombuszban álltunk fel, ők meg két szélsővel, a bekkek támogatásával, hát ezt mi szoktuk csinálni héé...
Volt is bajban Carvajal és Marcelo, folyamatosan létszámfölényt alakítottak ki a széleken, amit pofon egyszerűen kijátszottak, és zavar nélkül adhatták be a labdákat. Vallejoban nem volt elég karakter, hogy kisegítse Marcit, a középpálya meg valahol egész más területen mozgott. Varane-Carvajal jobban megoldotta az oldalát, más kérdés, hogy amikor már eljut Mandzukicig a labda, akkor Carvajal tehetetlen volt természetesen.
Elképesztően egységesen mozogtak a pályán, támadásban folyamatosan 4-5 "támadó" lépett fel a 16osunkra és annak területére, Douglas Costat meg lerúgni sem lehetett.
A második félidőben próbáltuk a bekkeknek a támogatást megadni Asensio-Lucassal (Bale szóra sem érdemes, Casemiro lehozatala is jó döntés volt, labdakihozatalban nem tudott segíteni, védekezésben pedig egyszerűen nem volt rá szükség, nem ott folytak a juve támadásai).
Ez a csere azért sült el rohadt rosszul, mert a (ÉS itt a lényeg!!!), mert a bekk-szélső párosuk mindkét oldalon egységesebb volt, le tudták védekezni a lassan folyó támadásainkat, minden területet lezártak, Marcelo előtt ketten zártak, hogy Asensio ne kaphassa a labdát, és ugyanez a másik oldalon. DE! Ami ezt a játékot így ellehetetlenítette, az a KP. Ugyanis Khedira és Matuidi tökéletesen megfolytotta Kroost és Modricot, sem a labdakihozatalaink nem működtek, sem a támadásépítésünk, hiszen nem tudtunk sem a szélre kisegíteni (Kroos balra, Modric jobbra), mert folyamatosan a nyakukba lógtak ezek ketten. Ezt a párharcot főleg Modric vesztette el, a néger nagyon durván fizikális fölényben volt, Kroos többször került játékba Khedira mellett. Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
Ronaldo egészen elképesztő, szavak nincsenek rá, óriási vezére a csapatnak, és engem a csapkodásai sem idegesítettek, de lehet csak azért mert már megszoktam az évek alatt.
Navasra kitérnék azért, mert szerintem nem csak a 3. gól volt az övé, nekem az volt az érzésem, hogy a 2. gólt is ki kellett volna szednie, oda a rövidre nem kéne gólt kapnia, persze Mandzu szinte zavartalanul fejelhetett.
Sok egyéni értékelésbe bele lehetne még menni, de azt gondolom a fent leírtak miatt voltunk mindkét félidőben rosszak, Allegri nagyon megtalálta most, kellett nekik nagyon Pjanic és Benatia visszatérése és Matuidi csapatba állítása. Ho-ho mindjárt ott tartunk, hogy Dybalaval ez nem is így nézett volna ki...Érdekes.
Higuaint azért jó volt nézni, nagyon lecsúszott, pedig magasan sose volt, de ez a hatalmas arc visszataszító.
De utáltam ezt a meccset
Szerintem a csapat hozzáállásával nem volt túl nagy gond. Ez a meccs a taktikán "ment el".
Allegri a létező legjobb receptet találta ki az elmúlt évek ellenfelei közül ellenünk, amit megkoronázott Zidane kezdője, illetve ne kerteljünk az impotens Bale csapatba állítása.
Nagyszerűen szervezte meg a csapatát Allegri. Rombuszban álltunk fel, ők meg két szélsővel, a bekkek támogatásával, hát ezt mi szoktuk csinálni héé...
Volt is bajban Carvajal és Marcelo, folyamatosan létszámfölényt alakítottak ki a széleken, amit pofon egyszerűen kijátszottak, és zavar nélkül adhatták be a labdákat. Vallejoban nem volt elég karakter, hogy kisegítse Marcit, a középpálya meg valahol egész más területen mozgott. Varane-Carvajal jobban megoldotta az oldalát, más kérdés, hogy amikor már eljut Mandzukicig a labda, akkor Carvajal tehetetlen volt természetesen.
Elképesztően egységesen mozogtak a pályán, támadásban folyamatosan 4-5 "támadó" lépett fel a 16osunkra és annak területére, Douglas Costat meg lerúgni sem lehetett.
A második félidőben próbáltuk a bekkeknek a támogatást megadni Asensio-Lucassal (Bale szóra sem érdemes, Casemiro lehozatala is jó döntés volt, labdakihozatalban nem tudott segíteni, védekezésben pedig egyszerűen nem volt rá szükség, nem ott folytak a juve támadásai).
Ez a csere azért sült el rohadt rosszul, mert a (ÉS itt a lényeg!!!), mert a bekk-szélső párosuk mindkét oldalon egységesebb volt, le tudták védekezni a lassan folyó támadásainkat, minden területet lezártak, Marcelo előtt ketten zártak, hogy Asensio ne kaphassa a labdát, és ugyanez a másik oldalon. DE! Ami ezt a játékot így ellehetetlenítette, az a KP. Ugyanis Khedira és Matuidi tökéletesen megfolytotta Kroost és Modricot, sem a labdakihozatalaink nem működtek, sem a támadásépítésünk, hiszen nem tudtunk sem a szélre kisegíteni (Kroos balra, Modric jobbra), mert folyamatosan a nyakukba lógtak ezek ketten. Ezt a párharcot főleg Modric vesztette el, a néger nagyon durván fizikális fölényben volt, Kroos többször került játékba Khedira mellett. Az utolsó mentsvárunk ebben az esetben, hogy a labdakihozatalt tehermentesítse, vagy a széleken támogatást nyújtson Isco lett volna, de én semmilyen hasznát nem láttam a pályán. Egyénileg jól játszott, a passzai ültek, csak hasznuk nem sok volt, szerintem rossz helyen volt a pályán, ott ahol megfojtottak minket, nem tudott segíteni, sem védekezésben nem volt aktív, sem támadásban nem volt ereje, hiszen sem szervezésben nem tűnt fel hatékonyan, sem a védelemben nem tudott területet nyitni (KAK), és mélységi beindulásai sem voltak (nem volt hol). Én elsősorban biztos, hogy őt cseréltem volna le akár Kovacicra (hogy modric több levegőhöz jusson), vagy Benyára (hogy területet nyisson elől).
Ronaldo egészen elképesztő, szavak nincsenek rá, óriási vezére a csapatnak, és engem a csapkodásai sem idegesítettek, de lehet csak azért mert már megszoktam az évek alatt.
Navasra kitérnék azért, mert szerintem nem csak a 3. gól volt az övé, nekem az volt az érzésem, hogy a 2. gólt is ki kellett volna szednie, oda a rövidre nem kéne gólt kapnia, persze Mandzu szinte zavartalanul fejelhetett.
Sok egyéni értékelésbe bele lehetne még menni, de azt gondolom a fent leírtak miatt voltunk mindkét félidőben rosszak, Allegri nagyon megtalálta most, kellett nekik nagyon Pjanic és Benatia visszatérése és Matuidi csapatba állítása. Ho-ho mindjárt ott tartunk, hogy Dybalaval ez nem is így nézett volna ki...Érdekes.
Higuaint azért jó volt nézni, nagyon lecsúszott, pedig magasan sose volt, de ez a hatalmas arc visszataszító.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olivér az új Kassai.
Plusz egész meccsen olyan ámokfutást rendezett (Benatia), hogy nem kellett volna csodálkozni, ha elmarad a tizi, mert már nincs a pályán.R. Carlos írta:Azokat az embereket nem értem igazából, akik azt írják, hogy CR szabálytalankodott a tizi előtt, mert lekönyökölte a védőt... egyszerűen csak magasabbra ugrott bárhogy is néztem a dolgot. A tizi jogosságán nem fogok vitatkozni, de Benatia az első félidőben pont, hogy megúszott CR-rel szemben egy 100%-os büntetőt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Azokat az embereket nem értem igazából, akik azt írják, hogy CR szabálytalankodott a tizi előtt, mert lekönyökölte a védőt... egyszerűen csak magasabbra ugrott bárhogy is néztem a dolgot. A tizi jogosságán nem fogok vitatkozni, de Benatia az első félidőben pont, hogy megúszott CR-rel szemben egy 100%-os büntetőt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A szezon eleje a középső védők hiányán, és CR kiállításán ment el.
Most arra is van esély, hogy ez megismétlődjön (törölik most a sárgákat?), ezért a vezetőségnek jár egy nagy kuki.
A csapatnak is, mert az első 5-10 percben nem szabad gólt kapni, majd nem szabad ennyire szétesni, Navas is a legjobbkor hibázik, hihetetlen.
Zidane kezdője is egy kicsit merész volt, ahogyan a cserék is, hosszabbítás esetén elég komoly hátrány lett volna.
Az igaz, hogy ha a meccs egészét nézem azt érzem, hogy jók voltunk, csak ez pont nem számít ha kikapsz, kiesel.
A hosszabbítást szerintem nyertük volna, a Juventusnál még a szertáros is sárga lapos volt, valaki tuti ki lett volna állítva.
Remélhetőleg ez a továbbcsúszás ad egy plusszt a csapatnak, de az is lehet, hogy ezek után jóval kevésbé fognak félni tőlünk.
Szerintem a Poolt kapjuk, Ramos nélkül nehéz lesz az első meccs.
Jah még annyit, hogy amikor láttam az Isco féle labdaátlépéseket, meg hasonló lazaságokat, akkor már éreztem, hogy baj lesz.
Iscot és Balet el kell adni nyáron.
Isco egy jó kis játékos, de továbbra is megvannak az ismert hibái, és a legnagyobb baja, hogy Zidane csapatában nincsen posztja. Általában szabadon mozoghat, ami akár jó is lehetne, de ha nincsen meg hosszú távon a posztod, és a pontos szereped egy csapatban, akkor nem lehet jól teljesíteni. El kell engedni, vagy csináljon neki helyet Zidane.
Most arra is van esély, hogy ez megismétlődjön (törölik most a sárgákat?), ezért a vezetőségnek jár egy nagy kuki.
A csapatnak is, mert az első 5-10 percben nem szabad gólt kapni, majd nem szabad ennyire szétesni, Navas is a legjobbkor hibázik, hihetetlen.
Zidane kezdője is egy kicsit merész volt, ahogyan a cserék is, hosszabbítás esetén elég komoly hátrány lett volna.
Az igaz, hogy ha a meccs egészét nézem azt érzem, hogy jók voltunk, csak ez pont nem számít ha kikapsz, kiesel.
A hosszabbítást szerintem nyertük volna, a Juventusnál még a szertáros is sárga lapos volt, valaki tuti ki lett volna állítva.
Remélhetőleg ez a továbbcsúszás ad egy plusszt a csapatnak, de az is lehet, hogy ezek után jóval kevésbé fognak félni tőlünk.
Szerintem a Poolt kapjuk, Ramos nélkül nehéz lesz az első meccs.
Jah még annyit, hogy amikor láttam az Isco féle labdaátlépéseket, meg hasonló lazaságokat, akkor már éreztem, hogy baj lesz.
Iscot és Balet el kell adni nyáron.
Isco egy jó kis játékos, de továbbra is megvannak az ismert hibái, és a legnagyobb baja, hogy Zidane csapatában nincsen posztja. Általában szabadon mozoghat, ami akár jó is lehetne, de ha nincsen meg hosszú távon a posztod, és a pontos szereped egy csapatban, akkor nem lehet jól teljesíteni. El kell engedni, vagy csináljon neki helyet Zidane.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ott volt Marci is, de a ket spanyol tovább dolgozott.H.E.H.E. írta:Azt en is neztem mit hoborognek ott, csak azt nem ertem miert a ket spanyol kisgyerek emberkedett ott, akik 50 kilok osszesen vasaggyal. Hol van ilyenkor marcelo mint csk, bar o a tegnapi utan bujjon is el jo melyre, de mondjuk egy varane odamehetett volna csapkodni kicsit.Realista24 írta:Most nézem a videót a tiziről. Chiellini, a kapus meg még valaki összevissza taposta a büntetőpontot, mélyítette, rugdalta. Elrúgták a labdát, pofáztak Cé arcába, holott ott sem lehetnének. Asensio és Lucas meg mint a testőrök, végezték a dolgukat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Nem gondolnám hogy ha komolyan vesszük a találkozót az első perctől kezdve, akkor Marcelo, Modric, Casemiro, Navas vagy éppen B̶a̶l̶e̶ ilyen teljesítményt hoz le. Ennél mindannyian sokkal de sokkal többre képesek.Dupla D írta: Ezzel nem értek egyet. Én nem éreztem, hogy a legnagyobb baj a hozzáállással lett volna.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Azt en is neztem mit hoborognek ott, csak azt nem ertem miert a ket spanyol kisgyerek emberkedett ott, akik 50 kilok osszesen vasaggyal. Hol van ilyenkor marcelo mint csk, bar o a tegnapi utan bujjon is el jo melyre, de mondjuk egy varane odamehetett volna csapkodni kicsit.Realista24 írta:Most nézem a videót a tiziről. Chiellini, a kapus meg még valaki összevissza taposta a büntetőpontot, mélyítette, rugdalta. Elrúgták a labdát, pofáztak Cé arcába, holott ott sem lehetnének. Asensio és Lucas meg mint a testőrök, végezték a dolgukat.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most nézem a videót a tiziről. Chiellini, a kapus meg még valaki összevissza taposta a büntetőpontot, mélyítette, rugdalta. Elrúgták a labdát, pofáztak Cé arcába, holott ott sem lehetnének. Asensio és Lucas meg mint a testőrök, végezték a dolgukat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Így aludva rá egyet mégszebb az elmúlt 2 nap így összegezve.
Amúgy van 2-3 hetünk rendezni a sorokat,Modric-kroos és a carvajal-marcelo tengely pocsék volt,bale meg mondjon le.
A meccs meg a barsza hibája.Úgy kiestek kedden,hogy a juve is elhitte ,hogy van remény aztán a gyors gól után automatikusan jöttek a dolgok, ha nincs a barsza kiesés le se szarjuk a 0-1et és nyugodtan lehozzuk 1-1 1-2re, de úgy befosott mindenki taho mandzukic gólja után,hogy rossz volt nézni.Okos ember más kárán ugye,hát mi nem de a lényeg,hogy túlvagyunk a szokásos buktán 0-3 után és még mindig bent vagyunk. Grat a csapatnak,hogy nem olyan lélektelen szart nyomtak le mint a barsza hanem inkább tovább mentek.
Amúgy van 2-3 hetünk rendezni a sorokat,Modric-kroos és a carvajal-marcelo tengely pocsék volt,bale meg mondjon le.
A meccs meg a barsza hibája.Úgy kiestek kedden,hogy a juve is elhitte ,hogy van remény aztán a gyors gól után automatikusan jöttek a dolgok, ha nincs a barsza kiesés le se szarjuk a 0-1et és nyugodtan lehozzuk 1-1 1-2re, de úgy befosott mindenki taho mandzukic gólja után,hogy rossz volt nézni.Okos ember más kárán ugye,hát mi nem de a lényeg,hogy túlvagyunk a szokásos buktán 0-3 után és még mindig bent vagyunk. Grat a csapatnak,hogy nem olyan lélektelen szart nyomtak le mint a barsza hanem inkább tovább mentek.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Amúgy végre ZZ észrevette, hogy Casemiro mennyire alkalmatlan az ilyen meccsek többségén és ugye tegnap még azzal sem kompenzált, hogy jól védekezett volna. Ideje lenne beépíteni oda Kovacicot. Lehet 2-vel kevesebbet szerelne és nem nyerne fejpárbajokat, de hogy a labda kihozatalok és a labdajáratás sokkal jobban menne az biztos. Tegnapis kirázott a hideg, amikor Case felé ment a labda és, ha jó volt, ha nem, de visszapaszolta a szemben állónak.
Bale-t nem kell részleteznem. Benzemát meg lehet fikázni, de tegnap jól látszott, hogy mire mentünk nélküle, amikor talán egy embert nem lehetett a támadósorból középen megjátszani.
Marcelo védekezéshez való hozzáállása meg botrányos, főleg, hogy ő volt a CSK.
Bale-t nem kell részleteznem. Benzemát meg lehet fikázni, de tegnap jól látszott, hogy mire mentünk nélküle, amikor talán egy embert nem lehetett a támadósorból középen megjátszani.
Marcelo védekezéshez való hozzáállása meg botrányos, főleg, hogy ő volt a CSK.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mester77
Ahogy én láttam a korai bekapott gól itt zavart, ott extra löketet adott. Sergio nélkül a védelem halvérű, kapkodó volt. Modric nem tudott hozzátenni extrát, bale meg... Z jól cserélt, szerintem jót tett a két futós szélső beállítása, Kova is jól szállt be. C ment, kapart és amikor kellett akkor
A tizi vitán felül áll, nem is érdemes róla beszélni. Hátulról, kézzel - lábbal a gólhelyzetben levő játékost...
Reméljük Ramost nem meszelik el, bár nem sok esélyt latok rá sajnos.
Respect a juvenak, közel voltak és hála C nek.
A tizi vitán felül áll, nem is érdemes róla beszélni. Hátulról, kézzel - lábbal a gólhelyzetben levő játékost...
Reméljük Ramost nem meszelik el, bár nem sok esélyt latok rá sajnos.
Respect a juvenak, közel voltak és hála C nek.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A lokes pillanata milyen szepen kirajzolodik Lucas fejen...dannen írta:tobb helyen olvasom, hogy sokan videobirot reklamalnak. azt mondjuk nem tudom mi a faszra, de ha lett volna, ezt latja rajta a spori:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 06798&_rdr
es aki szerint meg igy se tizi hogy latja ezt az bekaphatja de tenyleg.
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
A másik topikban is írtam, hogy a 11-es abszolút jogos volt, de a szabálykönyv szerint ki is kellett volna állítani az elkövetőt (mert kézzel akadályozta a játékost a gólszerzésben). És Buffont is jogosan állította ki, mert minden sértő megnyilvánulásnak automatikus piros a "jutalma".Steve írta:Az az igazság, hogy qvára sajnálm, hogy így lett vége..
Megérdemeltük volna a kiesést is, de 11-t és a szenvedést is.
Buffon kiállítása, nármit is puta madrezott.. felesleges volt. Sárga neki és fogja be.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vigyázz, el fog sorvadni a pöcsöd, annyian fogják nyalogatnidannen írta:tobb helyen olvasom, hogy sokan videobirot reklamalnak. azt mondjuk nem tudom mi a faszra, de ha lett volna, ezt latja rajta a spori:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 06798&_rdr
es aki szerint meg igy se tizi hogy latja ezt az bekaphatja de tenyleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema