Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 12., csütörtök 17:06

aki eltiltaná az egy állat és szemetes van a szíve helyén :coffee:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 12., csütörtök 17:05

ziro4vr írta:
CRonika írta:Ramosról van már valami hír? Délutánra ígérték, 1-2 kamu facebook oldalon már írták, hogy hivatalos h 1 meccset kap, de nekik nem hiszek.
Nem illene eltiltani szerintem.
Igen ezt a bl ilyen késői szakaszában már nem szokás meghúzni :lol:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 12., csütörtök 17:04

CRonika írta:Ramosról van már valami hír? Délutánra ígérték, 1-2 kamu facebook oldalon már írták, hogy hivatalos h 1 meccset kap, de nekik nem hiszek.
Nem illene eltiltani szerintem.
Nem illik.

CRonika
Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!

HozzászólásSzerző: CRonika » 2018. április 12., csütörtök 17:02

Ramosról van már valami hír? Délutánra ígérték, 1-2 kamu facebook oldalon már írták, hogy hivatalos h 1 meccset kap, de nekik nem hiszek.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 12., csütörtök 16:55

kényes kérdés és figyelni kell a piacot. ha van lehetőség le kell csapni ha nincs akkor Navasnak van még 1 max 2 éve. nem égető de nem is elhanyagolható kérdés.

szerintem senkinek nincs baja Navas-al de tavaly Neuer is mutatta milyen a csúcs idén De Gea is mutatja és bár Navas jó kapus óriási bravúrokkal mellette lepkék is vannak meg hiányosságok és látszik a szintek közötti eltérés. ha marad is Navas amivel semmi baj nincs 2 év múlva szerintem már igenis kapuskérdés lesz.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 16:44

Nálam sem változott jó ideje a kapuskérdés. Ha könnyen tudunk váltani egy De Gea-ra, akkor hajrá, ha nem, akkor jó nekünk Navas is még 1-2 évig.

postmaster

HozzászólásSzerző: postmaster » 2018. április 12., csütörtök 16:40

igazad van, bocs . Tisztelem őt is. De nekünk top1-2 kapus kell.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 16:35

postmaster írta:Egyértelmű tizi volt. És mivel Buffon leordította, vajon miket ordíthatott !!!???, azonnal kiállította, VISZONT FENTHAGYTA Benatiát, akit második sárgával le kellett volna küldenie. Ha Buffon marad, kivédi ?????, akkor hosszabbítás 10 ellen. Azaz a bíró kompenzált.
A meccs: az edzőnk nyilván kiadta Bale-nek, hogy hátul be kell segítsen az alacsony Carvajal-nak, ....tt rá. Le is vette!!!
Mindenki tudja, hogy beíveléseknél gyengék vagyunk, ha van Kapitány, hanem. Navas most búcsúzott.Joggal.
Joggal búcsúzott Navas? Dehogy. Én nagyon sokáig támadtam, továbbra sem tartom top3-as kapusnak összességében, de amit lehoz a sok támadás, pletyka és mindennel szemben, azelőtt fejet hajtok. Ha meg minden játékosnak annyi lenne egy ekkora hiba után, akkor Ramos nem a mi Kapitányunk lenne most.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

postmaster

HozzászólásSzerző: postmaster » 2018. április 12., csütörtök 16:25

Egyértelmű tizi volt. És mivel Buffon leordította, vajon miket ordíthatott !!!???, azonnal kiállította, VISZONT FENTHAGYTA Benatiát, akit második sárgával le kellett volna küldenie. Ha Buffon marad, kivédi ?????, akkor hosszabbítás 10 ellen. Azaz a bíró kompenzált.
A meccs: az edzőnk nyilván kiadta Bale-nek, hogy hátul be kell segítsen az alacsony Carvajal-nak, ....tt rá. Le is vette!!!
Mindenki tudja, hogy beíveléseknél gyengék vagyunk, ha van Kapitány, hanem. Navas most búcsúzott.Joggal.

CRonika
Kedvenc játékosaid: CR,Varane,Raúl,Ronaldo,Zidane,Figo
Kedvenc csapatod: A galaktikus Real Madrid!

HozzászólásSzerző: CRonika » 2018. április 12., csütörtök 16:03

Eléggé lerágott csont már a téma, de azért nekem is lenne egy észrevételem.

Akik azt mondják habzó szájjal, hogy nem volt szabálytalan Benatia, azaz LV színészkedett, az miből gondolja hogy LV inkább eljátsza a nagyhalált, elesik, és megkockáztatja, hogy vagy befújja a spori a 11-est vagy nem, ahelyett, hogy beverné 4 méterről mint ló a pacinak?? Háttal állt Benatianak (azért nyílván érezte tarkóján leheletét, de felmérni nem tudta, hogy milyen szerelést fog bemutatni), beáll elé okosan, de ha nem löki meg, vagy csak épp hozzáér, hülye lenne eljátszani hogy jajj őt bántották, sokkal biztosabb ha inkább 4 méterről beveri a léc alá a labdát.
Lehet mondani, hogy ezt nem mérlegelte Vázquez mert nem volt ideje, de azért játékvezetői szempontból ez fontos, a spori is gondolom átrágta ezt, hogy csak nincs annyira hülye a támadó, hogy elesik és vagy befújják vagy nem, ahelyett, hogy inkább 100%-os ziccerben gólt szerezzen.

Aprócska dolog, de sztem ezt is fontos megjegyezni az "ellendrukkereknek".

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 14:25

istimester írta:Ez a nem illik már akkor sem volt vicces, amikor Lucky szerint az Arsenalos fiatalok nem illően futották le az öreg Maldinit. If you remember.

Ááá, köszi, tényleg, Arsenal volt meg Lucky. :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 12., csütörtök 13:30

Ez a nem illik már akkor sem volt vicces, amikor Lucky szerint az Arsenalos fiatalok nem illően futották le az öreg Maldinit. If you remember.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 12., csütörtök 13:08

___Samy___ írta:Én is épp most olvastam el a hatharmas cikket...de miért. Ott is arra hivatkoznak, hogy nem illő egy ekkora legendát kiállítani, beszari a spori. Mondjuk szerintük Guardiola kiallitasanal is a sporinak be kellett volna fognia a fülét....

Szégyen az egész.

Igen. Zidane-nak sem jart a piros a vbn. Amugyis egy donto volt. Meg beteg volt az anyukajak. Materazzi meg amugyis gonosz kis bunko.

:mrgreen:

Bar anno a szivem szakadt meg hogy kiallitottak. Es buktak a dontot. De legyen barmekkora legenda. Ugyanolyan jatekos ő is. Buffon is. cR is bar ő vele meg szarabbul is bannak.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 12:59

nálam megvan az új szlogen, szinte bármilyen helyzetre, már a vébére is:
"nem illik" :mrgreen:
Talán még emlékeznek páran a régi oldalon, amikor a Milán-MU meccs volt talán, és hosszabbításra állt a meccs, amikor a legvégén valamelyik oldal vert egy gólt. Volt az a macis avataru gyerek, ő mondta,hogy a meccs vége felé már nem illett volna gólt lőnie az adott csapatnak, hiszen ilyenkor már meg kell várni a 2*15 perc hosszabbítást, és milyen parasztok voltak!

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 12., csütörtök 12:56

H.E.H.E. írta:miről beszélsz, céronaldo is elnézést kért buffuntól a meccs után :lol:

kérjen mindenki elnézést.

matuidinak van igaza meg kiellininek.

Ezt a nagy benyalást meg "PC"-feelinget én sem tudom hová tenni.
A 2 meccs alapján összességében mi voltunk jobbak.
Ha torinóból 5-0 al jövünk le, akkor se lehet egy szava sem senkinek.

A második meccsen meg a Juve jobban akarta a győzelmet és eléggé megfogtak minket, de nem domináltak be olyan brutál mód, mint ahogy az be van állítva...Ennyit tud a focijuk... stabil védekezés és ívelés.
Inkább úgy mondanám, hogy megölték a játékunkat és Buffon is felpörgette magát elég keményen.
Fogott mint a zöld festék, tény.

Tizi jogos volt teljesen, a piroson meg nem kell csodálkozni.
Úgy ment oda a bíróhoz, mintha meg akarná ölni illetve lökdöste is rendesen.
Ronaldo, ha jól emlékszem egy, ennél sokkal gyengébb lökésre kapott 5 meccset. :)
ZIDANE

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 12., csütörtök 12:55

Realista24 írta:Amúgy, engem nem a sok fröcsögő antimadridista zavar. Azokat nem látom hála az égnek.
Hanem azok a madridisták akik;
1. Kiírják, hogy nem érdemeltük meg, sajnáljuk a Juvét. Igaz, egy percig sem álltak továbbjutásra, de nem érdemeltük meg. Ezek aztán madridisták :lol: Pár ingyen lájkért.
2. Akik elnézést kérnek a továbbjutásért és még kellemetlenül is érzik magukat :lol: :lol:

Most olvastam, hogy már anno, amikor leszopattuk a ManU-et, az is csalás volt. Van aki hosszú évek óta nem tudja elengedni :lol: :lol:
örülök, hogy vannak ilyenek, mert az élet bármely területén el lehet őket nyomni. :mrgreen:

haverom is tegnap írja, hogy jajj lecseréli Casemirot. mondom mit nézel bazmeg, hát a gyerek tök súlytalan még védekezésben is btw első gólnál is 3uk között verekedte ki koszta :fpalm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 12:53

H.E.H.E. írta:miről beszélsz, céronaldo is elnézést kért buffuntól a meccs után :lol:

kutyák
Igaz, elnézést, hogy elhitettük velük néhány percig.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 12., csütörtök 12:51

miről beszélsz, céronaldo is elnézést kért buffuntól a meccs után :lol:

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 12., csütörtök 12:49

Amúgy, engem nem a sok fröcsögő antimadridista zavar. Azokat nem látom hála az égnek.
Hanem azok a madridisták akik;
1. Kiírják, hogy nem érdemeltük meg, sajnáljuk a Juvét. Igaz, egy percig sem álltak továbbjutásra, de nem érdemeltük meg. Ezek aztán madridisták :lol: Pár ingyen lájkért.
2. Akik elnézést kérnek a továbbjutásért és még kellemetlenül is érzik magukat :lol: :lol:

Most olvastam, hogy már anno, amikor leszopattuk a ManU-et, az is csalás volt. Van aki hosszú évek óta nem tudja elengedni :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. április 12., csütörtök 12:46

En csak azt nem ertem hogy a matuidi Miert rúgta be.
Azert na, egy ekkora potya utan nem illik golt lőni szerintem.

Vissza: