Mondjuk én utálom a fideszt, de tény, hogy mindenkinek szavazni kell, erről szól a demokrácia nevű intézmény.
Sokkal szomorúbbnak tartom, hogy tanult, értelmes, dolgozó embereket tud megvezetni a fidesz, ezzel az arcátlan propagandával. A vidékiek (nagyon vidékiekre gondolok itt), ki vannak téve ennek, igazából nem is tehetnek róla. Azoknak kéne szégyellniük magukat, akik értelmesek, jó munkahellyel, van lehetőségük tájékozódni, mégis beveszik a kormány szövegeit.
Jah, most mondta Viktor, hogy minden egyes tüntető zsebét Soros tömte ki pénzzel. Már bánom, hogy spartanon voltam, inkább tüntetést kellett volna választanom, akkor kaptam volna érte pénzt is.
Ezen emeletes bullshitekről beszélek, mikor a kormánypropagandát szidom.
H.E.H.E. írta:
az elmúlt hetekben láttam 1-2 fiatal kappanhangú hülyegyereket, mint új nullkilométeres politikusok, hát komolyan ezektől várod, hogy összekapják az országot?
rendszerváltáskor pont ezt mondták valószínűleg a rendszerbarátok OV-ről, Fodorról, Deutschról, Csengeyről, meg a többiről. most meg nagy részük van pozíciókban. akkor, hogy is van ez?