Nehezen tudok donteni, raul garciat, madzukicet vagy suarezt utalom e jobban
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 18., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 18., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. április 18., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 18., szerda 20:57
Szerintem Casemiro biztos ott lesz, a nagy kérdés hogy 433 vagy 4312.babaking írta:Vajon ez már a főpróba és így tervez szerdán is játszani vagy akkor case isco lesz?
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2018. április 18., szerda 20:45
pheco írta:Fasza kezdoMadridom fb posztnal meg Balet kovetelik a kezdobe
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. április 18., szerda 20:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 18., szerda 20:43
Mennyire ki lesznek égve nyáron, mikor végre lelép.pheco írta:Fasza kezdoMadridom fb posztnal meg Balet kovetelik a kezdobe
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 18., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2018. április 18., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. április 15., vasárnap 22:35
HozzászólásSzerző: Ónó » 2018. április 15., vasárnap 22:35
Nem ideges,csalodott vagyok. Es mar annyira keveset varunk tole, hogy ennyi is eleg. Nem kell tobbet belelatni. Szerintem.Steve írta:Nem tudom mi a francot lehet amúgy Benzemára mondani..
Nyilván megértem ha valaki ideges rá, mert ez a gólátlag a világ legjobb csapatában nevetséges.
De ma is..szerintem jól mozog, a nehezét megcsinálja majd elbenzemázza a végét.
Én sajnálom, többet érdemelne sokszor.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. április 15., vasárnap 22:34
Nyilván nem jött jól az eltiltás, de a gyenge helyzet kihasználása a bajnokságban kb Januárig tartott. Az se segített, hogy a sporik leraboltak minket számtalanszor.Azért szerintem CR 5 meccses eltiltása is hozzájárult ahhoz, hogy nagyon gyengén kezdte a bajnokságot. És már az elején jöttek a homály meccsek. Na olyankor kellett volna, aki tudja pótolni a góljait. De nem volt senki.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 15., vasárnap 22:34
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. április 15., vasárnap 22:31
Engedd el a bajnokságot, ahogy a csapat is megtette már.wxyz írta:Nem botladoznánk annyit egy fokkal nehezebb ellenfelek ellen, a bajnoki címért mennénk és nem az Atletico mögött lennénk.Steve írta:
Mi lenne ha a támadás építés is menne..![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. április 15., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 15., vasárnap 22:29
Az ellenfelek jól kihasználták ezt és hogy támadásból alig tudunk védekezésbe átrendeződni. Persze, mint mindig a szerencse is tényező volt. Plusz CRnek sem úgy ment, mint mostanában.illgner írta:Azt mondjuk én sem értem, hogy sikerült már decemberre elszállni a bajnokságban. Persze nyilván a gyengébb pad az oka, de akkor is túlzás volt a bajnokságot ilyen lezserül venni.wxyz írta: Nem botladoznánk annyit egy fokkal nehezebb ellenfelek ellen, a bajnoki címért mennénk és nem az Atletico mögött lennénk.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 15., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. április 15., vasárnap 22:23
Nem a pad az oka, hogy Benzema meg CR minden helyzetet kihagyott, ahogy az sem, hogy Zizunak félévbe telt rájönnie a 4312-nél van jobban működő felállás.Persze nyilván a gyengébb pad az oka, de akkor is túlzás volt a bajnokságot ilyen lezserül venni.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 15., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2018. április 15., vasárnap 22:19
+1Steve írta:Nem tudom mi a francot lehet amúgy Benzemára mondani..
Nyilván megértem ha valaki ideges rá, mert ez a gólátlag a világ legjobb csapatában nevetséges.
De ma is..szerintem jól mozog, a nehezét megcsinálja majd elbenzemázza a végét.
Én sajnálom, többet érdemelne sokszor.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem